Rädda mammorna

Men usch, nu börjar jag nästan gråta!
En kvinna som är förlamad i benen, kommer åkandes på en ihopskruvad gammal cykel till rullstol och säger:
Cykeln är min bästa vän, den är som min mor och far!


Livet är  verkligen bra orättvist!





Alltså det är så sjukt, kvinnan Judith som de visade alldeles nyss i det här programmet ser jag varje vecka vid busstationen, att folk kan ha sådana hemska historier inom sig utan att omvärlden vet om det. Alla fördomar folk har om varandra, det är så läskigt, folk tycker så mycket men man har ingen aning om personens förflutna eller varför man betér sig som man gör, helt klart - ärrade.

Varm söndag

Puh, det är så varmt alltså, men man SKALL ICKE klaga, sämre väder är på väg, och inte fan vill man ha vinter :)
Är på så mycket bättre humör nu iallafall än tidigare idag, vad är det med dagens föräldrar? Jag blir så jävla förbannad, ena stunden ska man vara så mogen och vuxen och i andra stunden låter det som att man är helt retard och fattar ingenting ! Åh.
Skulle jag säga sådär till dig skulle du inte acceptera det.. men jag menar du tror ju alltid att jag vill ge det värsta till dig så..
Avslutning med gympatjejerna var jättemysig, vi lekte en massa lekar, hade lite utvärdering och  fikade :) Dem är så gulliga, vi gick ett varv då dem fick säga en sak om oss (mig,felicia&sofia) , en tjej som är så rolig sa såhär

Tjejen:Alltså jag vill be om ursäkt till Marion för att jag har kallat dig fel. Du vet när jag sa Marian till istället för Marion, och så är du snäll :)

Tjejen: Och Sofia, du är alltid så glad & snäll & söt & aa-a :) (observera &:en)

Felicia: Och Felicia du är så bra och du var jätteduktig på att studsa på den dära uppvisningen..


Och så kommer vi till busungen (verkligen!) i gruppen, hon kan man äta upp för att hon är så söt. Vi har diskuterat min brunhet, för hon kan inte förstå att jag är brunare än hon, mamma vit & pappa svart går inte ihop att jag blir brun, inte att min pappa är från lejonkungenlandet heller ! Så ännu en gång

Felicia säger: Ah, **** tur, vad vill du säga?
Flickan: Jo jag vill fråga Marion, varför du är brun?
Jag:Men det har jag ju berättat 3 gånger redan..? Haha
Flickan:Ja men.. varför är du det då?
Jag: För att min pappa är från Lejonlandet!



Efter en massa kramar gick jag och Felicia och åt en varsin marängglass och prata litt :)
Hemma nu, svettas sönder.. kliar på mitt utslag på handleden, och vill vara någon helt annanstans just nu!

Dagens låt är från filmen som gick i fredags tror jag?
Bride and Prejudice - Take me to love, åååååh! Det är så mycket power i den, jag vill bara mysa... Filmen var föressten inte så pjåkig och hon i huvudrollen är så himla vacker, tänk om man såg ut så.





Tack för en lyckad kväll

Josefine och Sofhie kom hem till mig igår på förkvällen där och rökte lite vattenpipa och så drack malibu (not Soffan) ute på verandan :) Christine kom också förbi en stund! Men det tog sin jävla tid för kolet dära...jävla skitkol, ska ringa till tunisien och klaga... nat! Det så jävla pissvarmt igår, även på förkvällen, fattar inte, och min övervåningen kokade typ med denna härliga heltäckningsmatta som jag har velat bränna upp i, alla år ? Fick äran iallafall och klippa Josefines lugg :D Det blev skitsnyggt, hon blev skitsnygg, annorlunda. Vid tio någon gång åkte vi ner och släppte av Sofhie, hämtade upp Eve och Fellan och styrde våran kosa till Avesta. Försök som gick för vissa att supa i lekparken innan vi gick in på karnevalområdet,moi and felicia kan det där med att dricka och bli påverkade i tid vi!! hahaha :)

Skönt att inte hela stället var spärrat, jag menar.. det var ju bara lilla Avesta! 250 kr, rena rånet..
Stötte på lite sköna människor iaf, det var jättekul :) hemfärd vid halv 2 någon gång, dejta kudden var en skön upplevelse!
Bakis idag, inte må illa och sånt men trött i kroppen, fick ju mig ett rejält träningspass igår då jag bytte skor med Felicia för att hon hade så höga att hon fick kramp i fötterna, snäll som jag var lånade jag ut mina skor till henne och jag hennes..
Själv har man nu en hel sko och en o-hel, min ena sko gick nämligen sönder!!! Fyfa-aan haha, det var tacken det ;) Tur att det bara var någon marknadssko som jag köpt i Gambia iaf, som Felicia sa.. Ja tur det!

Jag har varit superduktig och varit ute och sprungit, på BAKISDAN! Slå det ni!! Jag syndade igårkväll, jag delade en pizza på american med Eve och Jossan, Felicia ville ha en själv hon..Som Josefine sa: Men åh Felicia, du äter så fult, hela pizzan är ju förstörd.. HAHAH :) Söt! Avslutning med våra kära småbarn på gympan idag, lär åka till hempan och köpa fika!











Poss

petre

Fyfan vad härligt det är, legat ute i solen och lyssnat på p3, shit dem har den bästa musiken alltså! Lätt :) Nytt och fräscht..
Mat nu sedan är det jag som kör en benrakning, herreguuuud! Endast några timmar kvar tills jag kan börja göra iordning mig :) Poss


lödaa

Åååh det är så varmt, det är så hääärligt :) Får låtsas att jag nästan är i Gambia nu.. längtar som en tok!
Förvånade mig själv idag igen, med att springa samma runda fast längre i solens stek, yeah ;)
Kikar lite på cribs men funderar på att noppa ögonenbrynen och gå ut i solen och steka lite, jag menar...
JAG MÅSTE VA FRÄÄÄSCH ikväll :D partyparty

PUSS


Sommarkvällar!

Jag har nyss kommit hem från en jättehärlig kväll, hängt med min bästa vän i "stan"
varit på kära hempan (third home) glassat på en bänk, förflyttas oss upp på stan, köpt en
jordgubb-lime ramlösa och satt oss på hederliga bänken, blivit uppraggade och köpt sprit svart!
Det är en av mina gjorda sommarkvällar än så länge, och meeeeeeer ska det bli :)

Jag är sååå taggad inför imorgon, det kommer att bli great! Shake that thing you mama gave ya!

HOLLA


Avestakarnevalen 08

Glass e gott flott

Min morgonrutt blev mer spring idag :) Jag orkade!!! Jättelångt för att vara mig .. happy!
Felicia ringde precis när jag kom in och frågade om jag skulle med och ta en glass på lappens, självklart!
Men jag fick endast 5 minuter på mig!!! Jag kutade in i duschen "supersnabbt" verkligen, sen när jag kom ut och stod i handduk ser jag bilen utanför, hahahhaha paaaaanik, men de fick endast vänta 5 extra.  Vi cruisa runt lite på stan, hela hedemora lever just nu på snabbmat och glass nu när solen är framme, det är HOTT :)

Kom hem vid två, så då har jag endast käkat lite grillad kyckling och rökt vattenpipa. Vi får se vad som händer till kvällen, ska nog dra med lat-pappa på lite cruise och fixa lite fika till våran gympaavslutning som är på söndag! MEN imorgon ska vi hinna med lite rajtantajtan, parrrrtyyyy!! Jag längtar ;) 




Peace




Grannfejden

Så jävla töntiga dem är ...
Italianogubben: Ja jag gick förbi däärr ockö krenen ståår i väegen, jag fick en i ögat ockö då tänkte ja att nou får det vaara noog! Snälla Andre? Ja så do menar att jak ska gå forbi träden och få grenän i schäften ?! HAHA men gerej !


 Powerwalken gick bra, bara att det inte blev så mycket powerwalk, utan jag sprang jättemycket :) Jag är så stolt över mig själv, att jag orkade. Och de som såg mig såg blicken i ögat att jag, jag slog på stort!! haha


Nyss tagit mig en härlig skål med gröt, banan, äpple, mjölk, kanel och cashewnötter i :) Det satt fint de till superskinny vs . programmet. MUMS! Btw jag ser världens coolaste moln på himlen just nu, det såg nästan ut som en flygande ängel med gloria.



Kom att tänka på Montt Mardie's låt Gloria
Gloria, GLORIA,GLOOORIAA!





OMG

Solen skiiiner bäst jag skyndar mig ut på dagens första & ENDA powerwalk idag :) Puss!



Åh, vad du luktar!

Tog ni det det där som något positivt eller negativt? Jag skulle ta det negativt.

Någonting jag har tänkt på är om det inte kan finnas något LITE mer fint ord
än lukta/luktar. Det låter bara så fult till dessa fina & vedervärdiga parfymer
som finns. Men liksom luktar, det känns inte helt rätt! Jag vill att det ska komma
ett fint sensuellt ord som uttrycker & låter positivt när man säger till någon att
den "luktar" gott, eller man kanske ska använda sig av doft? Men doft, då tänker
jag endast på nylagad mat eller gladeonetouch - toaspray! NEJ TACK.



Jag har nog en egenskap som inte många vet om, jag älskar parfym!!
Men jag älskar dem bara inte, utan jag sparar alla flaskor när dem väl är
slut av någon helt konstig anledning, men jag tycker att dem ofta är så fina
och var och en för med sin en känsla, historia och minnen :) Så när man känner
just den doften så kommer man ihåg, the good or maybe the bad days!

Vilken är din favvoparre?!
- Kommentera vettja




Föressten

nämnde jag att jag cyklade i all världens fart i SPÖREGNET ner till skolan för att ha EN lektion, Stresshantering, lämna in min uppgift och sedan såna där jäkla utvärderingar (jag vet att dem förbättrar och blabla) men fyfan vad trist det är!!! Aja nämnde jag föressten att det regnade på vägen, eller jag menar pissade, sjöade, strandad fast tvärsom, vattenfall - ah mycket vatten :o Jag frös som ett litet asplöv, fyyyyyyy.. och det blev ännu värre hem med motvind, ökat tryck och redan sedan färdens början pissblöt... det var blött



- Nej jag lovar det är inte svett! Det är guds piss


Veckans klipp

Blev Evelina som kom hem till mig igår och klippte luggen :)
Det blev bra, och hon blev ännu snyggare, tycker jag!

 




Aaah lovely!

Jag sitter här, så trött så att mina ögon nästan korsar, magen kvider MEN lycklig och förväntansfull blir jag när jag hör Yves Larock - Rise up ... ÅÅHH sommar, festa sönder, sol, alkohol, festival, mys,kvällsdopp, grillning, alla polare, bila, åååååååååh! :)
Snart så, snart..



gonatt

Packåsna

Det var mitt namn idag de!
Vi fick en massa varor idag som jag har ändrat skyltar till på hyllan och även prismärkt, alla nya produkter hade nytt pris, gaah! Fick även träna herrklippning idag igen med Nabaz, vi använde maskin på sidor och nacke, (superkort) och sedan effileringssaxa runt allting.. Gick bra, men det är lite klurit ibland, läskigt att köra maskinen ner i botten!
Dagen har annars swischat förbi och jag är trött som en kamel i sahara..

När jag kom hem fanns det ingen mat gjord, så det var bara att fixa till det själv, det blev en "lunchmacka" som det så smaskigt heter i receptboken med pitabröd, tonfisk, en massa sallad och en lätt dressing till det.. Ingen mangoraja mer på ett tag... (eller inte i veckorna iaf ;)) Evelina kommer snart hit och ska få luggen klippt, det ska bli spännande. Ska tvinga henne till att få ta ett för och efter kort så kan jag nog lägga ut det här på bloggen (om det nu blir bra, så att säga!) Haha nej men det ska väl gå :) Imorgon ska jag till skolan och lämna in mitt stresshanteringspapper, sedan är det inge mer skola för denna veckan.. Får se om jag gör mig en rövare upp till blg kanske, jag vet att jag är helt broke, värre än en uteliggare men vill hitta något tills helgen, men en sak är då säker, jag tänker inte betala 250 :- för att se EMD m.m b - c band.. No WAY!

Dagens: Daniel Merriweather - Change




Fuck you very much

Shit! Vilken bra musik vi har haft på salongen idag, heela dagen!
Har inventerat färgskåpet idag, skrivit i blocket ända fram till nyåret!! Det roligaste med det var att min resa helt plötsligt kändes så nära när jag kom in på december månad :) 21 dec så smällere!! och resten av dagen har jag haft salongsvård.. Nästa vecka kommer nog mormor och ska klippa sig hos mig :) Förövrigt har det varit apvarmt inne i salongen, nästan så att vi svettades där inne, nej fy bubblan, när det är sådant väder vill man vara ute och glassa! Men varför är det så mycket skönare på något sett utomlands, och när man svettas? Det känns liksom mer okej att svettas sönder "där" , än om man skulle gå på åsgatan och svettas som en gris utav bara solen? Hrm.. kanske för att man är anonymous !

Trött som ett as är jag iallafall nu...Ska chilla lite till, ta en kopp thé och sedan bums i säng.
Prick' 10 dagar kvar till skolavslutningen.
Puss


Dagens:
Lilly Allen - Fuck you very much







Ledighetskvällen





Japp, så får det bli! Det duger till skolavslutningen :) Jag testade sätta i
en löshårstrensa också, fan det skulle ha varit en till trens, då hade det varit
- perfekt.




Avnjöt ett grovt bröd med avokadosallad och mangorajasås, goes GOOD.
till detta program. Haha, det är ju löjligt, blir nog en bra serie det :)



Nu ska jag tvinga mig till söms, i denna värme!!
Men man skall inte klaga (så länge som jag väntat på den)



30 times, hell no

Woho, jag "hittade" en gammal trans med ljust löshår (just nu är jag ljusbrun) som jag sydde fast på ett par clips, lockade det och gjorde en uppsättning som nog kommer att funka till avslutningen! Klänning är också kirrat, jag vet att jag inte tar studenten nu och inte behöver vara överkryddad men hey, lite snygg får man väl ändå försöka bli..
Middagen jag gjorde gick helt okej, följde receptet men gjorde dubbel sats då det bara är jag och mor som ska äta av den. Men det slank då ner nätt och jämt :) Men det där med att tugga 30 gånger innan man sväljer, nej tack fyfan...
Ikväll ska jag äntligen se mommas boy's , jag missade förra avsnitten så jag måste leta på det först och se jag har tid på mig, 20:00 börjar det andra avsnittet på trean!

Imorgon är det praktik, råfullt på schemat så det blir nog en fartfylld dag! Hoppas det blir kul :)
Puss

Ledig måndag

Frukosten är uppäten, poppar Sean Kingston - Fire burning och är påväg att byta om för en skön promme i det soliga vädret :) Yeah! Inga lektioner idag, imorgon och på onsdag är det salongen som vanligt. Shit vad den här veckan kommer att gå fort! Så nu är vi nära slutet .. :)


En början

Finally!
Nu har jag tagit tummen ur arslet och börjat skriva på min stresshanteringsuppgift om självkänsla och självförtroende som ska in på torsdag! Men jag har ju faktiskt hela dagen på mig imorgon också för då är jag helt friii från skolan, inga lektioner ;) Så imorgon ska jag och mamma ner och träna på gymmet, härligt :) Vi måste ju vara fräscha till semestern.. i december/januari. HAHA, nej men det måste börjas i tid, och jag vet att jag skulle ha börjat redan i vintras för sommaren hära, men så har det ej blivit. Och det är på vintern som allt är som godast :) Förutom glass då! Annars ska jag bara chilla resten av kvällen, astrött fast jag sovit till 12 idag med ? Hrm.. inte bra det där, ska försöka börja lägga mig i tid så jag hänger med.

KM:et gick bra idag föressten, våra tjejer kom två!! Wehoo :) duktigt!
puss








kom loss, gympa med oss

ay ay ay mitt huvud! frulle på menyn..
Gymnastik klubbmästerskap idag !  kl 17:00
Hej heeeeeeeeeeeeeej, välkomna


Lördagens film!



Mycket bra film med en känsla av kärlek, drömmar, sanning och lycka !


Sweet saturday

Im in love with a fairytale.. shit vad den sitter på hjärnan! Tittar inte på melodifestivalen, not my thing men den låten har satt sig riktigt ordentligt!! Idag har jag klippt Felicia, lite uppklippning och toppning på na, haha i datastolen, ni skulle ha sätt hur hon satt, som en jävla apa (not ) hahah!  Och hör och häpna, jag har på mig ett par jeans idag !!! Aa, det är riktigt ovanligt nu för tiden, men så är det. Lax stod på menyn idag och snart inväntas en god kladdkaka m. grädde!

Idag är det lördag.. jag är pissnödig som tusan! häjdååå





Morgonkupp!

Gaaaah! Varning för gambianer alltså, fyfan vad pappa ALLTID ska prata i telefonen, särskilt på morgonen, och han skriker när han pratar, särskilt när det är med en homie (annan gambian) jag fattar inte !  Åååh, man vaknar liksom av att han sitter på nedervåningen och pratar i telefonen, inte mänskligt...INTE mänskligt.

Fan vad ont i huvudet jag har, det är nog för att jag sover för länge! Undra vad som händer idag, fellanpropellan vaknade nyss, sitter brevid mig och trycker i sig godis, som jag inte får smaka :(





The queen is here

Jag är tre örhängen rikare nu! Felicia hade tänkte på mig när hon var i huvudstaden och köpt det till mig :)
Jag och pappa åkte och hämtade henne vid tiotiden, jag körde och det går bara bättre och bättre, övning ger färdighet. Shit det har varit alltifrån chips till fruktsallad idag, bara äta och äta! Haha
Gjorde 5 minuters massage på fellan och som tack fick jag henne utsträckt i min säng, så det blir väl att sova brevid na i 5 minuter innan jag ger upp och tar sängen här utanför istället som vanligt, haha fyfan. Men nej, jag orkar inte skriva mera nu, bort med sminket på med tröjan och GODNATT . Pusss



A la' fruktsallad med grädde och riven choklad :) mums!



Mitt paket som jag fick av fellan, jag gissade på en låtsasorm (hatar ormar)



Men det var tre par örhängen :) Tack!

Gör din också det?

Är det någon mer än jag som har en hackande tv4 ?!
Hela bilden hoppar och ser ut som att den dansar slowmotion!
Sug... Ge mig lite party!



!

la fiesta!

Gaaaaaaaaaaaah! Följ med ut någon, ta mig på nya äventyr !! Jag är så grymt festsugen, fest fest fest!
Jag vill, jag vet att du vill du med. Shake'a göten lite är bra!!



Kom igen, håll upp dit glas så högt du kan, skål fö fa-aan!



efter 12

Idag har jag sovit uuuuut, läääääänge :) Nackdelen är dock att jag får så ont i huvudet när jag sover så länge (vanligtvis är det halv 9 - 9) får du också det ? Eller är du en sån där turgumma som evelina holmqvist som kan sova 13 h i sträck, aow!! Det går bara inte för mig.. haha du vet (sova.)

Det var faktiskt pappa som väckte mig med sina björnsteg upp i trappan, någonting var på G imatt han klampa upp på min övervåning, mitt revir liksom, det är bara jag som hänger här.. Men det var datan som var the mission, som vanligt vill han alltid gå in på sin sida, och inte vara inne på min trots att han bara ska in på internet, men denna gång var datorn avstängd, och det funkade ju verkligen inte ! Så en hård knack på min dörr och sedan:

Pappa: Marion, kom  !
Jag ba: Nej vad äre?
Pappa: du måste hjälpa mig med datorn..
Jag: Nej du skriver bara  ******* sen loggas du in
Pappa: Hur sa?
Jag: ååh !
Pappa: hrm..

10 minuter senare, väntade på att han skulle bli klar innan jag gick upp, pallade inte förklara bombnedslaget i mitt rum som han alltid bara suckar eller hotar till med ibland, im the mess, get used to it !  Drog på mig träningskläderna fort som fan och gick min morgon (förmiddagstur) runt matsbo, fan vad varmt det skulle vara då! Hade vindjackan på mig men dog lite inombords efter vägen.. En annan sak jag la märke till idag att gud vad alla såg så snälla ut i bilarna som åkte förbi idag, kanske för att det är långhelg? Efterlängtade biran står i kylen och väntar? Hmm, vad vet jag, kul med folk som ser snälla ut iaf, det är verkligen något jag borde träna på !

Nyduschad och klar, käkat lite mat och fastnade på tv1 där det var en dokumentär (älskar doku) om en kille som hette Hewa från Kurdistan som flyttat till Sverige med sin familj och som tävlade i tynglyftning, 15 år och lyfte på mellan 95 - 100 kg :S Sick, men häftigt, och hans pappa var hans ena tränare som också hade tävlat tidigare så det hade satt sina spår. Hann var den enda som var 15 år i sin klass, resten var mellan 20 - 30 år. Hann vann men var ändå inte nöjd, för han skulle ha klarat mer vikt enligt han själv.. Önskar man stod kvar vid en sport, särskilt gymnastik, fyfan vilken process det var, blod, svett, tårar och lycka !  Smörjning på G, jag ser ut som att jag är en orm och ömsar skinn, och ni som känner mig VET hur mycket jag hatar ormar, BOKSTAVLIGEN.

Hey!


Åh kärlek!

Nu har jag träffat Felicia, gått i spöregnet, kört mera bil & nu:
avnjuter jag lite snacks och tittar på den förföriska filmen Dirty Dancing Havana Nights, alltså ååååh!! Den är så mysig, dem är så mysiga, den är så bra att man vill bara krypa upp i någons famn och bara vara! :)












På mammas jobb!

Föressten, denna söta text kan man läsa på toan på vinstragården om man vill, obs! Endast 40 + som jobbar där.. eller nästan iaf!


Det är tufft att vara kvinna!!

Förr var det värsta en maska på strumpbyxan
Nu räcker det inte att fettsuga rumpan,
ha kuddar i brösten utav silikon,
se upptagen ut och ha mobiltelefon
Hålla in magen och strama åt hakan,
lyckas på jobbet och låta bli kakan,
gymping och friskvård och alls ingen sprit
beklämmande fult att vara blekfet och vit,
så lysrör med UVA och brun utan sol
och rakade ben om du tänker ha kjol.
är detta vår tillvaros mening och mål ?
tänk om det räckte med vatten och tvål!!!







Långhelg på G!

Idag har jag sovit ut.. länge! Och morgonpromenaden sket jag.. :)
Istället åkte jag ner till mammas jobbarkompis Anki och klippte henne, det gick superbra! Så nu har jag tjänat lite extra kosing, GÖTTA. För igår fick jag veta att det inte blir något sommarjobb !
Ska passa på att leka med fellan idag, för imorgon åker hon till storstan med sin mor och shoppar loss, och ska ta sig ett glas vin :'( Jag började gråta när hon sa det i telefonen..........

MEN NU massage på mammas jobb, hejda!






Whoaaah hoho!
Det var skönt med lite massage, fick dock vänta i 1 1/2 h till min tur, så jag passade på att titta på Skruva den som beckham med Stig 80 år (inneboende) som försökte ragga på mig och fråga om mina katter (som jag ej visste att jag hade :o ?) i samma stund. Han skulle följa med mig hem eller så skulle jag följa honom till hans rum, men jag tackade vänligt nej, hur dumt skulle det inte se ut? (skämtosido.)

Massagen var gött, men alldeles för kort, eller egentligen inte, men det är ju sååå skönt :) Fick lite tips om hur jag ska stretcha ut axlar och armar nu när jag arbetar så mycket med dem och mer kommer det att bli på salongen. Pappa kom och hämtade mig och jag körde, för tredje gången idag, weho :) Det rullar på...
Fellanproppellan är hemkommen från skogen och träningen, hon var endast gå på gräs bara så att ni vet! (misstolka inte) men hennes fötter tål inte hårt underlag. Vi ska nog leka sen, för gör vi inte det kommer jag att bara tröstäta hela kvällen och dagen imorgon då hon åker till storstan under dagen för att shoppa ! Damn you.. plånbok.

Ååh lösgodis in my heart! (or maybe in my bellyjelly)




Gambia 08/09

PS. Ville bara säga att Gambia är bokat den 21/12 tillsammans med familjen :)

Bort med det gamla

Idag har jag haft min sista lektion med min frisörlärare Annelie i skolan :( Det känns bra att ha gjort klart hantverkskunskap A, men tråkigt att inte ha några mer lektioner nu förrän i skolstarten igen! Vi gick igenom teoretiskt det vi gjort i boken, sedan 5 minuters massage som man kan göra ibland på rasten/lunchen som är bra för oss blivande och frisörer. Vi slutade halv tolv, och då var det raka vägen upp på stan för att ta bussen till Avesta och jobba lite i salongen. Men sprang först förbi thaien och köpte med mig mat, röd curry! mums

Det är har varit relativt lugnt idag på salongen, jag hade dock lite svårt där idag att inpränta i min hjärnan att imorgon (torsdag) är vi alla lediga.. Så bokningarna blev lite fumliga, men hä fixade sig. Elin kom till halv sex så vi började fixa varandras hår (egen vård) i tvätten. Båda la en varsin toning på varandra, så nu är jag brun! Slingorna is gone, ovanligt men naturligt :) Och en härlig inpackningskur fick jag åh, härligt ! Ylva, Sofie och Sofia var inte sen ute med sitt efter deras sista kunder, så alla sorters grejer var igång på en och samma gång. Klara vid halv nio åkte vi hem, jag gick av vid stan och traskade vidare till snart blivna 18-åringen Evelina på lite kalas, blev inte kvar så länge (så sjukt trött idag :S) men hann vara med och leka lite lek och ge henne presenten of course, som jag nästan glömde :s...

Nu är jag hemma, nymatad, gråtfärdig, brunhårig, huvudvärk och hade tänkt hugga in på kexchokladen som min söta mor köpt idag! Och jag hoppas fan att ni ser skillnad på håret, för det gör då inte far min !

Chillness nu, sängen snart jao..
Peace



Salong Hårvågen




Elin är stram :(




Tidigare blond




Nu brunhårig






Vad tycks? Kommentera gärna!



Städa toan i spetsplagg

Idag/NU är jag så förbannat trött, känns som att jag har legat i en hink och simmat med iskallt vatten och jag varit svampen själv som någon nyss har kramat ut varenda droppe ur ! Fy..jag känner bara för att gå och sova ärligt talat. Kan vara för att jag fick stressa så mycket imorse så jag missade bussen, fick cykla ner till stan för att hinna med den.. Lunchen hann jag bara kraffsa ihop i ett naffs så det blev ju dant.. Dagen har annars varit ok, mycket spring, obekväma kläder tränat långhårspermanent, som gick väldigt bra för att vara första gången. Och herrklippningen som jag klippte på Rasmus tog bara en timme och jag fick jättebra betyg av Ylva, så det är jag stolt över :) Vi tog sällskap hem på bussen, hoppade av vid kinan för att sedan hämta cykeln och cykla hem.. det är sånt där äckelväder nu (missförstå mig inte, jag älskar värme) när ALLA insekter och skit ska flyga in i ögon,öron,mun!!


Men jag ska väl typ past'a nuuuuuuuuuuuuuuuu... Sista frisörlektionen med Annelie imorgon, sedan ska jag till salongen oh jobba några timmar innan en välförtjänt egenvård intas, surprise surprise, jag har stoura gräjjär på gong!

peace




Indianfläta

ännu en dag med en morgonpromenad, havregrynsgröten tog slut i ett naffs! Jag kanske borde börja göra iordning mig så att jag slipper springa marathon till bussen.. vilket brukar oftast hända. Som sagt herrklippning på schemat idag :) Göttans! Får se om kameran blir med kan jag ta en för och efter - bild. ha en bra dag alla HÄJ HO!!



Guud vad jag älskar flätor! Det är nog bland det finaste som finns, enda sen
jag lärde mig att göra det på mammas (förut) långa hår så har det varit en it'
grej för mig, det är snyggt, raffigt och inspirerande, man kan göra på många sätt!


Jobbiga Djävulen

Efter att ha tillbringat två timmar på ett pissigt berg med galna ungar och gamla tanter + tre korvar senare så sitter jag här i mitt bästa mood, chillmode! Har även övningskört idag, blir allt mer intensivare för varje gång, så jag kanske skulle ta och skriva in mig snart !? :) Hähä, men inte för bråttom, sakta i backarna !

Ballar av stål står i centrum nu, djävuln äger alla! Efter han kommer kaninkokerskan, fyfan det är nästan så att man kokar när man ser henne kladda på andras killar, hade det varit jag hade jag hoppat på na för längesen, hahaha!
Imorgon är det praktik, klippa rasmus vid halv fyra :) Puss gonatt




jobbigt va ?! HAHAHAHAHAHA







Korvar here we come

mumu, jag vet att jag sa att jag inte orkade skriva något mer, detta är säkert de fjärde inlägget BARA IDAG, men hähä har man trök och det pissar ute så gör/har man/det. Felicia har terrat mig i 28 minuter om att pizza med svag sås och exotisk dricka (som hon vet att jag älskar) skulle vara gott, eller mc donalds, eller godis, eller thaimat! hrm.. efter ett tag börjar jag använda hjärnan och förstå att hennes pappa inte är hemma och hon inte fått någon mat idag.

Jag:Felicia, vart är din pappa?
Felicia: (med grinig röst) han är inte hemma! Han kommer hem sent ikväll, typ vid åtta!
Jag:haha, jaha så det är därför du vill äta, för du har inte fått någon mat alltså..
Felicia: hehe..aa (A)
sötan då, får ingen mat hemma :/

Tur att vi ska äta så äckligt många korvar vi bara kan uppe på berget idag (Y) i piss regnet, WHEY
Men klockan är bara 17:17, så jag sitter ett tag till och lyssnar till Bryan Adams, ensam i regnet..


















Du är det!

Du är det finaste jag vet, du är det vackraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna,
som fåglarna, som blommorna på marken.

Du är min ledstjärna och vän, du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod och mina lungor, mina ögon, mina skuldror,
mina händer och mitt hjärta.

Friheten är ditt vackra namn, vänskapen är din stolta moder,
rättvisan är din broder, freden är din syster,
kampen är din fader framtiden ditt ansvar.

Ja du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna,
som fåglarna, som blommorna på marken.







v Friends forever and ever!





Give me something new


Svart hår?


Brunt hår?


Blondt hår? (som nu.)



HJÄLP!
Vad ska jag göra, börjar bli sugen på det mörka igen men har beslutsångest!
Vad tycker du/ni läsare/förbipasserare, kommentera gärna :)





By the way

helgens sminkning,
fick bli något nytt så jag matchade min härliga tunika med tre ögongskuggsfärger!




Kanske ser lite tacky ut på bilderna men
jag fick många generösa kommentarer under kvällen! :)

Halo-oooh!

Värdelös dag, klockan ringde 07:30 imorse, men fan vad trött jag var så jag snooza till 08:00 :)
Upp på en morgonpromme innan omelettfrukosten, göttans! Betygsnack på den enda lektionen jag hade idag, dvs idrott. Vi försökte spela volleyboll, vilket var värdelöst då ingen hade action i sig, nostalgispel blev det istället med ringen, men blev bortkörda av Mats på blanka 5 minuter, då det skulle bli fotboll över hela salen (nästan ovanligt, eller inte!) Slutbetyget blev i alla fall VG. Jag är helnöjd :) Sista idrottslektionen, ever! Antagligen..

Hurtig (som jag blivit) försöker bli gjorde jag en rövare och gick och gymma, och till min förvåning har det skaffat ett extra löpband, härligt, Hedemora kanske har en lite framtid och inte inte bli staden gud glömde till sist iallafall. Dock är det lite irriterande att banden står mot varandra så man måste glo på den personen som springer mitt emot en hela tiden! Men hellre det kom jag på nu än att man ska fläska ässe't mot ansikten på  den bakom-springande- personen.. Tur att jag hade en tjej framför mig iallafall, hon går i skolan så jag har sett henne några gånger, trevligt! Träningen gick bra men jag var lite snabb då jag fick panik och insåg vad jag gjort, betalade inte inträde idag (hade tänkt köpa kort men det var tomt i kassan?) Shit vad gör man... Personalen var inne och gymmade, men äh vafan.. Duschen fick bli kort och sedan ut i pissvädret och cykla hem på min kära cykel Lila Lillian. -

Sitter här hemma i shorts och hoodtröja, fasen vad småkallt det är ibland då ! Gud pissar sådär ordentligt mycket så att man bara blir trött av att titta ut igenom fönstret! Har ingen lust att gå upp på gymnastikföreningens avslutning på stadsberget ikväll om det fortsätter att pinka såhär.  Har huvudvärk, trött också.. känns som att jag börjar få brist på någonting, jag tror jag vet vad problemet är, sol & värme! <3 och lite shopping så skulle det nog bli bra igen, siddu.


Nä men alltså hejdå vad, orkar inte skriva.. TLÖTT




wuoö

Har ingen ork att skriva mer än att gårdagen var trevlig med god mat och drinkar, brände 700 kr som jag lider av nu, och det räckte inte, utan att jag fick för mig inatt att ringa till babe i Gambia och där försvann 70 kr på 5 minuter, och att jag är trött som ett as med vätskebrist.. Denna vecka, kommer att bli dubbelt så hård som förra, watch out !





Sa du Laxpaj?

Nej det sa jag inte!!
Vi fick ju presentkort igår på våran ledaravslutning, så då tyckte jag att det var en bra idé att fixa ett par lacktights till kvällen då jag ska ut i avesta med frisörgänget vs. systembolaget :) Mamma skulle iväg innan klockan 2, och affärerna stängde vid den tiden så vi åkte alla med samtidigt för att hinna med det vi skulle göra, så jag ringde ner till affären för säkerhets skull och frågade om de hade lacktights!

Samtalet i telefon:


Jag: Hej! Jag undrar om ni har lacktights?
Exp: Va sa du, sa du laxpaj?
Jag: Nej LACKTIIIIGHTS!
Exp: Njae, nu tror jag att du har ringt fel..
Jag: MEN har ni INTE LACKTIGHTS!?!
Exp: jasså du menar lacktights, hahaha
Jag: Ja..
Exp: Njae, vi har glansiga byxor endast, som mest liknar lacktights!
Jag: Jaha men okej, vad kostar dem då?
Exp: Ja nu ska vi se... (går & kollar) 260 :-
Jag: Jag men tack då vet jag! :)

Snacka om hungrig expedit, eller vad var problemet, lunchen hade ju redan varit? haha

  


VS


 

hm...

 

Grävskopacompetition

Ni kan inte ana vad jag har gjort nu till kvällningen! Vi hade ledaravslutning idag med gymnastikföreningen, oh hujeda mig! Viktor och Sara stod för aktiviteterna denna gång och det blev bland annat femkamp och skattjakt vid PRO - lokalen, och jag och Felicia har tävlat mot varandra i grävmaskin, HAHAHA :D Det var skitkul, man skulle hissa ner en kedja som satt på själva tanden av grävskopan i olika tunnor och även lyfta ett varv, hahaha jag var sjukt koncentrerad ;) På skattjakten skulle vi leta på olika saker som gav olika poäng, t.ex. en bh, ett par kalsonger, en bajspåse, en pinne som va 1.5 m lång, två vänsterhandskar och så vidare..

Efter lagkamperna slog vi oss ner till bords då vi hade grillat fläskfilé, tjocka korvar, potatisgratäng och sallad till middag, mm mums! Som tack för denna termin fick vi också ett varsit presentkort på hedemora köpmannaförening, så jag ska upp tidigt med tuppen och promenera bort allt skit jag ätit idag och samtidigt springa in på next och se om de har lacktights, i reeeeeally need it ! Frisörmiddag imorgon jue :) Nu ska jag ploppa i mig lite lösgodis som jag har suktat efter nästan hela veckan, funderar på en dusch också, riktig hårskrubb ! film nu...

PUSS









Ahmen durå!?

 Hade idrottslektion imorse, den gick bra och de flesta tyckte det var kul iaf, lite blindbana och styrka, efter det var det lunch och betygsnack på engelskan.. slutbetyg G, fan ta dig K*******! (ja det är hennes fel..) Tröstfikade med bästa fellan på vårat "numera" hängställe, Centrumfiket, det var vi och pensionärerna, fyfan dem bara strömmade in. Men hellre det än läskiga personer som bara äter upp en med blicken ! GAAAAAAAAAAH

Hungrig som en jude, ett ruttet bananskal ligger på databordet, och min pappa kom nyss innanför dörren sjungandes på svenne banan, svenne banan, svenne banaaaaaaaaaan... Promoe, radio is the thing, i think * Min mamma tjatar som fan nu att maten är klar, så är väl lika bra att jag går nu då va, ba sådär!


And i bet!

So let me drive my body around ya 
I bet you know what I mean
Cause you know that I can make you believe
In love and sex and magic


Ciara ft. Justin Timberlake - Love sex magic




Now it's gjort

nationella, engelska b reading .. done! Gick nog käpprätt åt helvete! Men nu är det över och jag orkar inte bry mig en sekund på det :) Nu fokuserar vi på att klara av dessa 3 v. som är kvar .. Sen, sen är det bara chillness på hög nivå (antar jag:O?) Inget sommarjobb här i alla fall än så länge..
Klippt mig idag åh. Bort med det slitna och fram med det nya, så nu är jag freeeesch! like
Fick med mig mor efter middagen på en promenaden ,och fytusan vilket härligt väder det blev nu till eftermiddagen, när vi kom till matsbo gick vi ner där för att känna på vattnet, as-skönt :) Men jag tror att det klarar sig utan en liter gul målarfärg  ? Vem fan är så dum att den häller ut målarfärg i sjön, tänk småbarnen som speedar av happiness där i sommar, sväljer liter med vatten och en extrakt av målarfärg, bra jobbat !

Trött som en sengångare, resterande timmar innan DE D DAY som är tomorrow när jag ska ha min idrottslektion som kommer att gå great och som jag har satt tema sammanhållning, så ska jag bara chilla, äta ett kvällsmål och sen natti!


torsdag

auf, knäckebröd m. tunna kalkonskivor, faaarligt gott! '
Som sagt Kristina min engelskalärare ringde hem igår!! Nationella idag..
Får se om jag tar mig i kragen och går och beställer en klipptid idag :)


al fadji

Haha fyfan lilla al fadji är bäst!! Förra sommaren var jag och fellan som besatta av han!!
Nu sitter han i soffan på Fråga Olle, shit det är så himla fel att se han personligen .. men han är så jävla kul :)

Lilla Al Fadji









I Indien där finns det ..

Japp så var näst sista gången avklarad med Annelie på hårstället :)
Imorse började vi klippa kombinerad klippning på dockorna med gradering i nacke och ökade längder på hjässan. Det är så jävla kul att hålla på och klippa och greja! Efter lunch hann jag se hur man färgar ögonbryn och fransar + plock (som förut.) Men för min del blev det en halvdag då jag skulle ha nationella klockan 2 som gick, ja.. det gick ju som det gick, bara jag får G är jag nöjd för ärligt talat la jag inte manken till denna gång.. Känns att stressen & kraven har tagit alldeles för mycket plats och att terminen börjar lida mot sitt slut.. Skönt! :)

Efter skolan trampa jag hem på mina fina lila laila, (döpte na nu) som har halvt punka men pulsar på ändå. Hann stoppa i mig lite käk innan jag körde ner till hallen för att träna småttingarna. Oh shit vad dem har mycket roliga tankar ibland, herregud, vi övade fristående då vi har lite indierdans med armarna, och då kommer en av dem fram och förklarar att:
 I Indien där finns det såna där gubbar med sjal runt huvudet och en sån här (visar med fingrarna, trumpet*) som spelar så att ormar kommer upphissade ur en lådag. HAHAHAHA
 Från ingenstans liksom..

Jag promenerade hem så jag slapp göra det senare, skönt men drygt, bara uppförsbacke, hoppas de tog ett rejält bett på äss'et. Min engelskalärare ringde nyss och berättade att vi missade ett nat.prov idag.. så vi ska göra det imorgon!!! Då jag trodde att jag skulle vara ledig HELA DAGEN. Puss på det va





Här är föressten min nya tunika från Hm, 249 :-
Ska invigas på frisörmiddagen i avesta på lördag :)



hähä

Cause im getting kung of driving, HUH !

today was a lovely day

Min dag har varit helt perfekt, eller iallafall en bra dag!
Tror att promenaden gjorde susen, synd bara att jag sitta på bussen i en 40 minuter då hinner man trötta ner sig igen. På salongen var det full fart, tränade våguppbyggnad och fan vad bra det gick! :) Annelie och Krister kom förbi och hade kursplansmöte, allting låter strålande och det kan man ju inte klaga på! :) Lunch vid tolv så gick lite i affärerna, det som skulle ha varit ögongodis blev visst en påse på hm för 300 kr.. oops! Jag vet att jag måste hålla hårt i dem nu, men vi ska ut med salongen på lördag och att använda gamla kläder är det värsta jag vet ! Så det fick bli en färgglad tunika och ett par sjukt stora örhängen, men auff vad snygga dem är :) Nu hoppas jag bara att min kära vän Fellan kan låna ut sina schyssta lacktajts till mig... hiiiim ^^

Eftermiddagen var lite seg, städa lite hit och dit, ta emot beställningar och telefon, jag och Elin kom på den briljanta idén att jag skulle klippa henne, och sagt som gjort! Fyfan vad fräsch hon blev, tog och klippte upp det lite och tog bort de slitna topparna :) Och det är så kul att klippa!! Dagen går så sjukt mycket fortare när man får klippa än att bara gå runt och städa..

Imorgon är det mycket på schemat, ska ha frisörlektion med annelie men jag lär springa emellan först på ett möte halv 11, och sedan ska jag göra nationella. eng vid 14:00. Så jag hoppas att jag hinner vara med på ögonbrynslektionen..
Duktig som jag har varit idag gick jag ut och gick en timme direkt efter att jag hade kommit hem från Avesta, och nyss ätit ett kvällsmål, bilen väntar tror jag nu.. pappa ropa.. men palla regn !



work it

Fy bubblan vad skönt det är när man nästan hoppar upp av lycka från sängen att dagen har börjat! Idag var en sådan dag, men för 5 blanka trodde jag att jag hade försovit mig, men icke sa nicke! Morgonrutten gick som ett löpande band och nyss har jag avnjutit en jättegod frukost med gröt, knäckemacka, juice och thé. Fyfan vad gött! :)

Får se vad som händer idag på praktiken, Jonas kunde inte komma till salongen.. Får se hur jag gör om jag ska kolla upp med någon annan, annars får det bli som det bliiir! Shit vilka taky - brudar det är på Tyra Banks show, fyfan alltså för vika ut sig.. Inte konstigt att kvinnor är nedvärderade och har lägre lön, trash.

Dagens låt : Hoffmaestro
- the storm


im gonna let it shine

japp, så sant som sagt, nu är chokladpuddingen uppäten, promenaden är gjord och körningsboken ligger närmst på tur i reklamen! Annars är det Färjan som gäller, inte för att det är speciellt bra, bara lite drivande tills de sista avsnittet av tonårsliv börjar :) Imorgon blir det praktiken, ska klippa en herrklippning förmodligen, om Jonas kan komma. Ska även kirra gymkort så jag blir fit inför Gambia, denna gång (av alla gånger) så ska jag lyckas, och nu är det några månader kvar.. Fyfan vad jag vill ha te och makrillsmacka, och en man och en..








& ja Körningen går framåt..



kirra? Nej?

of the week! Har nyss haft english, spurtade hem på cykeln så nu är jag alldeles kokhet och svettig på ryggen. Undrar varför just ryggen blir så varm ? :o Mina idrottspapper är borta så Matsen blev jättebesviken imorse när jag inte hade någon planering med mig till idrotten, skulle ju egentligen ha haft det i fredags, men då  blev det ju istället knas på sjukan!

Måste väl böka en chokladpudding m. grädde och sedan gå ut och gå och cry on me för att jag åt den där satans chokladpuddingen, men den lär ju ta slut. Vafan... Fick lite emotionell feelings under dagen då jag började tvivla på Peace and love, har nämligen inte köpt någon biljett än :/ Men vafan, jag vill ju till sthlm, götet, shoppa, cypern..Det lär fan hända nu när jag inte har något sommarjobb. Attans...  MEN så såg jag att Hoffmaestro & Chraa kommer till p&l, fyfan jag dog lite inombords, jag har ju förklarat min smygkärlek till sångaren Jens Malmlöf, fiiiifan!! Jag måste, jag bara måste kirra biljett..


Rester

Kvällen igår var helt okej, Felicia kom till mig efter matchen för att käka lite mat och fixa oss innan vi åkte ner till Mickis (så klart glömmer jag hennes present efter halva vägen, så pappa var tvungen att vända) för lite kalasande innan utgången. Med lite snacks och härliga brudar vimlade vi upp på stna, tog ut pengar och sedan gick vi till hotellet. Helt okej som sagt, rätt så mycket folk, bandet var sisådär, jag gillade drinkarna bättre :) haha. Och kommer aldrig någonsin förstå hur man kan vara så sjukt äcklig att släppa sig på sådana här ställen, krogen, konserter, festivaler, fester, vafan är grejen? Hinner man inte springa till toaletten eller är man bara allmänt nervös att det råkar komma, eller tänker man bara att man kan fisa fritt och skylla på någon annan. NEJ tacka vet jag toaletten, okej om det råkar hända någon gång, men det är fan ALLTID NÅGON ! uäääh! Kommer aldrig att förstå... fis

Fullt hus fick jag sova med mamma, man somnar alltid så snabbt då (eller iallafall jag) så skönt att känna trygghet, det kommer jag ihåg från när man var liten, att sova brevid mamma vad det bästa som fanns, men jobbigt med pappa som snarkade redan då som en stor Björn, fyfarao. Idag har jag ätit fullt hus frukost och lunch, sedan blev till chill tills träningen. Den gick bra, en tjej skulle köra en hjulning då jag fick syn på något i munnen på henne och sa
Jag: Vad har du i munnen?

Hon: Ingenting ?
Jag: Jo, jag såg något där!
Hon: Nej, jag har ingenting i munnen, isåfall måste det vara rester från frukosten!!
Jag/Felicia: HAHAHAHAHAHA

Alltså shit vad får dem allt ifrån?
Kvällen kommer att bestå av mys med mamma och pappa, vi ska njuta chokladpudding m.grädde och jag ska drömma vidare om den 21 december då vi drar till Gambia igen, i can't wait! Jobbigt att tänka på att vintern måste inta IGEN innan vi åker bara. Jag menar, ni som känner mig vet att jag bokstavligen h a t a r snön, och nu vet ni andra det också.

Piiiiiz


Saturday

Trött och mör tog jag gårdagen med bravur!!

Party

Idag äre feeeeest.. ville bara säga det liksom!
Mickan har blivit 18 , så hotellet tonight :)

Svenne banan..

Fyfan vad trött jag är!! Idag har jag mycket att göra, städa lite mer på rummet, duscha, noppa eyebrow (fyfan) , leka sändebud, fixa present till mickis (18 år i torsdags, utgång ikväll!! :D) fixa outfit och hår, men hä ska gå sin gilla gång!

Bullemadjan, bullemadjan? Bullemadja-AA-n

hahaha, tunisisk reklam, fyfan vad kul den var!


mums

kvällens låt: Milow- Ayo technology och chokladpudding m. grädde , mums!
Imorgon blir det fullt hus, gambianer hela bunten, det blir kul :) Till kvällen blir det fest

Vilken dag :S

Den började bra med frukost, lite tyra show och vakna med the voice. Försenad som vanligt cyklade jag ner till stan som en galning för att hinna ta ut pengar innan mitt nationella engelskaprov började. Yr och svimmfärdig tog jag ut pengar och fortsatte mot skolan. Jag hann knappt komma in förrän jag rusade in på toaletten för att jag mådde så jävla dåligt, jag började jag att kallsvettas, magont så jag inte visste vart jag skulle ta vägen.. Satt där ett tag och tänkte (fan, måste upp till expeditionen och se om skolsköterskan är där) gick sakta upp för trappan, kommer in på exp. och de säger att skolsköterskan inte är där idag!!! Fan,FANFAN tänker jag! Går en bit bort och sätter mig på soffan, plötsligt slår det till i kroppen och jag tänkte vafan är det här, det gör så ont att jag lägger mig på golvet. I ren panik ringer jag till Felicia och säger hur det ligger till och hon kom en 5 min senare fast det kändes som 20 minuter.

Hennes pappa kommer med bilen då han ändå var på jobb i stan, jag får ligga i baksätet och fellan fram, vi åker till vårdcentralen och först in på mammas avd. då de inte svara på telefonen (såklart!!) och hon ser direkt att jag mådde skitdåligt, svettades som en gris men ändå frös jag. Vi gick till akutavd. och fick en tid, behövde inte vänta så länge förrän läkaren kommer och jag får lägga mig på en brits i ett enskilt rum. Allting är så sterilt, jag börjar (fortsatte) gråta av smärta, fick två panodil och vila en kvart. Efter lite tester och så var allting helt plötsligt bättre och läkaren sa att det inte var något speciellt fel!

TIllbaka till skola gick jag och Felicia för att käka lite mat, prata med några lärare och sedan ville jag bjuda tillbaka på fika till min käraste vän Felicia Bäckström (som ni alla vet) att ha en sådan otrolig tur att få ha en sådan bra och fin kompis, dem växer inte på träd. Vad hade jag gjort utan henne? De på expeditionen såg ju att jag mådde dåligt, de måste de ha sett ! Hon skippade till och med sina prov för att sitta med mig på sjukan, det kallar jag äkta vänskap .

Vid 1 tittade vi på africandance, intressant, starkt..Cyklade hem, städade och nu sitter jag här. Kikar på Tyra show, allting är alltid så kopplat vid ett tillfälle, fattar inte :S Väntar på mat, kebabrulle on its way..




Gissa vad jag har i min fryyys!?

Eller ja hade, en glass. Piggelin :) Den är uppäten nu! Bättre än godispåsen jag hade tänkt köpa på kredit!
Skolan var.. ja vadfan var skolan, vad har jag för skolgång egentligen? Började med engelskan direkt på morgonen som var inställd pga ettornas nationella, kul att man inte får veta det , jag menar de har ju inte vetat om det innan, ELLER? Sedan fortstätter sången i samma visa med att svenskan är inställd, INGEN MER SVENSKA i tvåan, we are free. Bettan ska operera höften så det blir chillness fram till sommarlovet :) Yeah! Menmen, ingen svenska heller (jag hade alltså kunnat haft världens sovmorgon) men jag to modet till mig och gick och tränade själv istället på gymmet i Vasahallen. Oh lord im proud, först 5 minuter gång på bandet, fortsatte med 10 minuters springning, och sedan maskinerna och stretch i en 50 min ungefär. Får väl se hur det känns i kroppen imorgon, älskar träningsvärk men det är lite snålare att få den.

Hann inte med att käka lunch men att gå upp och böka fika på kredit med fellan och jullan går alltid bra :) Mmmm, en lyckans chokladbiskvie med mousse inuti och en jordgubbsfestis satt som jutet, jag menar jag har varit duktig under hela veckan annars, och vem har sagt att man inte får byta dagarna i veckan ? Stresshantering resulterade till den enda lektionen, vi gjorde klart våran mobbingfilm och den blev bara bättre och bättre ju längre man såg den, until the end.
Cyklad hem i pisset, svepte en filt om mig, en tallrik med mat ( då jag höll på att svälta ihjäl ,faktiskt) och Björn Gustavsson - filmen. Och nuuuuuunu nudu sitter jag bara och lyssnar på underbara Pauline, tro inte att jag har glömt Hoffmaestro, det är bara det att det inte är deras vecka just nu.

Några sköna från en böna (som mig)

Give me a call
Never said i was an angel
Dancing
The misconception
Happy people


mums






fishy

Makrill på hårdmacka är bland det bästa som finns..bara så att ni vet!


Vet ni?

Det här är kanske dagens bästa och överhuvudtaget den bästa dagens någonsin

Pauline - Give me a call

Älskar kvinnor som har lite power i sig!! (lite stake så att säga)
Fyfan soundet är så grymt skönt i denna låt, lite old school



P A U L I N E


KAOS

dagen stavas k a o s!! I min hjärna har det varit totalt kaos idag.. började med att man fick göra rent tvättmaskin imorse som tar åt sig så mycket ludd, den blänkte efter att jag hade putsat na. Sedan fortsatte det med städning i salongen, sopa hår, kikat färgskåpet, ja you name it. Till eftermiddagen kom Robin till mig på salongen, min första herrklippning! Vi började 15:00 och slutade 16:45 , haha men kommer man till mig får man världens längsta klippning, och nöjd blir man ;) Nej men ärligt jag håller på att lära upp mig just nu. Hoppas att han blev nöjd i alla fall!

Med världens magknip (toaförbud?) åkte jag hem med bussen till lilla hedemora..Hann snabbt hem, slänga på mig träningskläderna, trycka i mig en banan och sedan powerwalka ner på stan och möta Alexandra, gosekusin :) Vi tog oss en lagom promenad i det fina vädret. Mördarbacken stog mig sist efter att jag hade sagt hejdå till Alexandra, och ser man hållningen på kroppen så kan man ju inte göra annat än att skratta..Du går ju som en jävla apa..
Hann knappt vara hemma i huset i 5 minuter förrän mor och far kommer in med en massa kassar från hempan, OCH en främling! En kille från Ghana som skulle köpa jordnötssmör, hade frågat mamma och pappa om vart det fanns någonstans (i affären) mamma beklagar sig om att det är så mycket socker i de svenska jordnötssmörerna, så hon kommer den briljanta idén att "Henry" ska följa med hem och få en låda av oss, då pappa fick med sig en massa från när jag var i Gambia. Så mitt i maten klampar dessa tre in och jag fattar ingenting men hälsar, nästan choka i halsen på mig samtidigt som jag pratade med Fellan i telefon! haha men han var en trevlig prick, pappa var så cool, han bytte "emailadress" med han. haha

"Det gäller att vara uppmärksam på skyltarna, periferiseendet & direktseendet
men til o me vi som harr kört i tysen år kan inte alltid heller". dadi <3



en såndär

klänning som bara jag vill ha!

 

minus skärpet dock! Gonatt!

 


 

 


huvud(värk) axlar knä o tå

Jag sprang nästan tills jag kände spya (eller iaf magont) och nyss har jag varit kung i trafiken :) Nej men mycket bättre än jag varit förut. Nu äre bara chilla, läsa lite mer i trafikboken kanske? Måste hitta på något att göra till egen idrottlektionen på fredag, Yajks! Puss


Lätt bästa reklamen, han med de turkosa brallerna skulle man vilja shaka booty med ;)
http://www.youtube.com/watch?v=tbvLPGv0MPU






Tjingeling Tingeling!

Läget med er då? Mig är det bara brao brao med :) Dagen har gått fort! Började med en välbehövlig zombievandring halv sju imorse för frullen, skönt vare när den väl var över! Hemma igen blev det en tallrik med havregrynsgröt m. mjölk kanel och ...(trumvirvel) äpple! Har hatat kombinationen kanel och äpple, så mycket typ jul eller något över den, men nu var det fasiken mumsigt. Mor min och jag traskade till bussen och åkte till salongen i Avesta (Hårvågen om ni inte visste det ;)) Började med mamma direkt, 09:30 och blev lagomt klara vid 11:45 något sådant, så just nu är det tekniken jag tränar på, inte tiden!! Nöjd blev hon, nöjd blev jag, nöjd blev Ylva (handledare) när resultatet äntligen var framme :)

Beställde thaikäk på lunchen idag, fick dessutom fel!! Jag beställde en wok med kokosmjölk och fick istället sötsur sås ? :O Men inte klaga jag för det! Nu på eftermiddagen har jag gått runt och städat lister, kikat permanent, sen fick jag och Elin i uppdrag av Nabaz att testa olika blonderingsbehandlingar, den gamla, den nya, och den andra nya utan ammoniak, den gamla är helt klart bäst men luktar desto mera starkt, därav resultatet ? Dagen flög i alla fall förbi och imorgon klockan 15:00 kommer Robin in till mig och blir min första herrklippning som jag gör där på salongen. Det ska bli riktigt skoj! :)
Ska iväg snart och springa på berget med Sofia, hon har utmanat mig, hon ska döden dö.. (skämt och sido!!!)


Peace

kör ba kör!

Körningen gick rätt så bra. börjar få ett hm på skiten, men det ska hårdtränas. Usch, körde igenom stan idag, fyfan vad nervös jag var och träningsvärk i vaden fick jag också! Körde i alla fall ner till brunnsjöliden, parkerade och gav nycklarna till pappa. Stod i en timme och tittade på Felicias fotbollsmatch tills det blev för kallt och jag pallra mig hem. Ocoolt med myggsvärm vid munken, fyfan, brillorna på och munnen stängd! SVÄRM verkligen :S

Sitter här hemma på övervåningen, en aningen kallt, ballar av stål på tv, en du & jag i trafiken-bok som ska läsas och ett face som ska tvättas för sängen lockar nuuuu! Imorgon ska jag klippa mor, fit for fight :) Pusss



brum brum


maow

Härligt! Livet är bra härligt då det går sin gilla gång. Kirrat en damklippning imorgon, det blir mor som måste shape'a frillan lite grann, det var ju ett tag sen, men det ska nog gå bra (och snabbare denna gång) :) Och på onsdag kommer Robin och klipper sig hos mig, min första herrklippning, oerhört tacksam!! :) Så är du sugen på att klippa dig är det bara att höra av dig [email protected] , eller kommentera att du vill ha telefonnummer så kan vi komma överens om tid osv. JAG BEHÖVER VERKLIGEN TRÄNA PÅ ALLT! :)

Sitter här nu, stolt som tuppen att jag tog mig i kragen på länge för att ta en morgonpromenad, bra frukost, gymmet, och sedan än totalt onödig mini magnum, vet inte ens varför !? :O Ska chilla en timme till eller så sedan ska jag ut och brumma lite med pappa, och köra ner till brunnsjöliden till sju för att titta på fellan och co. när de springer runt och skriker efter någon rund ihopsydd sak som rullar i gräset :) Puss



Fyfaaaaan.. mamma skrek nyss att det var 43 grader i Dakar (Gambia ligger i mitten av Senegal/Dakar) alltså shit, jag vill dit nu nu nu ... Något jag dessutom inte vill är att jobba i sommar, men pengar vill jag och måste jag ha om det ska bli peace and love, göteborg, shopping, sthlm, cypern.. ja gud vet vad!



its a love story baby just say yes

Dagens låt: Taylor Swift - Love story

Cykla hela dan varje dag

Igår var det fettisdagen, om ni inte visste det?!
Vi börjar redan på morgonen med att inte göra någonting (enkelt) för att sedan vid tvåtiden dra ner till Lappens med eve, Jenny och Christine och böka en varsin glass. Eve var jävligt hungrig så då gick vi (eve,jag,lovisa) över till andra sidan gatan för att dejta donken, mmm mumma! Efter det cyklade vi hem till Lovisas mamma där det bjöds på mat, grillat!! Åh det finns inget godare än grillat :) Carina tvingade i oss lite mat där borta med andra ord, så det var tredje gången vi åt på en 3 h ungefär. Och till eftermiddagen åkte vi hem till Eve innan hon skulle iväg och jobba, chillade några 5 snabba min, för att sedan averka än färd upp på stan och köpa hubbabubba tuggummin på hemköp. Vi sprang in en snabbis för att låna toan för att sedan köpa våra tuggummin, men vi fick inte nog efter dem utan vi hade några småslantar som vi satte i tuggummiautomaten, det blev några st! Fellan ville ha en välförtjänt glass på lappens så jag och lovisa lydde lydigt och följde med, de köpte glass men inte jag! Efter ett tag blir jag så frestad att jag vill ta fram mina hubba bubba, men märker ganska snabbt att det inte ligger några sådana i min väska!!!!!!!!!!!! GAAAAAAH vafan är dem tänkte jag...

Felicia hade lagt dem på automaten samtidigt som jag stod vid automaten och snurra skaftet och sen glömde vi dem där.. FAN tänkte jag om dem inte låg kvar.. Vi cyklade förbi där och gick in, och där låg dem!! PÅ AUTOMATEN :) gött
Vi tog våra cyklar och cyklade runt vid tviksta men kom på att vi kunde åka hem till mig. Vi tog ut en massa filtar och kuddar och satte oss på verandan med vattenpipa och ett varsitt glas malibu :) Mycket trevligt när vi väl fick fyr på kolet, så att säga!! Vi blev sugna på stan och kom på att en familjepizza som skulle kostat oss 70 kr (enligt Lovisa ;)) men snarare 125 kr skulle sitta fint så vi bestämde oss att köpa en och sedan upp till Felicia och chilla framför tvn. Lovisa åkte hem till elvatiden och jag sov kvar.

Imorse blev det frulle på ballen, så otroligt skönt med solen i ögonen och kroppen så det nästan brände! :) Klämde i mig en gårdens pizzabit också, fyfarao vad pizza är gott dagen efter. Efter någon timme cyklade jag hem, duschade, åt mat med min familj och vinkade av Nick som åkte hem igen till Örebro, och sedan stack jag själv ner till Vasahallen för att träna min små knoddar i gympa. Nu chillar jag för fullt och tänker tillbaka på min käraste och hur mycket jag vill åka till Gambia just nu.











Robinsson 09

Christian: Jarmo betér sig som en åttaring som inte fått sin godispåse!!

Ja jag undrar jag vem det var som åt upp den godispåsen Christian!!!!!!!!!!


- så jävla mycket pakt hoppas Jarmo rular sönder alla och kammar hem vinsten :)



med godispåse?



                               utan godispåse?

bök

Fyfan.. bökat donken och godis, gluttat fönster och tittat på För varenda unge med Fellan, Lovisa och Josefine :) Mycket trevligt! Är sjukt trött nu och fisnödig så, godnatt!


drrrng

Hejhej hallå dagboken, igår och idag har varit en bra dag, men gårdagen var ett snäpp bättre :)
Felicia och hennes mor hämtade upp mig så åkte vi till övre Svedjan för att göra det osäkert hemma hos Bodén. Det blev lite grillning, efterrätt och dricka  tillsammans med Felicia, Julia, Jakob, Michaela, Jessica och Linnéa - Mycket trevligt! Vid halv elvatiden fick vi skjuts ner till Eve som hade fest, det var trevligt och mycket folk var det, men kallt! Vi fortsatte styra kosan mot stan efter någon timme eller två så in på kingen blev det, lite halvtrevligt och avdankat sådär. Kvällen slutade i alla fall vid tretiden då jag dejtade min egna kudde, åh finns inget bättre än att sova i sin egna säng! Borta bra men hemma bäst.
Så tack alla som var med och gjorde kvällen till ett minne, tacktack!

Dagen idag har varit chill, vaknade vid nio redan :S Men mådde toppen, lite jordgubbar, choklad och glass satt toppen för att vakna till ordenligt. Sen njöt jag av en supergod frukost med omelett, macka och mjölk, mmm det satt fint de. F ringde mig sen och vi kom överens om att jag skulle komma ut för lite sällis. Åh vad vi schtekte, fyfan vad gött det var och lite morötter,vatten, äpple och en massa prat på det - Gött. Nu sitter jag här hemma borde duscha, nyss städat i alla fall nu när Nick kommer hem. Har inte sett honom på typ 3 veckor nu tror jag.. heh konstigt! Kvällen kommer att bestå av massor med chillness, donken och mysiga brudar ;) Puss

















SOOOOL <3

Ice Age 2

kakkelakka vaffö måste jag vaja kakkelakka !?

Åh en riktigt mammutpjutt!! Det stiiiiiiiiiiinkej..



I believe i can flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy - DISCHH !!!


RSS 2.0