i'll do anything for you

Placebo - running up that hill
Reeve Carney - think of you
A Fine Frenzy - almost lover
Tingsek - world of its own
The fray - How to save a life
Yael Nami - New soul
Corinne Bailey Ray - put your records on
Cartel - save us
Damien rice - 9 crimes
Damien rice - blowers daughter
José González - hearbeats
Massive attack - teardrops
Sufjan stevens - for the widows in paradise
System of a down  - shop suey
J Holiday - bed

Lördag

Morgon: Vaknade rätt skaplig tid idag, inte klockan 8 som annars när jag är ledig!! Börjat tycka att det är jätteskönt, alltid varit den där morgonpigga bruden som prasslar med godispåsen så alla vaknar!! haha, men idag fick jag i alla fall sova ut, det behövdes. Tog på mig träningskläderna och kom äntligen ut på lite träning, gick promenad i över en timme + körde intervaller mellan de röda reflexstolparna, funkar asbra ju! Shit vad kallt det var i början då jag kom ut på lilla vägen i västerby, det blåste som fan, mina stackars kinder fick nog sig rejält med smisk! Frukosten blev en snabb-banan (du förstår, äta så snabbt man bara kan för att få insulin :P) sedan en omelett + knäckemacka m. skinka :) Göttans! Frukost blir så mycket godare när man gått ut och tränat lite innan, jag lovar!


Duschen blev snabb då jag, mamma och pappa skulle ner på stan och handla. Shit min pappa började städa i huset redan imorse, han gör mig alldeles nervös nu när han springer in och ut ur mitt rum, har inte blivit halshuggen än i alla fall med tanke på att mitt rum ser ut som en rejäl kanonkula, som vanligt då :) haha, men inget sagt och han bad mig bara ta bort allt skräp från lilla walk - in - garderoben som finns i mitt rum, sure! Dock borde det stå i guiness att min pappa har städat i över en halv dag, eller städat över huvudtaget, soffan brukar vara rätt så bekväm annars! Nere på stan blev det ett par jobbtofflor, mina första jobbtofflor!! My god, men svarta regular bara, ska ha det när jag är i salongen, lite fin uppbyggnad på dem sådär. Svek sedan såklart inte Hempan, vårt kära hempan (Hemköp) , vi handlade en massa gott till kvällen så vi kan ha det riktigt mysigt, för inte blir det någon utgång idag eller? Fast det skulle ju vara kul ..

Middagen bestod av lax, potatis och en skitgod rödlöks-sås med räkor i, asgott! Så nu är jag mätt och belåten, sitter här och lyssnar på gambiansk musik och bara har det chillness, min pappa är dock i hälarna på mig då han irrar omkring och städar fortfarande, han tycker det känns så omotiverande nu när vi inte är på topp som han är (som han annars ALDRIG ÄR) och vill städa. Menmen, så länge han är nöjd så är det frid och fröjd. Han har alltid sagt det och sa det senast för en timme sen, tänk var bra världen skulle vara om jag fick bestämma, vara president! A jo ...
Ringde Waka för någon timme sen också, han hade tagit sig en riktig sovmorgon, på sin födelsedag :) Han var glad, men han sa att han saknade mig! Fan vad skönt det skulle vara att bara få åka ner dit nu och vara där några veckor.. Jag vill :)

     

Dagens låt: Matisyahu - Jerusalem

Helt utrolige



Fäller en tår.. så jävla sorglig men ändå fin!

Haha, märkte visst att texten på bilden var på norska, men ni som känner mig vet att jag elskar norske och pratar alltid det på fyllan, tyckte bara att bilden var schysst. Det ar forttreffli, tror jag att jag hittat på själv iaf. Hade min period i nian på rasterna, cykeln som blev stulen. De som gick i 9f förstår.. haha inte alla plankor i staketet som Julia skulle ha sagt!  Messar lite med Fellan som stack till woodstock, kommer hem på söndag :( Det är då fane mig otroligt, vi är utan varandra men båda är på shoppingtur och köper likadana kläder, haha. Man blir som man umgås, saknar na redan iaf :/
JAG VILL FESTA. sitter här och har ätit lite halvdan pizza, pimplat lite vin + mangofanta, asgott. Men sängen om någon timme verkar lovande.

Imorgon fyller Wakababy 23 år, STORT grattis till honom :) pussgodnatt eller nåt.

Borlänge it was

Jag hann med 13:25 bussen, dock var det inte jag som var sen denna gång, utan bussen,Dennes fel! Hade jag inte sagt till mig själv att vänta till halv två, så hade jag gått innan bussen ens kommit. Jag vandra ensam där uppe i alla fall, såg en rosa adidaströja som jag bara måååååste ha! Ska köpa den senare. Hittade dessutom andra saker också, men bromsa mig själv för att inte bli helt i extas av allt. Känner dock att nu måste jag faktiskt ta tag i träning, lekat på latsidan i år känns det som, och inte insett förrän nu, eller rättare sagt alla gånger man går in i en provhytt och har speglar överallt omkring sig, och när storlekarna bara blir större och större.. Jag har ju lovat mig själv så många gånger, varför kan jag bara inte göra något åt det!

~ Tränar du, så får du äta
Äter du, så måste du träna ~

det går bara runt runt som ett som ett cykelhjul fullt med ekrar ..

Jag har du upplevt bland en av de värsta och tråkigaste sakerna idag i alla fall,att shoppa helt ensam. Det känns som att alla vet om att du är ensam, och tittar på dig maniskt, stirrar ut dig och undrar vad det är för en osäker person som går där vandrande omkring för sig själv. Ingen att prata med, flackande blick, en lätt suck hörs tyst, oplanerad väg.. Nej fy, bland det värsta. Och så glömde jag bort att mamma var skyldig mig pengar, så jag hade inte tillräckligt på kortet när jag skulle köpa min svara kavaj :( Men jag hittade i alla fall:
  •  ett par gråa jeansleggins,
  • svarta leggings
  • och en laxrosa oversize
     

M A R I O N  C E C I L I A  P R O M .

Blir till att bara ha det chillness nu, en ny serie på mtv.com eller något.. Ha en bra fredag!! :)
Vad gör du ikväll? K O M M E N T E R A !









Jag sprang..

Jag sprang och sprang som en dåre med tuttarna guppande i ett!! Och stannar busshelvetet när jag är 20 meter ifrån heller! Dennes fel att jag nu sitter här och har för ANDRA GÅNGEN idag missat bussen, dennes fel att jag nu äter en semla och dricker te med kanel i, och inväntar min sista chans att ta mig till Borlängde med 13:25 som jag har försökt med hela morgonen då också abswingen, gammalt inför RM - styrkepapper, oprah winfrey show och Top model  distraherat mig! Dennes fel..

Men jag ger inte upp. Jag ska komma till Kuppan om jag så ska gå...

Nej.



 
ohnice

lovely

 Dagens låt: Colbie Caillat - brand new

an oldie på det.

Why dont you come over?

Hejhopp alla glada :D Sista dagen jag är ledig på sportlovet och ändå är jag uppe med tuppen :O
Solen skiner nu precis som igår morse, i feel good!!!
Sitter här och frullar med omelett, knäckemacka ,mjölk  och skriker halsen av mig ( sjunger ) Amy Winehouse - Valerie, sådan skön låt! Fick en tag tre få 50 % på det billigaste plagget, hm. Sista dagen idag och jag har fått löning nu, så jag funderar starkt på att ta mig en independentbus to Borlänge för att shoppa! :) Skönt att få gå själv och bara tänka på sig själv sådär, men ändå är det roligare med sällskap. Jaja, vad ska man göra .. tror starkt på we have to buy some new clothes!

Yeah så är det!




Åh!

Åh ge mig!



 



GODNATT!

Daddys Girl's

Fastnat för denna serie: Daddys Girl's



Angela är så cool och Pastry, deras märke på skor och kläder är grymma!
En hemkommen semla på det :)

Yes!!

Äntligen ,ett nytt avsnitt av the City har kommit!!! Måste ses nu...........

En dagens

Dagens låt: Danjah - my love

Bussdejt!

Dagen har varit bra tack vare det fina vädret man vaknade upp till imorse :)
Mamma var ledig under dagen så vi åt frukost tillsammans, omelett! Och som vanligt fick jag springa ut till bussen, fattar fan inte vad det är för fel på mig när jag inte kan gå ut i tid! På salongen idag fick jag klippa lika längder på docka, det gick väl bra, dock måste jag tänka på indelningarna mera. Sedan på eftermiddagen har jag som vanligt sopat hår, torkat av bänkar, tvättat, diskat, kastat sopor och tagit emot beställningar! Skönt att det var sista dagen idag att jobba under lovet, så jag hinner få lite tid för mig själv! Felicia är borta i sthlm nu så det blir väl lugna puckar antar jag om ingen annan vill hitta på något, eller kanske fest till och med?! Skulle sitta fint faktiskt..

När jag stod i Avesta och väntade på bussen idag kom det tre "ungdomar,fjortisar"  kedjerökande och börja internskämta så att heeela världen skulle höra, alltså ett tag skulle jag kunna bett dem fara åt Fan! Så otroligt irriterande och som att de bara var ute efter att messa med folk. Nej, riktigt irriterande och det var inte första gången dem höll på. Räcker inte med att dem ser ut som stryk..  Usch. Och väl inne i bussen så började chauffören att flirta med en kvinna som satt på första parkett, han gav henne en penna och sa: Här skriv ditt nummer... Ja höll på att tappa ögonen, men visade det inte då chauffören tittade upp osäkert i backspegeln på oss där bak,HELA TIDEN.. Vilket ställe att ragga på, fick man några sköna tips! Och när hon hade klivit av bussen och vi åkte iväg, så två minuter senare satt han med telefonen uppe och försökte ringa, han kanske fick dissen ?! Vad vet jag..

Chillness all night nu, ledig imorgon och då ska jag banne mig ut på en promenad och städa rummet. Har även fått pengar så kanske man tar sig en vända upp till blg eller kanske falun ? Vi får se vad morgondagen har att erbjuda..

häj.


gomorron

Jag är pigg som en nötkärna idag, wehooo!!!!
Det som skulle vara grädden på moset vore om jag hade fått min löning idag så att jag kunde handla på lunchen, men icke då! Den kommer imorgon.. nine to five also today. Fellan den pullan drar till stockholm, jag vill mää också, buhu! Menmen kan inte dåra. Ska göra iordning mig nu så att jag inte behöver springa till bussen med hjärtat i halsgropen, Ok! Later ciao




Vi kör en sån här!

Sju sanningar du förmodligen inte vet om mig!

  • Jag börjar läspa när någon öppnar frysen och tar eller drar  i något isigt
  • Jag har aldrig varit på IKEA
  • Jag hatar vinter, det ska vara varmt och soligt då trivs jag som bäst!
  • Jag älskar att "köpa"
  • Jag är rädd för att föda barn
  • Jag hatar katter
Jajamänsan , det tror jag inte att ni visste !

Vi kör en dagens låt  på det: Men at work - Land down under

halvdant..

Tjatja, imorse var jag så trött så trött, sängen var så gosig att den nästan vägrade släppa iväg mig.. Men upp kom jag i min nya blackiemorgonrock som är såååå snygg! Energin var inte på topp, armarna vägrade hålla upp när jag plattade håret, så det blev halvdant, frukosten fick bli en snabbtallrik med havegrynsgröt med banan,kanel och mjölk. Färgerna på kläderna idag var svart, vitt och grått - Kreativt!!! Med purken sminkning sprang jag som sagt till bussen, såg den komma precis förbi busshållsplatsen, jag kutar som en idiot med hjärtat i halsgropen och pulsen på max , jag har typ fobi för bussar, eller i alla fall att missa dem, det gör ont i mig. Konstig, jag vet men sådan är jag! Jag hann i alla fall med och när jag precis kom i bussen skrattade chauffören och sa: Jag är lite tidig, så du hade inte behövt springa! haha, vafan skulle jag svara på det.. jaha HEHE..

Salongen var chill under morgonen, gick runt och putsade lite i någon timme, sedan fick jag i arbete att rulla permanent på tid, var dessvärre tio minuter segare idag! Men jag skyller på skitmorgonen, betyget för rullningen var i alla fall bra (Y) Till lunch blev det en god kycklingsallad med mangorajasås, Fia var så snäll och bjöd på det :) Sen blev det att ögonshoppa med henne och Sofie, menmen snart är det den 27e, då jävlar ska jag också handla! Har sett ut så himla mycket fina saker. Skönt att man har lite koll på när det kommer in nytt så man hinner köpa innan halva Sverige äger dem! :) Eftermiddagen bestod av långhårsuppsättning, jag var lite kreativ så jag hittade bara på något.. kom på att jag kanske ska börja ta med mig kameran så att jag kan visa er läsare (som jag så klart har) vad jag gör om dagarna på salongen.. Skall införas! Felicia var in en snabbis idag också och beställde tid, hon och Sara var i Avesta för att shoppa lite granna, trevligt.

Bussen hem var förjävla lång och det kändes verkligen att denna dag kunde hoppa upp och sätta sig någonstans! Hemma är jag nu, sitter i min övertjusiga morgonrock och lyssnar på Men at work - land down under , hahah den är så himlans skön :) Imorgon är det sista arbetsdagen på sportlovet, ska bli skönt att få lite ledigt och vila upp sig inför nästa vecka som kommer. Ska strax titta på mitt efterlängtade semestersvenskar, det jag trodde skulle bli min framtid - reseledare när jag trodde att hoppet var ute med frisör, men så en dag frågade studievägledaren mig om jag var fortfarande sugen på att bli frisör, shit jag kommer ihåg det som om det vore igår! Jag var så chockad att jag inte visste vad jag skulle svara... Men sen blev det ju såklart ett ja på det. Min framtidsdröm är ju att bli stor utomlands, så att ta en snabb reseledarutbildning efter frisörutbildningen är väl inte förjävla dumt !? Vad är ditt framtidsyrke, alla ni som är här inne och läser - Skriv! Det spelar ingen roll om du känner mig eller inte..


Kvällens sista

Nu har jag sett Linda Rosings premiär av hennes program, det var väl lite smått intressant... you and me baby lalala , idiot.
Kvällsmaten blev pannkaka + sylt, mjölk och knäckebröd :) Och nu sitter jag här och kikar på Daddy's Girls on mtv, då The City inte har några nya avsnitt än! Jobb imorgon nine to five på salongen.. Så snart blir det sängen med mina nya fräcka sovoutfit, heeeya.

Känns som bloggens sämsta inlägg, så det kan bli!



Hahah fulebjörn...


Ett pirr

Fick ett riktigt rus, lycko-pirr-rus i hela kroppen att jag ville/vill åka på Uppsala Reggae festivalen i sommar!! Men vet inte om jag har vänner som uppskattar det lika mycket som jag kanske skulle göra, åh andra sidan är en festival alltid en festival! :)
Ja, får klura vidare på det dära ett tag och höra med frugan vad hon tänkt säg ;) Tror jag kom in på den här tanken bara för att jag och Waka pratade med varandra nyss, baby. me miss you





Gambia 08/09


whallabillah

Checka in det schyssta grejerna jag fick av mamma idag när vi gick ner på "stan" (Hedemora har ingen stan) innan vi skulle till lägenheten och städa! Och Marion Cecilia Prom har äntligen efter tre års tid fixat en neccesär!!! Oh my god, detta måste firas på något sett. Får nog bli chokladmuffins eller något annat sweet :) Men här får ni lite bilder på det jag köpte, allt är från Friis och Company.
Den bruna väskan ska jag bytlåna med mamma, så det är egentligen hennes. Menmen, alla som känner mig vet hur det kommer att sluta.. haha

    



   

Dagens låt: Alpha Blondy - Wish you were here

Asalaam alikum

Godmörrön!
Nyss käkat frukost med min mami, vi pratade om gårdagens program size zero medans jag njöt av en god omelett, haha..
Ska snart fixa iordning mig (eller rättare sagt nu enligt mamma) för att hon och jag ska vara supersnällateamet idag och städa ur Nick's (bror) lägenhet då han redan flyttat ut, men han är i Örebro nu så då kan han ju inte göra det. Och shit det är sportlov, det är tisdag och jag har en känsla i kroppen av att det är fredag!! Helt sinness.. Får se vad som händer idag då, vill leka med min kära vän Fellan propellan, om hon inte ska göra något annat! Men mig sviker man inte i första taget, haha ;) skoja. Nä men seriöst.

Är så fetsugen på att åka och shoppa, i sthlm eller så. Men lär vänta minst tills nästa månad då jag får jobbpengar för att ha varit på salongen. Och så är jag tror det eller ej , festsugen igen! Vafan Marion, skärp dig vad är detta? - Jo detta är sportlov :)
Jaja, manga dem , update later :D 



peace and lovesommaren 08

size zero

Jag tittar på det äckligt sjuka programmet som kommer att få unga flickor att dieta mera, men jag hoppas att det går andra hållet så att det förstår hur jävla sjukt det är! Okej om en person är smal som person, genomgår en tuff period eller så, men att svälta sig själv och tycka size zero är snyggt. Na-aa not cool!

En vis person sa till mig precis det här tankarna som denna provkanin sa på tv, och den personen satt knappt en halvmeter ifrån mig, och fick mig att inse - att det här är bland det värsta man kan vara med om, som att vara i helvetet MEN denne är påväg tillbaka i livet igen. Som att man bara skulle skänka bort sitt liv till något så ovärt och obetydande. Nej, själv kallas jag kurvan, och visst! Jag kanske har kurvor och lite till, men det ska vara gött och leva - annars kan det kvitta!!



 


Nice

Helt galet..

Vad Nicholas i Charterhjältar och min bror Nichola med inte bara namnet liknar varandra, utan utseendet OCH sättet. Galet :)





Hittade inget passande den visa-tänderna-kort då min bror inte brukar göra det så ofta!!
Men jag tycker i alla fall att dem är lika. Vad tycker du?

Sportlov

Dock inte för mig dårå!
 Jobbat hela dagen som sagt (som jag nämnde i förra inlägget) hela dagen, det rullade på, bokningar, sopa hår, ta telefon, diska, tvätta , och kika på klippningar + färg. Fick också i uppdrag av chefen idag att köpa en skiva till salongen -

Nabaz: Marion, kan du gå och fixa en skiva
Jag: Javisst
Nabaz: Du får köpa vad du vill bara det är fartfylld
Jag: Självklart CHIFEN! ;)
Nabaz: Jag litar på dig nu!

(15 minuter senare.)

Jag: Det blev den här skivan, Absolute dance!
Nabaz: Ja, stoppa i den i spelaren så får vi höra

(2 minuter senare.)


Nabaz: Ni hedemorabor kan det där med musik :) (observera jag&fia)
Jag: Jag vet, vi kan det där vi. Så jag är godkänd?
Nabaz: Godkänd, ja.



Kom hem med bussen 18:15 som vanligt, och hemma väntade en efterlängtad kebabrulle, oh my.. Det är bland det bästa jag vet. Förra sommaren levde jag och fellan på kebabrullar, daimstrutar och twisters - Det var tider det! Undra vad det blir iår ? Något jag ska hinna med att göra i alla fall är:

  • Jobba, såklart!
  • peace & love - festivalen
  • Stockholm/Göteborg
  • Shoppa
  • tatuera mig
Jajamänsan fattas bara ? Sommaren ..

Nej nu är det Charterhjältar, kan inte missas !! Kanal 5 , nuuuuuuu.

   

Celebrate the summer

Godmorgon

Working 9 to 5



Dags att tänka på refrängen

Hej!
Kom nyss hem från donken/stan med Felicia. Det blev först en glass, då Felicia käkade en hamburgarmeny, jag var fett sugen på en hamburgare, dräggla över hennes bricka typ.. Vi chillbillade så länge att vi blev hungriga igen, så Felicia köpte en glass och bjussa mig på en burgare, såklart utan ost! mums :) Det var riktigt trevligt, och vi prata om allt mellan himmel och jord, och konstiga funderingar som vi alltid har.. Men shit alla sälenfolk är så galna, cravings hit och dit om allt.. Dem bombaderade Dalarna,Hedemora,mc donalds med sina feta jackor och snowboots.. galet

Jag sitter och käkar på en kompis-godis-påse nu som jag köpte på krita av Felicia, hon är snäll hon! Eller ja, oftast i alla fall. Hon lyckades dock slå till mig rätt på ögat, ba smash med en såndär godisslev i gul plast, hård och ful..  aj sa jag då
Ska titta på lite The City och ha de chillness med nya plasmateven som blev kvar då min käre bror flyttat hem alla sina möbler från förra lägenheten :) Jobb imorgon då, men kosingen i slutändan , yeee.

Leslie en rappare från malmö med trasslig bakgrund, såg en dokumentär med honom för någon vecka sen, han verkar så grym :) Drömmar är till för att uppfyllas i någon form, för att sedan få nya. Han verkar äntligen få sitt pris och det är jag glad för! :) Vi ungdomar är framtiden -



!

Äh jag drar till donken istället .. med bästa Fellan :D <3

Tänkte bara..

Slänga upp några schyssta på mina kära beloving shoes, jag fick dem från Waka's syster när jag var där i Gambia, autch!! Därför krävs det bilder för att dem är såå heta, dock måste jag träna mig till att kunna gå i dem, men jag är inte den som är den.. bara ibland.   I said hey, i put some new shoes on and suddenly everything change


right now

Jag har cravings efter choklad, CHOKLAD!
chokladbollar, chokladpudding med grädde, kladdkaka, marabouchoklad, chokladmuffins, bountey, biskvier, vad fan som helst bara jag får choklad!! Föressten så är jag rätt så pigg idag, men vinaren gjorde susen igår! haha, känner mig lite öm i kroppen också efter att vi hade varit i Gävle och hoppat i gropen..Vad händer idag då? Ja.. chillness på hög nivå kan jag tro, nyss klippt Nick också, det gick bra :) Bara två jack i fingret till!.. Nej men käka gott, titta på film och kurera mig till morgondagens 9 to 5 på salongen! Nej nu ska jag ringa min kära vän Felicia, Ha en bra söndag. puss!

Jag säger som Håkan i "Sune" brukar säga: Jag vill inte ha te, jag vill ha choklad!!







EN bild säger mer än tusen ord, med en sådan fantastisk människa på bild säger den mer ändå! Den utstrålar sån jävla glädje, och jag kan knappt bärga mig till sommaren, peace&love - festivalen, fester,shopping, sol&bad och alltmer vad man kan tänkas hitta på!! puss på dig fellan propellan <3


Helgen

Igår morse ca 07:30 åkte jag ner på samling vid Vasahallen för att möta upp gympaknoddarna innan Gävle. Kom fram till hallen kring 09:30 och alla barn var alldeles ivriga och överförtjusta av hallen, det var så sött och man blev så påmind om hur man själv kände första gången man kom in där för en 5 år sen kanske.. Och jag kan säga att där inne har det varit en salig med härlig blandning av blod, svett och tårar, ordagrant! Usch vad tiden har gått fort, nästan för fort..

Dagen var iallafall uppskattad med skumkuddar, trampliner, trampetter, bommar, barrar, tumblinggolv och gymnova-golv. Vi fick till och med med barnens supermorsor till att tävla i små-lag mot barnen, superkul och riktigt underhållande :) haha
Vid fyratiden började vi packa ihop och alla barnen vinkade hejdå, jag, Felicia och Evelina väntade kvar en timme för att sedan få skjuts hem (då den äldre gruppen skulle sova kvar en dag till) så vi låg på gymnovagolvet och chillade sådär och käkade lite godis, snacka skit - Chillness så att säg!

gympisar <3 

Hedemora GS, HGS !



Efter Gävle kom jag hem, duschade snabbare än snabbast, jag lovar inte mer en tio minuter (vilket är vädligt ovanligt) , pappa skulle dessutom ut så Nick (bror) skulle skjutsa honom inom 10 blanka, jag fick skynda mig som fan, dra på mig mysdressen, packa partykläderna och åka ner till Felicia för att fixa mig, som vi hade tänkt från början då jag tyckte det var drygt att leave'a grejerna hos andra , men Felicias home is my second home you know! Så jag kom dit, hon stod i duschen när jag kom, jag började platta krullet och bestämma kläder. Fan vad trist det är att ha på sig använda kläder till en fest, ska nog börja införskaffa en regel för mig själv att jag måste minst ha ett nytt plagg varje gång det blir fest, har jag en bra andledning till att köpa kläder iallafall, sen om pengarna räcker till var en annan femma..eller tusenlapp?

Jaja, efter en halvtimme kom Jenny och Evelina, mycket trevligt! Inte träffat Jenny på år och dar kändes det som, men vi sminkade oss tillsammans i alla fall, korkade upp och sedan iväg på utflyttningsfest (Ja ni hörde rätt, utflyttningsfest, bra anledning till att få ha fest ) hos min klasskompis Sofhie! Hon hade tjatat på oss i telefon att vi skulle skynda oss, vi blev ivriga som djur för det lät som att det var mycket folk, sen när vi kom dit var det inte så jättemycket folk som det lät i telefonen, ca 15 pers.. Men inom kort var huset fullt, det var skoj med bra musik, good people (well) men lite svinigt från någons sida, som alltid .. Vid halv två tiden fick jag nog och ringde min käre bror som är här för tillfället (annars i Örebro) att komma och hämta mig och Felicia! Tack för att vi fick komma Sofhie :)

     

       

partypeople, 090221

Det blev en ..

Kladdkaka, fuomgofc (för er som inte förstår, fuck-you-oh-my-god-of-course) , det finns fan inge bättre fika än de :)
Ska forstätta titta på Bromance nu då Brody är i centrum för att hitta en ny bästa vän, låter lite klyschigt hmm kanske..? Men riktigt underhållande, och det är det som räknas just nu!

Imorgon är det paardie ä't soffans place, som ska flytta sin sofa till en annan lägenhet, thats why the party liksom :) I think its gonna be really nice, men jag är out of booze så vi får se hur länge the flyter på you know, smooth liksom.

häj





Men det löser sig

Heeey, missade bussjäveln så det vara bara att gå/springa i ultrarapid ner till Vasahallen för att ha idrott.(Inte nu för att jag är världens duktigaste och aldrig-komma-försent-till-skolan ) eller missa en lektion, men det vara bara så pissigt för att jag hade bestämt mig för att idag, ska jag köra hårt på gympan! Sagt och gjort, kom visserligen en kvart försent men uppvärmd var jag och jag började spela fotboll med de andra, aslänge! Sedan bytte vi till innebandy, typ jag och alla killarna (eller rättare sagt det var så! Så jävla trist.. "Alla andra" tjejerna gav antingen upp och gick för att göra annat eller så var de inte med över huvudtaget, jaja their lost!

Efter idrotten hade jag lunch ett tag, varm pastasallad m. grönsaker och sås, mmm mumma! Typ den maten som är godast i skolan (förutom en gång när vi fick värsta laxfiléerna, fan det kändes som att ögonen skulle trilla ut, trodde jag aldrig att de skulle ha råd med eller tanke på att servera i skolan, men tydligen! Kanoners, mera lax :) yää. Idag är det fredag, vilket innebär chillness. Jag har tittat klart på alla The City avsnitten, så nu har jag inget mer att titta, håller på research'a efter en annan på mtv.com , men... The City har blivit en favorit, helt klart. Jay är så jävla charmig, hoppas inte bara att han är en scumbag som de flesta rock-killar har  i rykte ! Blir nog till att baka en kladdkaka och vispa lite grädde till det, so leave - in för käften liksom..

Jaja, inte mycket mer att skriva för tillfället, åker till Gävle imorgon till Gymnastikens hus med knoddisarna, måste dock komma på en bra vägbeskrivning till föräldrarna, som är ett Big problem nu... har nämligen ingen skrivare, men hä löser säg! säg..


Finally friday!

Shit, somnade sent igår tack vare The City som jag råglodde på! Riktigt bra serie :)
Men imorse var det tufft, jag hade bestämt mig dagen innan för att ta en långpromenad innan skolan då jag börjar =9:40, så klockan 07:00 ringde klockan, sömnig och frusen tog jag på mig kläderna - Och fyfan vad kallt det var, benen var det värst för!! Men nu är jag hemma, svettig och glad över att jag gck promenaden istället för att sova en timme till, att det är fredag och det betyder snart heldag i Gävle med småknoddarna och fest till kvällen ;) Yeah.

Ska fortsätta äta min fil - och muslitallrik nuuuuuuuuu :) Hääj

The City

Oh my god, jag sitter här och har kollat igenom alla nya avsnitten av the Hills, men sedan såg jag den nya serien The City med Whitney, oh lord.. jag är som tagen av den! Besatt, ska fortsätta titta nu :) För en timme sedan var jag dessutom ute och övningskörde, det är definitivt inte top notch, men det kommer! imorgon är det en kort dag i skolan med bara idrott och engelska, sköönt!  Ciaao


Yeah!

Grattis till Julia Bodén som tog sitt körkort idag!!! Fyfan vad skönt för dig gumman..
Nu är det bara jag och Felicia kvar då.. haha. Vi fick åka med på en rundtur förbi donken på en glass, och sedan runt lilla staden, Julia kör som en real driver ;) Yeah!

Sitter nu och kikar på nya The Hills avsnitt, dock inte på svenska mtv då det inte finns några nyare progam än de 16:e avsnittet, så vill ni se nya från säsong 4, gå in på mtv.com

Ska tamefan ut och köra senare idag, mamma och pappa är på banken just nu så får vänta lite :) Annars vet jag inte vad kvällen består av, tv, myskläder ... CHILLNESS

ciao

tooorsdag

Tja tja! Ska strax klä på mig och gå ut till bussen. Morgonen is so far so good :) Känns som att det blir en bra dag, det hoppas vi jämfört med hang low - dagen igår! Går till halv tre idag, dvs en lång dag för mig som annars brukar gå till 12:40, menmen det är smällar man får ta! Finns vissa som definitivt går mycket längre dagar, men nu är jag van vid dessa tidar. Update senare idag med bilder, ha en bra dag! Kraaaaaaaaam


Independence day!

Idag är det Gambias nationaldag.
Den 18 februari 1965 blev Gambia självständigt från Storbritannien, Halleluja!



<3

Kvällens inlägg!

Beskrivs med bilder från idag! Imorse var jag så seg, hann inte äta klart min frukost när jag tittade på klockan och såg att det var 4 minuter kvar tills busen skulle gå!! Dagen har varit rätt så okej, inventerat i färgskåpet på jobbet, ätit e massa choklad, sopat hår och lekt slav .. Men så är det ibland (Y)

Börjar känna lite negatvitet i kroppen som börjar skada snart .. Hur jag ska få ut det dock har jag inte svaret på. Vill vandra på rosa moln och bara vara glad för allt och inte bry mig ett dugg, med det gör jag! Jag bryr mig ....... Alltid gjort, vardagsmat med andra ord. Nej usch, spola denna dag så hoppas vi på att imorgon blir en bättre dag då det ännu hellre skulle ha varit det igår med andra ord.

Amy Winehouse - Valerie , bara skön liksom!








Hejhej bråttom bråttom..

Förlåt att jag inte hann skriva något inlägg igår under hela dagen o kvällen (inte för någon kanske läser men jag ger inte upp) men jag var upptagen med att jobba på salongen hela dagen, och efter passet hade vi egen vård vi frisörer! Oh my, trodde jag skulle dö när jag inte fått mat på nio timmar, verkligen inte bra så en icke-ätare funkar inte på mig liksom, sorry!
 Så nu är jag ljusare iaf och lite kortare klippt, men det känns fräscht! :) Vill spara ut mitt hår, dock kommer jag säkert få något fling att jag ska bli kort helt plötsligt. Sofia blev skitsnygg i håret då hon gick från mörkbrun till neutralt beige/blond, så jäkla snyggt alltså! Hon ser så annorlunda ut. På rasten hann jag även med att springa in på Hemtex och förbruka mitt presentkort, det blev ett par grön/vit/gråa gardiner och sådana hära hur ska jag förklara fransgardiner i svart :) Mycket snyggt.

Ska börja göra iordning mig nu och käka lite frukost så jag hinner med bussen idag, har en stor uppgift idag på jobbet, nämligen kika igenom alla produkter som fattas i produktskåpet då det slarvats med det!!

Kan slänga in en bild på det lite senare, bloggar är mycket roligare med kort !!

Ha en bra onsdag

Och så gick vi!

Nyss vaknat av en riktigt konstig dröm, kan inte gå in mer på den för att den kan verka "stötande" för vissa.. hahah Nej men jag drömde att jag hade fått barn och hela drömmen utspelade sig på en kinarestaurang, som jag trodde var en gambiansk restaurang, jag blev kroppsvisiterad när jag skulle gå och hämta en till gaffel då bebisen hade kastat den andra på golvet.. Pappa och jag puss pussades ända tills han sa: Men vad har du ätit? Jag: Vadå ätit? Jag har ju inte ens fått min mat! Han:Det smakar lite konstigt! Han: Du vet, jag brukar borsta tänderna två gånger under morgonen ( som att han menade att jag inte gjorde det alls! ) Jag: jaha aa..

Sedan efter att jag varit på toalett, skulle vi gå till ett annat ställe helt plötsligt, och då var vi fyra personer! Jag sa: Men jag har ju inte ens fått min mat, har ni ätit eran? Han: Ja, vi kan gå till något kebabställe istället. Jag: Okej.. Och så gick vi..

Tuuuuuuuur att det bara var en dröm då va :)



Nu ska jag börja fixa iordning mig, äta lite frukost och sedan ta bussen som 08:20 till stationen, och sedan vidare till avesta. Är på salongen tis - ons mellan 09:15 - 17:15 , och vilken tur jag har som har hamnat på ett toppenställe med ett riktigt härligt frisörgäng ;) Nej nu kan jag inte skriva mera , när jag kommer hem idag är jag förmodligen också lite omgjord! Hah, berättar mer sen. Ciao



Grejen är den..

Att oh my god jag måste ha dessa! Jag bara måste!!

jag dööör   jag döörväska jag döööööör

fred döööööööördööör      sko dööööööööör

sa jag MÅSTE!!
?

Och så var det en sådan där lapp




Men åh! Jag som hade planerat redan imorse minst tre uppgifter jag skulle göra idag och det var:
* Skriva hantverksuppgifterna
* Övningssköra
*och träna..

Skrev uppgifterna gjorde jag efter maten när jag hade kommit hem från skolan. Och övningsskörde gjorde jag för blanka 30 minuter sedan, innan träningen började. SOM JAG TRODDE. När pappa tyckte att det räckte med körningen (då han innerst inne trodde jag skulle vara bättre) körde han ner mig till Vasahallen för att lämna av mig. Det är en massa folk där som både går och kommer! Jag tänker precis ta tag i dörren när jag ser ett vitt A4-papper med den söta texten stå: All träning inställd på grund av brand i hallarna. Jag ba tänkte neeeeeeeeeeej, det är inte sant! Här har jag Marion Cecilia Prom tagit tummen ur arslet och pallrat mig ner till hallen för att träna, men då får inte jag träna !? Haha, herregud man kan bara skratta åt de. Han där uppe borde ju tycka att jag skulle röra på mig lite mera men.... TYDLIGEN INTE :) Så nu blir det istället chillness i soffan med mor och far och en härlig påse med cashewnötter. Ha en trevlig måndag!

Imorgon väntar en mycket efterlängtad dag!


Så sa jag hej det är Albin, ska vi k..

Haha, hittade en annan blogg som hade länkat denna!
Albin 8 år, haha!

http://www.youtube.com/watch?v=KIk26JT4XDY

Du kunde väl ändå ha frågat först!?

Tjeeeeeeeeeeeeeenare!
Kom nyss hem från skolan, eller okej en sisådär halvtimme sen..
Lyssnar på musik och käkat lite microknäck på det, mumma! Jag har äntligen tänkt att ta tag i körningen idag, ska tvinga med pappa på en sväng innan teamgympan idag :) Så längesen jag var på den träningen, nu när jag ändå har köpt ett kort så får jag fan se till att utnyttja det! Igår på träningen var det någon jävel som snodde Felicias mobil, alltså man blir fan inte klok på människor ibland ! Ta andra grejer bara sådär, nej du tack.

Skolan var chill idag, med svenska, idrott sedan engelska.. Jag sprang förbi Hårstället också för att hämta ett stativ så jag kan ta med mig det imorgon till apun :) Och fia ringde mig och frågade om jag var sugen på egen vård imorgon, självklart! Så det blir nog lite toppning och mera slingor. Behöver verkligen det nu, är fan pinsamt så som jag ser ut och går frisörlinje, håret är inte klippt sedan Gambia, om inte längre.. och därborta slets det riktigt ordentligt.

Mycket skön musik att lyssna på just nu, drömma sig bort ibland som är rätt så lätt!

Anastacia ft. Eros ramazzoti - i belong to you
Brandy - Long distance
Beyonce - Halo
Jordin Sparks - one step at the time

Ha en bra dag




M.m



Sommaren är efterlängtad!
Men utomlands ska vi hinna innan dess :)

Vad ska du göra i sommar ?!
Kommentera vettja

söndagkeff

Hejhej... Är hemma hos Felicia nu, igår käkade vi glass, åt popcorn och drack dricka till melodifestivalen. Jag blev också pålurad att åka fyrhjuling för att hämta öl i ett annat hus här på vishan, faaaaan vad kallt det var! Men kul..

Idag
har vi har inte gjort något vettigt alls mer än att
Ätit frukost
Tittatt på Gease, underbaaar!
latat oss
och nu datorn som sagt... Iväg till vasahallen snart för att träna småknoddarna :)

Later!

Alla hjärtans dag!

Godmorgon, god lunch god förmiddag hej :)
Vaknade kring halv tio av ett fantastiskt solsken som spred sig in i rummet. Med världens lyckorus slängde jag iväg ett sms till Felicia för att gratta på alla hjärtans dag, drog på mig träningskläderna och skorna för att gå ut och ta en promenad före frukost. Det var lite kallt men så fort jag kom in i promenaden blev det genast mycket skönare, och gud vad fina fälten är när snön ligger packad och glittrande mot solskenet, det är den enda gången jag riktigt uppskattar snön :) Me like the heat!'

På vägen hem ringde Felicia, det var trevligt och det kändes som att någon hade flyttat på vårat hus då det gick så snabbt hem, sysselsatt. Hon frågade om jag skulle med och åka skidor, vilket hade varit roligt men just då var jag svettig, hungrig och allmänt trött! Så vi får mysa nu till kvällen då vi ska leka. Hon är min bästa vän, och jag skulle aldrig vilja byta ut na för något annat! Vi är så feeeeeeeeeeeeeetsugna på att åka utomlands nu. Vill slippa de mörka kalla dagarna i svealand och byta ut det mot en beachvecka eller två (eller varför inte en månad) med goda drinkar,havet, god mat och bara känna frihet! Inte passa tider, inte bry sig så mycket utan bara vara. Jag vill bara, bara vara slippa tänka och förklara..
Men det lär nog ta ett tag till tror jag, kanske en sista minuten innan skolavslutningen. Jag måste ju faktiskt tänka på min frisörutbildningen då det beror på mig hur mycket tid jag tillbringar på salongen. Menmen.. det är mycket man vill här i livet.

Tjatat i två dagar på min mamma och pappa att jag vill ha en fransk bulldog i födelsedagspresent.. Hjälper inte ens att säga till pappa (som haft en hund förut, dock tror jag honom inte längre) att jag tror att hunden och han skulle kunna gå ihop skitbra, dem verkar vara lika till sättet. snarkar,fisar är svarta(skämt o sido) , jag skulle till och med kunna döpa den till Frasse !! Men nejdå..

Pappa: Det får du fixa när du har egen lägenhet, jag vet hur det annars kommer att sluta!
Jag: Hur då?
Pappa: Jag kommer att få vara den som får ta hand om hunden och rasta den när du inte längre vill !
Jag: Hahah men...

Jaja vad ska man göra! Nej, ett inlägg hann jag i alla fall med, nu har jag inte tid med detta. Ska slå på en disneyfilm, käka lite chokladbollar och nötter tills maten är klar , Laaaaaaaaaax :) mumma!

Ha en bra alla hjärtans dag allihopa!
Föressten, vad ska du/ni göra en dag som denna?
BERÄTTA :)

Fransk bulldog, så jäkla söt!

Composite?

Namnet valde jag för att det är tråkigt att ta sitt egna namn, lite mera personligt med något betydande. Ordet composite tog jag för att min pappa då är från Gambia / Västafrika & mamma ifrån Finland som då gör mig till blandad/Composite. Själv är jag född i Sverige, och jag känner mig svensk och tänker definitivt inte på att jag skulle vara annorlunda utseendemässigt, men det är jag ju. Nu till den stora frågan som jag egentligen funderat på, jag är halvgambian/halvfinsk men jag varken bor i de landen eller pratar de språken, + att jag är född i Sverige och här känner jag mig som mest hemma, men jag är inte svensk för det. Men vad är jag då?

puh!

Äntligen hemma igen efter en  solig med kall promenad runt matsbosjön. Solen sken så något ordentligt på hemvägen att det gav mig mer energi, så nu sprudlar jag!! Ni vet vad de säger, i den mörka årstiden ska man försöka komma ut minst 10 minuter om dagen för att få in sin dagliga energikick :)

Pappa kom nyss hem:

Pappa: Marion kom och hjälp mig...
jag: med vadå?
Pappa: det här..
jag: ? rusar ner för trappan..
Pappa: Hjälp mig leta reda på recepten för maten jag ska laga, kokoskyckling!
Jag:Mäh! Vet du inte ens vart receptet är men du hade tänkt laga mat iaf?
Pappa: Ja, det är en Icabok..
Jag: jaha
Pappa: mm...Nej, inte den, det är en tidning
Pappa:Ica-tidning
Jag:Okej
Pappa:Nej inte den...
Jag: nehe!
Pappa: Åååh, jag blir så irriterad när mamma flyttar på saker och ting hela tiden !
(han börjar själv leta efter den,medans jag står otåligt brevid)
Pappa:Ah jag klarar mig nu..jag fixar det!
Jag: Men jaha..

Till stor hjälp jag var då, men tro inte att min pappa är dålig på att laga mat ( om vi då bortser från att koka potatis, för det går bara inte ) ,han är jätteduktig med tanke på att han är man (då det anses vara fel med män i kötet i G) men också blev servad och levde som en kung och gjorde precis raka motsatsen av vad folk sa till honom när han själv växte upp med sina systrar och mamma i Gambia, eller ska jag kalla honom " troublemaker, but a good goldkeeper"

Kvällen vet jag fortfarande inte vad som väntar, jag är så hiiiimla sugen på naturgodis just nu, men pappa kom nyss hem och ska som sagt börja med maten, så får vi väl se efter det. Min bror kommer förmodligen hem från Örebro idag, han har börjat på universitetet där. Så det blir nog en chillness night :)

Brandarlamet i huset gick nyss och en frän stark lukt börjar röra sig uppåt mot övervåningen + att pappa är knäpptyst just nu.. Bäst att gå ner och se vad som händer! Byebye

Gambia

Felicia i Gambia  VI åkte dit under jul/nyår :)

Här firade jag och Felicia jul & nyår, i papa-land...
Över 30 grader varje dag, visslande pojkar, malibu, atlanten, kärlek, Destiny's, domoda, glass, beef&chip, släkten, galna senegalesen, kairaba shoppingmarket, tutande taxibilar, den röda sanden, alla marknadslukter, fattigt&rikt...

Men det är så underbart!

Aldrig i livet!

Äntligen fredag, bästa vilodagen på heeeela veckan! Dock är det fredag den 13 idag :o Än så länge har jag i alla fall klarat mig utan några hemskheter, hoppas ingenting heller ska hända - Men man vet aldrig!

Imorse hade jag sovmorgon då jag bara hade en lektion i skolan, idrott! Pallade verkligen inte bara gå på den, så jag sov istället och vaknade av solskenet som smög sig in i mitt rum, fy vad mysigt :) Ännu mysigare hade det varit om man fick dela det med någon man tycker om.. Jag vet faktiskt inte vad som händer idag, borde ta saken i egna händer och röjja upp här hemma med lite städning, dock inte mitt rum denna gång som man skulle kunna tro ;) Utan allrummet här upp, dock är det mina grejer som ligger här ute haha. Men faktiskt så orkar jag inte det, och tänker istället njuta av att lyssna på skön musik och ta en promenad i den fina februarisolen :) Eller det ser då fint ut... :o

Imorgon är det alla hjärtans dag, tänkt att jag ska leka med min bästa vän, Felicia :) Vi ska bara myspysa, äta gott (uppenbart) glappa käft och ta vara på varandra närvaro :) För er som inte vet har jag och Felicia känt varandra sedan dagistiden, så det är en lång vänskap som jag inte skulle kunna byta ut till NÅGONTING annat! Aldrig i livet.. Då äter jag hellre fiskbullar resten av mitt liv ...

Min bästa vän <3

<3

Take off..


Yes, detta blir då mitt inledande inlägg till förhoppningsvis många roande inlägg!
Kanske ska skriva lite kort och gott om vad jag är för en person, don't judge me before you know me!
Jag (Marion) är en half-caste på 17 år som försöker leva livet från dag till dag till och från success i denna lilla håla! Jag bor med min mamma och pappa i en röd villa i lilla Dalarna med den klämkäcka dialekten vid namn dalmål. Har en äldre bror och en syster, som dock inte bor hemma. Som sagt, jag är mulatt då pappa är från Gambia / Västafrika och mamma är från finland, själv är jag född i Sverige.

Går andra året på gymnasiet tre dagar i veckan,  och två dagar på en hårsalong i Avesta " Hårvågen". Dagarna går fort och det passar mig alldeles utmärkt då jag inte är något läshuvud, men att ha kul är jag bra på! Fritiden sysselsätter jag mig med att träna små knoddar 6-9 år i truppgymnastik två dagar i veckan (Själv tränat/tävlat i 7 år,dock slutat) , umgås med vänner, festar eller allmänt chillar. Chillness!

lite update om mig här, bloggen är mest för att får skriva av mig lite om allt möjligt, intresserar någon sig av inläggen, then enjoy, feel free to comment!!

Puss, Marion




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0