Im so lucky lucky

Be you, thats the best thing you can do!
Och så är det senni, jag kan inte berätta just nu men fan vad pleasead jag är just nu! Och tacksam för att jag är jag, och vad jag är bra på, det finns mycket jag kanske borde ändra på enligt mig själv, och andra, men! Jag har mig tamefan saker som jag är bra på, det kan ni skriva upp !:) Vill ni något, så kan ni inte annat än att bara visa det.. gör det! Do it.

Körteorin gick bra idag, men tusan vad klockan går segt bara ? :o Körlektion är kirrad också, min första :) Men det blir inte förrän om några veckor, så himla uppbokat just nu...Men det ska bli riktigt roligt när man själv får glida runt som "alla andra" (funkar alltid) och tuta å köra, DEn dagen...

Imorgon är det praktik, hoppas på inga sjukdomar, det blir väl jag och Viola (dockan) som får fajtas om huvudpositionen, men det trivs jag med ibland också, man lär ju få vara liten vrång ibland.

Godnatt på er! Pöss

Måndag

Helt okej måndag trots allt, fast man hade sina onda aningar.
Kansle var det för att första lektionen var inställd så jag började 10:55, eller kanske att halva fordonsklassen var borta? Nej men inte vet jag, skönt och snabbt gick det iallafall. Lunchen har gått tillbaks till sitt vanliga jag, iallafall idag, snuskpannbiff med så vidrig potatis, vedervärdigt! Testade en vegbulle, det var ostfyllnad i den, ost? OST, som smaka spya... ueh. Jag klarar av vissa ostar, men som smakar spya, då är det väl fan nog, räcker väl med donken osten.

Eftermiddagen skenade iväg, bildspel på svenskan om renässansen, fattar egentligen inte riktigt grejen, men det kanske jag inte ska göra riktigt än? Samhällskunskapen gick jag ifrån vid tvåtiden ungefär, fast vi skulle ha slutat halv 3, men vi hade uppgifter om demokrati, så när man blev klar fick man gå :) Hemma nu, kokar potatis till la familia, fan vad jag hatar att koka potatis, så otroligt drygt och särskilt när man sitter på övervåningen och hör hur vattnet kokar över, man orkar liksom inte sitta och glo på kastrullen där nere, för då börjar det aldrig att koka  ! Ikväll blir det en teorilektion på körskolan med Lovisa, äntligen ska vi komma igång :) Waka säger att han tycker jag ska ha det innan jag åker ner till Gambia, men a jo.. lycka till te mig.

Och sen ville jag bara säga att Forest fruit - thét är det godaste téet i världen! :)
pusss



motto

bara såhär på kvällskvisten: Love is a language straight from the heart.
Så sant så sant.

On sunday..

Jepp, inlägget försvann....
Men hallå alla, bakis som inte! Hoppas gårdagen var trevlig, min blev det till natten då jag hade smsmarathon mellan Sverige och Gambia :) Jag vill verkligen åka dit NU! Jag har nog fått afrikafeber, men 112 dagar kvar nu. HÅLL I*

Hela eftermiddagen idag har jag varit hos mormor, jag körde både dit & hem! Men gud vad rostig man blir på en gång när man slutar köra, usch. Men imorgon har jag min första teorilektion med lovisa, hoppas jag!!! Frisk är jag nu också, istället för feber så fick man mensvärk, men vad är det liksom, du ska ju bara ha det i 50 år till så, piece of cake..........
Det är tur man har mormor, lite hallonsaft,fikabröd & några slantar rikare, hon är bra fin hon min mormor :) Man lär ta vara på dem gamla även fast dem kan vara "gamla & tråkiga" för det är dem som försvinner fortare än man anar.

Nu ska jag data & tva mig hela kvällen, lyssna på lite reggae och låtsas att min resa är snart nära.... Eller att skolan börjar imorgon.



blö

Jag pallar fan mer, nu ska jag begrava ansiktet i kudden i hopp om att kunna sova, ha inte allt för kul ni nu som är ute. Eller jo, karma is a bitch! HA DET ASKALAS :D Godnatt

Gadda?

AH! Nu tror jag att jag har bestämt mig, japp det har jag! Nu gäller det bara att fixa det snabbt, annars kommer jag börja fundera, analysera och komma in på ett helt annat spår, det var jag. Det är bara att göra det! Jag vill hinna göra det innan vintern iallafall, detta har ju en släng betydelse och kommer alltid att ha det för mig. Jag borde, jag vill, jag ska, men törs jag?




lördag, gött :)

Vafan äre för fel på mig? Det första jag gjorde nu när jag vaknade var att börja städa och röja på mitt lilla skrivbord (som jag har tänkt göra i 3 år nu) och nu är det färdigt, det är ju asbra att jag blivit (för stunden) så här, då kanske det slutar med att jag har ett städat rum innan veckans slut, måste nog vara rastlösheten när jag nu varit sjuk. Men sjukt bra :)

Idag är det lördag, vilket innebär naturgodis!!! mmmmmmmmmmmm :D Jag har längtat så mycket, men nu ska jag avnjuta en god omelettfrukost med mina föräldrar, sen ska jag... städa? Lust att träna, men jag vill alltid göra saker när jag inte får. Och grattis till mig, första helgen utan alkohol, låter som om jag vore värsta alkisen, eller det är väl det man blir/kallas/är om man festar varenda helg i 10 veckor !! Inte fan konstigt att det ser ut som om jag vore i 7 månaden.......... HALLÅ, SKA DU TILL STRANDEN ELLER ?! juste..


there is a world to be found

Hah! Jag kom just på Student 2010, så läckert påden vita studentmössan :) Det är inte alls långt kvar nu!
Och efter det ska jag gå klart min salongstid, ta gesällen!! Och efter det ska jag ut och resa.......vill åka jorden rutt runt, men Gambia lockar sisdär vääääääldigt mycket, 3-6 månader sisådär? En stor del av släkten och mina fastrar bor där, jag menar, har man hjärterum finns det stjärterum, och där finns det stora stjärtar, jag menar, stora stjärtar!

Håll i er och fortsätt läs min blogg, det kommer inte förmodligen att låta så då.. Har ju faktiskt bara gått i skolan i 3 dagar.
Pluggat lite i körboken, fan vad trist den är att läsa ? :o Och jag har typ en äcklig tanke om att jag aldrig kan se mig själv sitta bakom ratten, åh vad peppad jag blir på att läsa teori..........

Jag tror att jag har lite av en Gambiasjuka, det är det enda jag går och tänker på, och längtar efter! Det är 16 veckor kvar, Visst, jag ska ju försöka komma i trim (om det någonsin kommer att gå?) innan dess men ta mig på orden, fan vad jag längtar.


Ehm, så kul var det att flyga hem..


Felicia :)




Mina systerbarn :)


Min bästa vän och jag.


de ba tåla


mitt compound, auntis house!


taggade som fan att åka till nyrenoverat mansion och sheraton hotell!


Kachikally crocodile pool, jag klappade inte denna gång, gjorde det första gången
och det sägs att man får tur, do not do it twice ! bad luck..


Vårat käkhak, 50 meter ifrån stranden: I take one beef and chips, and one coke.
Tillslut kunde dem våra meningar, lalaa.


Äcklig bild på mitt krull till hår, njut av den ljusa stranden istället :)


Min fina vän och jag, drinkkvällen satt som tiptop efter att Fellan fick en raket
i ögat, vi blev helt galna, i n g e n  brydde sig. Nyårsafton


dagens låt

Jay Z ft. Rihanna & Kanye West - Run this town!!
Aaaaaaaah, så mäktig låt :)




fucking rudness

Nyss tittat på The road to Guantanamo, har inte mycket mer att säga än att fan vilken snevriden syn jag har till Amerika efter denna film/doku!!! Det var tamefan hemskt, i ett krig är det svårt att skilja på skyldiga och oskyldiga människor, men krigar du inte så dödar du inte oskyldiga människor heller, framförallt barn!! Men det är människans maktbegär som spökar.
V ä r l d e n  ä r  b r a  g r y m .

Jag bara ryser så fort jag ser eller någon nämner talibaner, marinsoldater, Gauntanamo, orangea dräkter.

usch fy och tvi på världen


His name is Carlos

Hahahahahaha, fan vilken sjuk film! Men det passade ju bra nu när jag ändå är sjuk och kokkvarm!!!
Har du inte sett den, se den.. Allan är min budd.  The hangover




japp sjuk fortf

Natten var ett helvete, och det känns som jag bytt årstid redan, nu är det verkligen höst för mig! Jag skiter i vad tidningarna säger om att värmen kommer att vara framme i september också, men jag har redan bytt skepnad, ge mig höst så jag får ta på mig stövlar och höstjacka, iiih!! Och så tiden till Gambia blir kortare också, jag vill åka redan nu.

Lite musik som jag nästan glömt bort, som jag alltid lyssnade på tidigare innan den där stupid lagen kom!

David grey - Baby your'e the world to me, sail away, alibi, the one i love
Sufjan Stevens - for the widows in paradise
Joseph Arthur - Honey and the moon
Death cab for cutie - Follow you into the dark, soul meets body

ja det var lite grann :P Inge skola idag iallafall, känns som att förkylningen har satt sig i öronen, halsen är iallafall bättre, ibland önskar man att man var sjuk, men nej fyfarao, när man väl blir det vill man inte göra något annat än att leka av den.


got it good

Jag vet då något som är toppen när man är sjuk, jordgubbsthé med honung i, vaniljglass, banan, lite chokladbitar från fazer, näsdroppar och strepsils med citronsmak! Får se om det blir plugget imorgon, dem avråder ju en att komma om man nu känner sig dålig. Jag mår dåligt, men jag har bara två lektioner på förmiddagen! Jaja, vi får se hur jag mår, hoppas ni mår bra iallafall :)

:(

Jag är sjuuuuk! Jag fick åka hem från salongen, höll på att koka över och halsen är som från att ha varit asfalterad till halkbana, det kliar i näsan och öronen !!!!!!!!!!!
Jag hatar att vara sjuuuuk!

Nu ska skulle vilja ligga i soffan och titta på Lotta, och hänga med i replikerna:
Lotta: snörvlar*
Damen till Lotta:Har du ingen näsduk?
Lotta: Jo, men den får jag inte låna ut till såna jag inte känner..

Jag hatar att vara sjuuuuk!



torrboll

Bra dag idag på salongen, sprungit att fåtjuicen nästan börja spruta, nja inte riktigt då!
Rensat hela Goldwell-hyllan med nya priser, förjävla jobbigt :o Men eftermiddagen var betydligt mycket roligare då jag klippte page på dockan, tränade även mycket med kniv, fick jättebra betyg och samma sak blir det imorgon fast ännu kortare! Dock har jag fått något halsproblen (svin?) jag är torr som fan men ändå har jag så mycket saliv att jag måste svälja HELA TIDEN. Jag orkar inte bli sjuk nu........ känner mig lite varm?

nää, göra annat nu! Puss


gokväll

Hello, en oväntad men rolig eftermiddag/kväll blev det med min kusin alex :)
Vi drog till kupolen och kikade lite i affärer, guuuuuuud vad fina höstgrejer det finns! Men med ynka 200 kr i plånkan var rean min bästa vän, så det blev en strand/chill-klänning för 29 :- från gina och ett par bruna solbrillor för 30 :- på Cubus! Jag är helnöjd :) Nu är det bara att vänta tills det kommer in pengar på kontot igen.........

Imorgon är det salongen hela dagen, första sen lovet! Även Felicia och Julia lämnar svensk mark för Djerba, solen och palmer i en heeel vecka :< Dem får nog kul, men jag kommer sakna dem! :( Jaja, lipstick jungle nu, pussss

morrhoppa

Den längsta dagen i skolan är gjord! Började med lite prat med klassföreståndaren, fick lite papper (bland annat om svininfluensan) sedan fick vi gå, vänta till nästa lektion, religion där vi fick titta på en film om judendomen, efter det var det lunch , lite tacotorsk & potatis m.grönsaker, helt okej! Vänta lite mera sedan en bombad svenskalektion med bombade elever (dvs. noll koncentration och jag kommer i princip inte ihåg något mer än det, kanske är en av de bombade ändå, eller rättare sagt offret). Ett äpple senare hade vi våran sista lektion som var samhällskunskap, räcker med att bara säga att den är värre än svenskan. Jag tycker du borde ställa dig den här frågan: Vafan gör du i skolan om du ändå bara sitter och pratar, lägger äckligt onödiga kommentarer och är bara så irriterande, håll käften. Gymnasiet är en valri skola, ville bara tillägga det om du inte visste. Så, nu har jag fått sagt det iaf :) Dagen slutade 14:30 , min längsta dag!


hurry curry

Nu äre bråttom bråttom, bråttom som fan! :)
Skola från 10:00 - 15:30 idag. Längsta dagen....
Puss

Lovisas 18 årsfest!


redo för fest efter en plankstek, vinkat hejdå till Sofia och personalmötet i Avesta.


Fina vänner minglar innan maten hos Lovisa :)


Vänner vänner vänner, alla gillar vänner :)




långbord :)


Matkö :)


Mat, Lovisa och Sarah :)


Hannah and the ketchup!


Alla gillar bågar, bågar bågar bågar!


Nu blev det kväller!


Jag och Jenny :)


HAHA Una och Felicia :D


HAHAHA så jävla sne :P


Fina tjejer :)


Sarah och Emma :)


Folkish :)


Alla gillar korvar, korvar korvar korvar :)


Tack för denna roliga fest Lovisa :D Och tack för att jag fick komma!!!
NU är du då banne mig 18 år.




lyckat

tack och ajö för ikväll, mycket trevligt lovisa på din fest!
Puss och godnatt!

Eid al-fitr

Gomorron alla söta!
Idag inleds Ramadan, fyfarao säger jag bara!
Jag skulle vilja testa det någon gång, men är helt säker på att jag inte skulle klara det.
Tänk att: under ramadan är alla vuxna, friska och bofasta muslimer skyldiga att, från gryning till skymning, avhålla sig från mat, dryck, rökning samt sexuella relationer.

Jaja, vi får väl se om jag testar på det sen när jag flyttar ner några månader efter min utbildning. Om ni har vägarna förbi kan ni ju hälsa på, förmodligen är jag på närmsta tursitrestaurang, imatt de lokala förmodligen inte vill sälja mat till mig, de tycker nog verkligen att jag ska fasta!! hahaha :)

Party ikväll som sagt, hos Lovisa :) Det ska bli skitkul verkligen! Men först ska jag ta bussen till avesta för möte.. sedan äta.. sedan åka direkt till Lovisa för att festa, hoppas natten är ung och lång!

Puss





friday, im chill!

Yey, 300 kr rikare efter att ha varit hos Jacob och klippt honom och Julia :D Thanks!
Det gick bra, bara tre klipp i fingret.. Men det är sånt man får ta!
Nu är köttet på kylning tills imorgon, hoppas bara på fint väder och partyhumör till 100!! :)
Som sagt, Lovisas feta 18 årsfest, det blir kul. Först måste jag på personalmöte på salongen..
känns lite kämpit så missar minglet, maten & presentöppningen under dagen, tur att det ska grillas till kvällen då.
Nu ska jag slänga mig i mammas och pappas säng och zappa mellan catch me if you can och poliser i paradiset :)

Ha en trevligt fredag, puss!


(!)



GALENPANNA!!
Hon eeeeeeelskar kykkljing!


Sthlmshelgen


Lovisa med en cheese, taggar till the voice i bilen på vägen ner.. :D


Framme i värmdö hos Björne, detta var vårat crib de närmaste dagarna
Lovisa chillar galet nu, ännu mera!! :)




Japp vi har redan märkt våra revir, första dagen!


Shoppat lite i nacka forum innan utgången :)


Felicia pratar med mor sin ;) haha


och jag chillar galet, snurrig efter shoppingcentret juöe!


Fina vänner det där på shopping i stan (eller väntan på Johan vare) sen
kom det en ofantligt äcklig lukt, tror att någon sket!


Den där fellan är en fin vän de :)


shrek och rapunzel


Näe, nu slutar vi va!


cry me a river cause your love is wicked

Denna låt alltså! Jag vet inte vad det är som gör den så bra och så känslofull för mig,
men jag älskar verkligen den här låten Brick n' lace - love is wicked


great job!

Hallo bloggen, sitter här och trycker i mig en rostad m. skinka och keso tillsammans med en tallrik fil o müsli! Dvs innan jag tappade mackan i mitt vattenglas som jag så fint bar upp till datorn, skulle precis ta tag i mackan och den glider ner och blir en vit härligt grötig blandning av små ostkuddar som simmar omkring och en skinbit som fladdrar runt, FAN! Jag orkar inte.. bredde en ny, nu ligger den i magen, inte i glaset!

Två lektioner idag, första religion, andra samhällskunskap! Pöss

rör din kropp!

Woho, nu kan jag var stolt, jag och Lovisa var på ett friskis och svettis-pass, medelgympa! Åh hej och hå, det var ju som sagt ett tag sedan man rörde på fläsket, flåset var grymt och svetten den rann, men uh vad skönt det kändes efteråt, vi klarade det Lovisa, vi klarade det!! :) Har dessutom ätit världens godaste hem-maträtt i historien tror jag, mamma gjorde en torsksås med matlagnings- cream fraiche, hackade tomater, torsken såklart och lite krydda serverat med potatis! Guuuuuuuh, jag höll på dö när jag åt, verkligen skitgott, kanske slänger ut en recept senare, jag gillar typ annars bara lax och makrill typ, men den här torsken torskade då inte.

Kikade lite i körboken också, går lite segt så väntar på lektionen den 31 aug, så jag kan börja sätta mig och plugga på datorn. Och börja intensivaträna med pappa och bilen, har lagt det åt sidan ett bra tag nu...........

Tittade på Packart och klart sommarspecial också, repris från sydafrika där lille Kevin Alderblad 6 år, åker tillbaka med sin adoptivfamilj för att utforska sitt barnhem och titta på alla sevärdheter, världens coolaste kille. :) Tur att det finns sådana som vill adoptera, (denna familj hade redan barn sedan innan.) jag blir så glad av sånt :) 

Två lektioner imorgon dessutom, uh vad jobbigt  ! hah
Efter det ska jag fixa lite block, åka hem och käka, sen på eftermiddagen ska jag klippa Julia och Jacob :)
Puss


6 åriga Kevin och sin svenska adoptivmamma :)

HV3P

För älskar du livet så lev det med mig, iallafall idag..
Skolan var helt amazing, nej men kanoners känns det.
Började med att jag träffade upp Felicia och Julia för att inta aulan och det berömda rektorsnacket, desinfektion skall tillkomma på toan pga svininfluensa, eleverna ska se till att inte slänga lika mycket mat som tidigare, därav kan vi få "bättre" mat och blabla.. Efter det var det bara ut i folkmassan och leta upp sig på namnlistan efter skåp och klassrum. Jag och Frida går upp till vårat klassrum och där sitter det bara en person, Maja. Vi bara wtf är vi så här några, då har dem nu flyttat på oss som har haft specialutformad linje till en enda klass, så i min nya klass är vi 4 personer nu. Jag, Maja, Frida och Nicklas, redan planerat studentidéer. HAHA. Så HV3P, här kommer vi!

Maten var också förundransvärt god, sallad m. sås och potatisbullar med morot i. Helt ok! Skolschemat är också chill, längsta dagen är till 14:30 , salongen två dagar i veckan och vårterminen blir det 3 dagar, fredagarna slutar man vid 11:15 :D Sista året nu, det är bara att ligga i!! Det enda som känns tungt är projektarbete, men det tål att kluras på. Ikväll blir det äntligen träning igen, jag och Lovisa (kanske felicia) ska gå på dubbelträning i vasahallen, oooh vad jag vill ha träningsvärk imorgon.

Puss




blä

SKOLAAAAAAAAAAAAAAAAAA IMORGON
DET SUUUUUUUUUUUUUUGEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!
godnatt'

klippt och kablat!

Jäklar vad trött jag var imorse, klev upp halv nio för att det var så himla ljust i rummet att jag inte kunde sova.
Gick upp för att kika datorn innan frukost, då funkar det inte att komma ut på internet!! Gah, jag är verkligen beroende av datorn, jag väljer den lätt framför tvn, så det var ju otroligt irriterande och jobbigt sett att face'a sin dag på! Försökte fixa det men ingen anslutning visades. Grinig som fan gick jag och gjorde en frukost och satte mig framför tvn .

Kikade lite såpor, sov lite grann och sedan fick jag nog! Tog mig i kragen och bestämde mig för att ringa till kabel-tv, det hade tidigare varit problem på grund av bygge.. Fick en instruktion om att byta kablar och blabla, men hann inte fixa det förrän evelina kom, jag skulle klippa henne:) Efter håret städade jag lite grann och sedan gick jag upp för att fixa nätet, och gissa va !? Det funka!! Men jag fick mig en stöt av kabeltjingen, aj. Trodde det skulle bli sådär katastrofartat och gå upp i armen och fick för mig att det gått till näsan då det började klia så, men det var nog lugnt :) Klippt och kablat, ska avnjuta ett avsnitt med Real world Cancun nu. Lite enternainment innan skolan börjar igen... Det ska bli kul men ändå är jag ängslig, nervös, jobbigt.. aja!  Hade bra :)


Hemma!

Hej mina få söta läsare!
Sorry för dålig update, inte haft tillgång till dator direkt, eller rättare sagt haft tid!
Jag, Felicia och Lovisa har iallafall haft en kanon lång-weekend i sthlm.
Bott på värmdö hos Björne (fellans mams-kille) shoppat i nacka forum två dagar, då jag blev helt snurrig efter två våningar!
Varit på the voice & laroy, blivit för full, spytt ner en buss (rosa kräk) ,chillat galet, bakis, sprungit marathon mellan affärer i stan med tom plånbok, åkt tunnelbana från sveavägen till hötorget (en station!) Tagit tuben ut till mörby centrum, för rena åkturen, kissat i en park .. ja  Det ni!

Orkar inte gå djupare men en liten update iaf, bilder kommer inom kort :)
Nu ska jag njuta av alla mail jag har på datorn efter 5 dagar!! Hade gött

Here we go

Hej hej hallå bloggen....
Ska snart ner och köka en redig frukost innan jag börjar messa med min mess till packning som ej är klar. Jag vet inte vad jag tror, som att jag ska resa jorden runt och får inte samm kläder två gånger eller vadå, det är ju bara stockholm jag ska till. Men ändå känner jag pirr i kroppen, detta har vi längtat till , vad jag vet än så länge ( kan ju ändras när vi är in charge ) är '
  • fredag: resa ner till sthlm, shopping i Nacka forum
  • Lördag: Peppa hela morgonen ute på värmdö innan vi ska in till stan och parta!!
  • Söndag: Chilldag, äta god mat, kanske åka och bada om vädret tillåter?
  • Måndag: Shopping hela dagen i city, spend it, SPEND ALL YOU GOT!
  • Tisdag Hemfärd tidig morgon...


Men som sagt helgen blir säkert full of surprises, jag är då så jävla glad att jag skuttade upp ur sängen nyss :) AAaaaah, härliga stockholm!

turssda

weoweo, avri avri, hello hello :)

Fått pengar av mamm idag, fixat dricka, lämnat in mina skor, grattat fella, TITTAT PÅ när fella käkade en firkebab, sen lekte jag med henne, sen längtade vi till sthlm ett tag. Sedan åkte jag hem, plockade tvätt, inte kommit något längre på min onödigt stora packning, har inte tid nu heller för jag lär käka, sedan ska jag ner och titta på herrmatch vid brunnsjöliden med Lovisa :) Fellan och laget är redan där......... Uhhhhhhh, jag vill vara i sthlm nu, saknat det. hejtå :)


Dan före dopparedan

Gah, du gör mig galen ! Varför kan du inte bara växa upp och vara den du borde vara istället för att bara lalla runt som en liten barnunge, det blir vad man gör det till, man behandlar folk som man vill bli behandlad själv, jag tror definitivt inte att jag är guds bäste barn, långt ifrån men jag vill iallafall försöka, den sidan har jag aldrig sett av dig.

Tur man kan få prata av sig med en mycket god vän, vi delar nästan allt, goda som dåliga nyheter, detta är bara en fjärt i arkivet.. Till kvällningen kikade jag på BB, Dr och sist paradise.. sådan oskön tid det är, men det bara måste ses!! Gick straight to bed efter det, vaknade klockan 04:00 av ett call från Gambia, men orka ringa om man bara lägger på på en gång, så blev det så där istället att jag tänkte: Nej men det ringer nog snart igen, a jo... Somnade visst sen.

Idag har jag mycket ärenden (jag gillar det ordet, vuxenpoäng) Jag ska fixa mina skor som är sönder hos skomakarn, fixa förtäring till sthlm, packa väskan till den STORA listan, tvätta lite granna, ringa mina vänner, jao.. Och imorgon åker vi :) Fullpackad bil med härliga brudar, det spritter och drar nästan lite i tårna för att jag är så pirrig och excited, jag älskar verkligen stockholm, dork! Men jag får en helt annan känsla när jag är i större städer med rörelse, shopping, stora byggnader, auh .. Storstad it is i framtiden. Puss på er :)


det där med djur

Såklart hade körskolan stängd under förmiddagen när jag och loviss skulle dit ! Doh, då kände jag verkligen att det är inte meningen att jag ska ha ett körkort, först har jag dragit mig för det, sen när jag väl ska fixa det då är nissen inte där.
Jaja, åkte till lovisa med några zoomtuggummin, tuggade dem, i hennes soffa, bestämde sedan för att vara en duktig flicka och cykla hem för att laga mat till familia innan de kom hem! Kyckling m. pommes och bea blev de. gött

Efter middagen tvingade jag med pappa ner till körskolan ,nu var han iallafall där och nu har jag fått böckerna i mina händer!!! Nu är det väl bara att börja då..  Tog mig en eftermiddagspromenad runt matsbo, perfekt väder var det! Bara någon ynka liten mygga. Men efter matsbo var jag typ när att bli anfallen av en chihuahua ? Den var bitsk som fan och helt ensam ute på vägen ? Trodde den ägde eller något, sedan kom det en bil, tror att den trodde det var min, men så vare inte, så atte..

Hejdå


update

Nyduschad och fräsch, nu drar jag, eller cyklar jag ner till stan, ska möta upp lovisa vid körskolan! :) Det blir nog bra, update lite senare va!

korvflyttcupcakes?

Idag har jag flygit och farit, först traskat ner till lovisa för att få skjuts av Julia till Felicia i hamre. Vi smidde planer inför kommande långhelg i stockholm, det blev ett helt A4, iiiiiiiiiiih vad jag längtar nu :) Sedan var det korv m. makaron -bjudning med/rådamp/sopkvast kutandes över hela köket med hundbebin Pelle, fellas mormors hund :D Skitsöt, men jag tror att jag är allergisk, klia i ögonen senare. Efter det åkte jag, lovisa, felicia, lovisa-mamma och felicia-pappa och tittade på hus, vi köpte det inte :( Vi hade smidit så bra planer på fester, men fellan tyckte det luktade illa, och tapetern var alldeles för retro.

Hem till födelsedagsbarnets hus för lite cupcakes och skålande för na :) Trevlans, mycket fina cupcakes! Lite data, lite mera dator, och dator sedan blev det grillmat där börta :) mmmh, grillad kyckling/fläskfilé, potatis , bearneaise, mangorajasås och sallad, mums! Efter det datapatade vi oss och nu är jag hemma igen.

Imorgon är det körskolan som gäller! :)
Puss

Vad äre?

Vad äre för en dag? är det en vanlig? Nej det är ingen vanlig dag för det är Lovisas födelsedag hurra hurra hurra!!
Grattis gumman, äntligen 18 och du får nu gå lagligt på krogen, köpa folköl, cigg och rösta :) Om du nu vill..
Thailand i februari kunde väl inte blivit bättre än så för dig!! :) Och jag lovar att du kommer vara den dära berömda kläddesignern om 10 år, vänta bara!! Kämpa på med symaskinen!! Och vinet kan vi väl dela på två ? :D haha, GRATTIS.

Idag har jag också gjort lite bra saker, joggat innan frukost, beställt tid för impedansvägning, och ehm.. setat vid datorn!
Ska iväg strax på möte hos fellan med alla bruds, det måste planeras inför långhelgen i stockholm, fyfan vad jag längtar :)

Pusss



pudding

Hårgång

ville bara visa min hårgång genom åren..


















say cheese!

Var iväg med mamma igår och handlade, guuud vad jobbigt det är att gå med sina päron och handla "mat" dem ska ju titta på allting och jämföra priser och hej och hå, kan man inte bara ta det man ska ha och sen gå? Sen ska man tääääänka också.. blöblö.. Vänta bara tills du flyttar hemifrån och ska fixa allting själv, sa mamma.. jaja jag kniper väl för stunden.

Chillade hemma under kvällen med mamma, god mat & naturgodis. Fellan ringde och vi hade vårat serious talk som vi brukar i en 40 minuter, sedan hörde jag på hennes gnälliga valpröst att hon ville ha sällskap av mig, så jag packade väskan illa kvickt och cyklade ner till henne för att hänga. Hempan våran vän blev också besökt, men var irriterad jag blir på att dem har tagit bort minipåsarna med chips och ostbågar, why ?! Fick bli den minsta dem hade iallafall, mums! Aslängesen jag åt ostbågar, kommer ihåg från när jag var liten att jag blev typ galen när jag fick ostbågs-krydda på fingrarna, det lukte fa-an, och jag hatade då ost..


fest för två'







Gårdens bravader var helt okej. Jag och Lovisa hade fest hemma hos Felicia, utan Felicia. Hon var nämligen på lagfest, så vi fick börja lite själva vi två, innan vi möttes upp på stan. Måtte då säga att det är sjukt jobbigt att dela-klunk-lekar på bara två pers! hahaha, men kall korv och vin fungerar ju super.. :O

Ute träffade man på folk, gick in på krogen, vissa kom in andra inte, trist.. Gick ut istället för att få prata med trevligt folk, och sedan upp på efterfest hos fellans coach. Helt okej, utan mat blev vi iallafall, men inte Jenny och Lisa. Dem delade på ett nudelpaket, och det var bara deras!! Haha, jag och Felicia blev galna och freakade, jag fick smaka en nudel. Tack Jenny, det är vänskap det :) HAHAHA, det var så kul ..  Cyklade hem, fet väska som hängde på sidan så hela cykeln lutade lite för mycket åt vänster, precis innan ett par rödljus så slirar cykeln och jag gör en a la' flintstone on a bike.. aj aj , hälarna slog i tramporna och bättre gjorde det inte att man var på lyset .......

Idag vaknade jag, halv nio. sovit 3,5 h och jag är pigg som en lärka!
Matsbo blev det för hela dagen med Felicia, Jenny, Lisa och Julia :) trevlans.
Och nu sitter jag här, dricker lite vatten och lyssnar på the voice, såklart!

Föressten, har du någon gång kissat dubbel i en öppen tunnel? Nej men jag bara undra..



sista passet!!

Back to black, thats me now :)
Så jävla snyggt det blev, jag och fia stannade kvar igår och la i en varsin 3N i hela håret, och så har jag löshår även, fast behöver mera, så det blir till att köpa nästa vecka när jag och gänget åker ner till sthlm under några dagar :) Yeah

Sista jobbpasset idag, det gick som smort och vi smälte som smör, luftkonditioneringen fungerar nämligen inte i hela plushuset !!! GAAH. Det var en ny tjej och provjobbade idag, Frida! Hon verkade helskön och var från skellefteå :) Skön dialekt!

Hemma hos lovisa nu, chillar vid hennes dator medans hon duschar, blir nog utgång ikväll bara sådär spontant, hah! Men det gillar vi, hedemorabrudarna vann ju sin match idag i malung, så dem är taggade till tusen i think! ;>


Puss


skata

Guuu vad skönt det var med morgonpromenad, hetsig som faan var jag och flaxade med armarna :P Men nu är jag iallafall i fit för att möta salongen om 1 1/2 h, det blir great! Fredagen kommer att gå som en dans, lördagen ännu bättre då det bara är 5 timmars jobb :) Men nyss käkat frullen, måste klä på mig något, vet dock inte vad? Så jävla varmt på salongen..
Aja jalla jalla nuva, idag kommer fellan hem! hejdå.

When i say jump

you say how hiiiiighhh ?!

Torsdagen avklarad på salongen, men det var bra jobbigt att gå upp imorse, liksom låg och åmade mig i sängen ända till klockan två för att det var så jävla varmt och jag svettas.

Fick göra rent produkthyllan idag!! Måste nog vara det värsta som finns !! Känns som att ryggen ska gå av när man är på de lägsta ställena, usch och fy och blä.. men nu skiner det iallafall och det är min och nya Elins förtjänst. Hon är på provanställning hos oss, så vi fick hyllan idag.. Undrar vad som händer och sker imorgon, en sak är då säker, det blir lätta kläder.. höll på dö där inne av värmeslag idag, kylarventilerna fungerar inte i hela plushuset, :o Jag menar, det räcker väl bara med att man dör ute ;) Fellanpellan ringde mig idag också, när hon satt på toan, det är vi de, sånt gör vi! Hon var på Birka paradise då, left loppan igår och soldäcket idag :) Lääängtar efter na nu, min andra hälft ju.. sant! Aja, blir jobb som sagt imorgon och på lördag, skönt med lite kosing..

Uuuuh, jag längtar till sthlm nu, nästa vecka blir det av!!

Dagens låt:
Flo-rida - Jump


brownie

Aaah, känns att mina jag har fått ett slag i bakhuvudet så att mina ögonbollar ska hoppa ut.. Kunde knappt sova inatt för att det var så jävla varmt! Dagen förstår jag om det är varmt, men på kvällen, mitt rum var fan bastu... puh! Ändå trånar jag efter alla utomlandsresor, men det är inte alls samma sak. Där är det exotisk värme, här är det så torrt att man avlider. Men svenskarna solar ikapp varandra utav bara fan, som om det vore någon sorts sol-contest. haha, men vad vet jag, hade jag varit vit hade jag också kanske deltagit. Men nu är du ju inte så, räcker med att jag är ute och går och har sporttoppens konturer på ryggen efter en timme (Y) Hoppas min dag flyter på utav bara den, hejpa !




i got money

Yes.. Gulcin från salongen ringde nyss och frågade mig om jag kunde jobba imorgon, heldag + betalt! :)
Sure.. först tänkte man efter sen ba.. ajust jag har ju inte ett jota att göra, så visst kan jag det. Skönt med lite extrapengar iallafall nu mot skolstarten ! Men nog om det, det blir imorgon och nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig, sedan blir det tomtegröt och tv :) ciao

grow up!

Nä tametusan dra mä baklänges. Nu har jag både solat och druckit kaffe, förösökt ringt till körskolan, woho vuxenpoäng till mig! Eller kaffet tycker jag vi skippar, fan vilken eftersmak det har.. Försöka få tag på körnissen igen sedan ut i solen ett tag till :) Pösss

Its a new day its a new life..

Nya dag, nya tag, nya möjligheter, so to say! :)
Fan vad varmt det var inatt, blööö så svårt att sova, känns som att man ska kvävas..
Eller ja, så kändes det på morgonspringturen imorse också, så jävla varmt alltså, helt sjukt vad man känner av att det blir jobbigare när det är varmt. Nu har jag avnjutit en tallrik havregrynsgröt med linfrön, banan och mjölk och två knäckebrödsskivor med makrill :D Gött! Fortsätta titta på förlossningskliniken, sedan blir det faktiskt ut i solen och ligga på verandan å slöa..  Ha en bra onsdag! Puss

thanks i appreciate it!

Hejhopp, kvällen blev inte direkt bättre igår av en viss person, fyfan vad arg jag var och är, det där kommer att sitta inpräntat i hjärnan på mig, idiot! Som att det inte räckte, som att du måste tala om för mig vad som händer och gäller, tror du inte att jag själv vet det som har det, du har ingen aning om hur det känns att tänka på det dag ut och dag in, alltid vara något som har funnits hos mig som har blivit vardagsmat, och tro att det hjälper om en 10onde person påminner en igen". Men det klart, det är lätt och säga det till någon som aldrig haft problem med det, man lär väl kunna uppleva det för att kunna beskriva det .. Du svek mig riktigt denna gång, och jag kan nog uppfattas som en hård och bitsk brud som pissar på andra, men inuti är jag riktig mjukis, än väldigt känslig människa..

sådär, sagt och gjort. kuk-korv

Nu blir det en till powerwalk i fina vädret :) sköt om er!



cry me a river

Böl hit och böl dit, bölat hela eftermiddagen ehehe! Men nu är det bättre :)
Avslutande min eftermiddag med en dejt på donken med tjejorna, trevlans .. men varmt!
Resten av kvällen ska jag bara tänka lyckliga tankar :D

lovelylove


Den var riktigt bra! Handlar om en förbjuden förälskelse mellan Dani (14 år)
och Court (17 år) som en gång finner varandra i dammen på en privat mark.
Dani blir förälskad i Court, medans Court vet att det bara kommer orsaka problem.
Och situationen blir ju inte bättre när Danis storasyster såklart finner gemenskap med
Court och faller handlöst för honom. Se den!



Nu är det thevoice radio och vatten som gäller! Får se om man kanske hittar på något lite senare, Felicia åker förmodligen till sthlm idag ända till torsdag, fuuusk! Gå på grönan och sådant trevligt :) Jaja, nog skrivet.


Start!

Okej, nu har ni mitt ord.
Nu kör vi!!
Nu kör vi på riktigt!!
Peppa peppa PEPPA!

Nu är det dags för nyttigare liv, jag säger inte att ni inte kommer att se mig ute på helgerna, men under veckan, ja då jävlar!!
Dags för en promenad innan min film börjar klockan 11, The man in the moon.

pusss!




Holy sunday

har bestått av:

  • brakfrukost
  • massa vatten
  • mensvärk x döden
  • kokheta svettningar
  • hemköp
  • naturgodis
  • nudlar
  • och en massa massa TV!!

Good night!!


gångfest

Som sagt, det blev fest igår! :) Började först hemma hos Lovisa med lite fix, tjat på att Jenny skulle komma (som aldrig hann komma innan vi åkte till Sarah på förfest) Där hemma var vi en 10 tjejer, spelade lite kort, sög sönder på beerbong, sen gick vi på 20 årsfest, i en kvart ? Sedan hela vägen tillbaka till gussarvet till Sundell och gänget, trevlans :) In på kingen som en avslutning, jag och Lovisa balla ur, pallade inte trycka på stans ända häng, så vi kom på den brilljanta idén att köpa oss en varsin burgare m. strips och cola, auh fyfan vad gott det var!! Och att vi satt i busskuren gjorde det bara bättre, haha..
Efter det ringde jag pappachaffis och han fick hämta oss, somna i sin egna säng är det bästa som finns !! Även fast Fellans inte är långt efter, my second home <3

Men det var en stjärna som fattades igår, det var du Fellan!
((Ingen fest utan dig, jag svärr))



3e kunden för veckan :)

Nu har jag klippt Sofhie,det blev bra! Hon är ju som hon är, kör på :)
Lite mat och en muffin har jag fått i mig, mår toppen (not) men hoppas att det ändras så att det blir lite tjejträff och dricka ikväll! :) Funderar på en tupplur just nu dock. trevlig eftermiddag!

blöölörda

Blö magen är sprängd mer än vanligt, jag är svettig och känner mig riktigt oattraktiv..Det kliar på hela kroppen efter morgonpromenaden sådär irriterande inkräktande...... kanske dags för en dusch!

Vad dagen/kvällen väntar får vi allt se, känner jag mig såhär så kan ju spriten vända sig och gå........

RSS 2.0