tisdag, ordna upp sä

Det första man blir väckt av är att telefonen ringer med en parabolsnubbe som inte verkar ha fått till de på några år, krångel med installationer pga 2 boxar, jag försöker övertyga med galet hes röst att så är inte fallet, enligt viasatkärring skulle de funka, men nej då.. NEEEEEEEEEEEEEJDÅ !
Jo jag lever, men jag pallar bara inte skriva just..först idag känner jag mig som en människa! Men känslan av att åka bort någonstans är stor. Jag vill inte bo i hedemora, särskilt inte över sommaren. Jag vill dra till sthlm, eller norrköping, eller något annat bara, men inte hedemora.

Leka med sofhie står på schemat, vi kanske åker och våldgästar brudarna i matsbo, vem vet ;> häj


r.i.p

Man har hört mycket dumt men hur ska man veta vilket som var sant, rätt och fel.. Jag tycker på något sett att det är ganska sorgligt att en legend som Michael Jackson har dött, vid 50 års ålder, något mer som är sorgligt att han ändrade sig totalt och blev allt fulare för varje gång! Men det är främst den gamla Michael Jackson som jag sörjer för, inte det senaste.

Jag menar

  • beat it
  • black and white
  • they dont really care about us
  • bad
  • earth song

ja..




slutet ep.2

dag fyra är avklarad och slut... inte mycket sömn, men mycket gassande sol, sprit, dans, folk och skräp! Jag är så trött så trött, ska äta lite mat nu, och släcka min hemska törst.. maniana maniana.. manana

svinstia, ep 1.

aaaaaaaah jag mår så dåligt !!! Gårdagen var underbar, Hoffmaestro var underbarast!!! Så sjukt mycket folk, mycket dricka, mycket skojj, mycket skräp! Inget lagomt här inte.. Dagen idag, ont som fan i hela kroppen, mitt liggunderlag i tältet är i det tjockaste, så jag och felicia vandrade till resecentrum och tog bussen hem för att kurera oss lite grann till kvällen :) Skönt! Så det blir en dusch, peela fötterna (aj) och fixa hår & kläder, sen drar vi dit igen, förmodligen sover vi kvar två nätter nu och åker hem på lördag... SVINSTIA.. men det ska vi nog klara av ! Idag är det A-camp, Gentleman, Promoe, Mötley m.m som står på schemat.. Eller jag, mötley vill jag endast gå på för att det blir en stor grej, och höra girls girls girls..

MÅSTE TAGGA, TAGGA!

ep.1

Grattis till Nick på hans 23 årsdag idag :) Kan peace&love bli en bättre födelsedag eller?
Jag är då iallafall så gryyyyyyyyymt taggad, vi åker om en timme (lite mer) Jag har typ "lagt" fram mina grejer som jag ska ha, men inte fan vet jag om det är rätt, svårast är kläderna, Hoffmaestro spelar ju inte förrän 00:15, så då lär det ju vara lite svalare än dagen ! ÅH jag måste börja fixa nu, annars kommer jag aldrig att hinna, min mamma sa nyss att hon tror att jag gått och blitt alzheimers (stavning?) JAJA... hejdå! Ha en bra kväll, det för det ska alla vi som ska på p&l.......

Tält inatt då. puih!

Peace&love!!

Nu ska vi dra och kirra tält jag och Felicia med bror! Hoppas vi inte kommer hem tomhänta!!
Peace and love är så jävla nära the edge nu alltså, så kuuuuuuuuuuul det ska bli :D



Några timmar senare! Jag trodde seriöst att vi skulle bli utan tält, jag ringde runt till jysk,jula,öb,rusta i både avesta och borlänge, Rusta hade som tur kvar :) Så det blev ett tält, en solstol och en drottningbägare!! Men fan vad dem har spärrat av allt, och det är världens största utspridning, och campingen... shuuuuue! Så jävla mycket tält över hela sportfältet. Men vi fick iallafall en liten sketen plats (Jag&Felicia) i mitten av några tält, får väl hoppas att det står rätt så ostört under natten, men vilken jävla känsla man fick idag av allt folk, förtäringen och solen!! Shit, jag ångrar inte en enda sekund att jag köpte en biljett, Peace & Love kan börja nu. Imorgon är det Hoffmaestro som gäller, då är det dunder som fan !


Midsommarhelg i Norrpan!

Puh.. äntligen hinner jag/orkar jag skriva ett inlägg om min resa till Norrköping.
Vi åkte dit i fredags på förmiddagen, bilade i världens konstigaste väder, på ena stället var det sol, det andra var det molning, och på tredje spöregnade det/nästan hagel.. 3 timmar senare var vi framme i kära Norrköping (världens mysigaste stad!) och vi bosatte oss hos min kusin Betty :) Det var ju lite annorlunda denna gång då hon nu äger en galen, busig tvååring som gör allt man INTE FÅR göra. Så jag blev lite skeptisk till det här med barn jag själv.. men hä kommer.

Fredagen blev en massa mys med god mat, jordubbar m. grädde & glass och godis. Lördagmorgon, upp tidigt, göra iordning mig, fixa mamma och Betty, sedan for vi iväg, i sista sekund till kyrkan. Åh det var så fint, det var min farbror som gifte sig med sin kära Lilian, att gifta sig vid 62 års ålder det är då verkligen äkta kärlek! De är verkligen som gjorda för varandra :) Efter vigseln så åkte vi till Roddklubben som ligger mitt i stan vid kanalen, så vi hade vattenutsikt och bryggor som man kunde gå ner till, 50 pers i en lokal fylld med mat dryck, och dans. Och det bästa av allt är när kulturer blandas, det så himla roligt! Vi dansade natten lång, berusad hem somnade jag bums när jag la mig ner.

Söndagen var mindre rolig men kände att den inte fick gå till spillo, Ebrima var galen och ville ut och leka, så så fick det bli! Vi tog spårvagnen till stan, han fick en glass, jag och Betty fick shoppa :) Så inte kom jag hem tomhänt, men det konstigaste var att ALLA affärer hade stängt utom Åhlens, och det var såklart dem vi ringde för att fråga om dem hade öppet då.. Annars hade jag haft världens reor, 50-70 % på alla bikbok, gina tricot och grejer... FAN då! Men som sagt, inte sista gången för mig i Norrköping, det är en så otroligt fin och mysig stad, jag kan tänka mig att flytta dig faktiskt efter skolan! Eftermiddagen städade vi lokalen, eller jag tittade mest på, så jävla trött... Maten var efterlängtad och sedan var det bara att tacka och krama hejdå :( Hemresan var lång och kroppen öm.................. men det var det värt!
















hej.då

Hemma igen, död och bakis som en burk med makrill.. hejdå


Glad

Jahaja, sista inlägget innan jag åker imorrn bitti, Norrköping. Weho :)
Önskar er alla en glad midsommar!! Puss



Det är hela havet stormar

hemma hos mig. Kom nyss hem från stan, vi har köpt kort och choklad till bröllopsparet på lördagen.. Var in på apoteket och shoppade loss, in på hempan med en motstridig far, han är så grymt sur för att hans skor som han tog till skomakarn inte blev nå bättre, han känner sig lurad och lite illa till mods nu.. ajaj :/ Så nu är jag färdig måste packa lite grejer, men naturgodis, vatten och datorn sitter mycket bättre just nu.


Ni vet, hon

jag har en vän som heter Felicia Bäckström, hon är jäkligt bra på att ringa och väcka en ! Fast man inte ens vill!! Hon ringde idag vid tolvtiden i brist på annat, hon satt och käkade spaghetti m. köttfärsås, läste tidningen, klagade på att hon skulle iväg och jobba om 40 minuter i 12 timmer ( i know, jag skulle ALDRIG göra de!) och hon berättade även att två av våra gympabarn hade hittat en död utter i Brunna och var med i tidningen för det, horoskopet hann hon också trycka in i tåget (vi är samma stjärntecken) Allt detta hann hon säga på en sisådär 10 minuter, men allt prat är viktigt när vi väl säger något, så det så! :) Men jag beundrar min ia som orkar stå i, fyfan det är hon som får mig att göra alla dessa spontana grejer, jag får högst 5 minuter på mig sen ska jag vara klar, och jag ska med på otippade äventyr, men det är det jag älskar med att hänga med min bästa polare, som inte är en golare, Felicia Bäckström my BFF.

Efter telefonsamtalet lagade jag en redig frukost och slog på tvn (inte med stryk) för att titta på real housewifes of orange county, inge jävla desperate här inte ! Och nu, är jag nyduschad, försöker får tag på min far som vägrar svara i telefon, han säger att det är onödigt med mobil, är han inte hemma behöver ingen ha tag på honom, ingen ska ha hans nummer, men en mobil ska han ändå ha. he's cracked. Jag bönar och ber (eller ska) att mor min hittar något i klädväg idag inför bröllopet som är på lördag i Norrköping, men vi åker redan imorgon bitti, så det blir att fira midsommar där, vet inte riktigt vad som händer mer än att det iallafall blir gambian food, i love it ! Så länge det inte är kattfisk.. inte kattmat, utan sorten kattfisk.

flaff flaff



mor, bror, far, jag och en släkting. Gambia 07/08 nyår.


midsommar?

i förskott på mammas jobb idag, jag och gamlingarna diggade till dalmusiken.. haha, nej.
Det var ju lite komiskt med en majstång (eller ska vi kalla det junistång som en av sångarna skämtade om, Ha..Ha) i mitten och sedan på bottenvåningen av vårdcentralen så stod fortfarande LJUSSTAKARNA KVAR!! Va i helvete, hahaha det var ungefär det enda roliga :) Eller man blev glad när man såg hur glada gamlingarna blev att att sitta och lyssna där, folk på över 90 år står och dansar, jag vill också bli så när jag blir gammal, riktigt gammal.. Hann trycka i lite fika sedan tog jag lilian (cykeln) upp på stan och träffade äntligen Felicia!! Oo det behövdes må ni tro, fyfan vad munnen i gick i ett alltså, men det är härligt, nu känns det som att jag lever / eller fick ett liv på nytt ?

Föressten så har jag handlat (igen) lite underkläder och läppstift idag till bröllopet, oh det blev fina grejer. Läppstiftet är så grym färg på från Rimmel 320 funtime fuchsia. Kikar på bachelorette nu, verkar lite segt.. får genomlida ändå! Puss


jag vet inte vad det e

men den är så sjukt skön!
Robyn ft. Röyksopp - The girl and the robot

Några lappar fattigare

men lika glad är jag för det :) Jag gjorde mig ena riktiga kap... Vägen dit var bara en pain in the ass. Det började på morgonen att jag och mamma gick som vanligt i sista sekund, insåg att vi var tvungna att springa, så sjukt nära att missa bussen, orka liksom.. Setat hemma och plattat håret och sminkat sig, så springer man sig till nästan till döds för att hinna med en bussjävel, svettig som fan men bussen hann vi med iallafall.

Skönt att det inte var så jättemycket folk där på förmiddagen, mamma åkte hem tidigare för att hon skulle jobba, och jag stannade kvar och handlade upp pengarna. Jag kan då iallafall checka av från min buy-lista

  • En svart kavaj, 199 :- !!!
  • Satinleggings
  • Röd/vit -randig tröja
  • Ett par svart shorts 
  • En turkos klänning (till bröllopet)
  • två nagellack
  • halsband och örhängen i pärlemor
  • OCH min efterlängtade hatt
Supernöjd






shoppiiiiing

aoutch!
Så här tidigt har inte jag gått upp på minst en vecka..... tufft, men vad gör man inte för lite shopping med mamma, särskilt när hon är banken ;) Vi åker om en 40 minuter ungefär, och jag hoppas att alla affärer har något sådant som jag faller direkt för, att det är ett sorts kall till varje speciell grej, så jag kan checka av min buy - lista :) Peace & love är nära nu.

parabolsnubbe

alltså min pappa är fan otrolig, jag tror att han ser någon sorts tjusning med telefon v.s knackadörr-försäljare. Han låter dme köra sitt race tills man är helt jävla hjärnmanipulerad!! Han sitter nu i köket med denna snubbe (som jag inte sett facet på, jag är nog kvar här uppe ett tag till!) och dillar om sportkanaler hit och dit, och jag känner hur mammas irritation kommer allt mer och mer när de kommer till priset = Du betalar "bara" HAHA. Min pappa, fan vad dryg han är ibland..........

Jag tror dem kör på de, spara pengarna vafan och ge mig en fartfylld sommar eller en efterlängtad semester i december.
 P
R I O 1.


A la chinese

Mm.. har avnjutit en god middag med päronen + mormor. Det blev en god köttgryta med lite mix i och ris, typ chinesgryta :) gött..så nu är man mätt, men frys"en" har inte gått bort än, min händer är verkligen iskalla, jag förstår inte vad som är felet, sen när jag var ute och gick tidigare imorse så fick jag jätteont i mitt högra skulderblad, fick en flaschback från gympan tidigare då jag fick en inflammation.. AJ! Det liksom sticks till ibland när jag rör mig!
Så nu, ska jag väl kanske läsa några kapitel i min körbok kanske, så jag kan börja ta tag i det! Dricka lite thé och samla krafter inför morgondagens shopping :) YEAH BABY YEAH.

Hoppas bara inte att det är sådär urplockat och skit, vi hoppas på lite fyndiga småreor och lite kläder-som-inte-alla-redan-har - köp :) Det blir nog bra! Skulle ha behövt springa in på salongen i avesta och köpa mig en Trauma treatment också (rabatt) men vi ska ju inte till Avesta så det får bli någon annan dag..






I said brr..

Äntligen är vädret lite bättre (pissar ju iaf inte ner) och morgonpromenaden blev av. Man känner direkt efter helgen när jag har ätit en massa gott och inte motionerat att det är så mycket jobbigare att börja om från ruta ett igen på måndagen! Det ska bli mer skärpning där, jag vill ju förändras, så det måste gå! :) Har du som läser något bra i matvanor och träningsväg, får du jättegärna kommentera, mer erfarenhet skadar aldrig :)

Och nu sitter jag här, värmer mig med en kopp thé efter maten, kikar på Tyra show - helt sjukt vad dagens program handlar om. En pappa som fick sin egna dotter in i porrbranschen, vaxade hennes underliv och allting, nu sitter han i soffan och ljuger om hela situtation, eller jag tror att dottern talar sanning, hon har nu gått ur det och är lyckligt gift, studerar och har brytit kontakten med sin far, you go girl! Jävla äckelpappa, göra så till sina egna barn, nu har han fått nya tjejer på kroken, som saknar självkänsla och självförtroende så det bara sjunger om det!! De tror att det de gör är rätt, en tjejs kommentar var: Jag ligger iallafall inte gratis som resten av er gör! HAHAHA, alla hästar i stallet, jomenvisst cowgirl.

Sedan har vi nästa fall, en mörkhyad trebarnsmamma som har blivit blekt av sin egna mor sedan 5 års ålder, hon förde det vidare och blekte sina barn med det, enda tills hon hamnade i tyra show, då hon fick komplikationer när hon kom hem, alla ratade henne. Hennes kommentar var:Mellanbarnet är lite mörkare så han brukar jag smörja in två gånger om dagen!!! Denna lotion innehåller kvicksilver och är rentav skadligt för huden.. Hon har nu slutat med det både på henne själv och barnen, thank god. Vem vill inte ha en brun färg på huden, om nu inte redan har det? Eller brun utan sol verkar ju vara rätt så populärt nu för tiden iallafall så. GO BROWNIE


Dagens: Flo-rida - Sugar



Så som jag vill!

Ungefär för en timme sen kunde jag lika gärna ha lekt mig ner och börjat gråta........Kände mig som världens barnrumpa! Men när saker inte blir som man planerat blir jag verkligen galen, jag hatar att inte göra det man skulle göra ! Har jag planerat något i min hjärna, så måste man göra det! Jag övningskörde och hämta mamma från jobbet med pappa, in på hempan en snabbis och köpa lite naturgodis, då mamma fäller bomben: Du, vi kan inte åka och shoppa imorgon, för jag måste jobba! Jag: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGGGGGGGGGGGHhhhhhhhhhhhh... alltså jag fann inga ord för stunden, jag kunde lika gärna ha kunnat börja gråta och stampa inne på hempan (men jag valde att låta bli) det fick bli lite gny och sadface istället, men fan vad irriterad jag blir när saker inte blir som jag planerat, i min hjärna.





Men nu i efterhand kom jag på att det inte gör så mycket, jag ska workouta asset av mig innan frukost imorgon bitti, sedan ska jag avnjuta min frukost i lugn och ro till Real Housewifes of Orange County, hell yeah att jag ska. PS. Inte långt kvar till Norrköping på bröllop, och någon dag imellan, SEDAN BÖRJAR PEACE & LOVE FESTIVALEN!!! Och please, låt det bli lite sol iaf :)



Och då ska vi festa jäääääääääärnet, med brillorna på!


TRIST



Den mest tristaste dagen på denna trista vecka, tvn är min bästa vän just nu, eller snarare överlevnadsvän! Tacka gudarna för att det blir shopping imorgon med mamma, jag har inte ens klivit utanför dörren idag, isolerade väggar.


vattenvatten

Jävlaaaaaaaaaa regn, sluta då för fan, sluuuuuuuuuuuuuuutaaaaaaaaa!!!

Och nu är det andra dagen som jag inte har fått sett real housewifes of orange county & inte fått tränat, det blir styrkepappret idag, andra bullar. Det blev alldeles för goa bullar igår :) Trevlig söndag på er.


I spy..

Det var jag det för en timme sedan..
Och äntligen fick jag mitt efterlängtade lösgodis, Sofhie körde på naturgodis, så det blev lite sånt också ;) höhö
I pissregnet gick vi över stan och hem till Sofhie och hade det chill i sängen och tittade på Björn bröder, aaaaaaah jag älskar den filmen!! Det var 6 år sen som jag, Sofhie och Sanna tittade på den hemma hos Sanna, och när vi hittade att man kunde ha isländska som språk så satt vi och spolade tillbaks scener hela tiden, fyfasiken vad kul vi hade, 6 jävla år sedan, sjukt..
Disney ruular allt!
Rutt & Tuck:

I spy.... something hm, green?
Tree?
OH..
my turn, i spy.. something with bark,
TREE?
OH.
I..
TREE

Nu är jag hemma, fasiken vad blöt jag blev när jag cyklade hem, men det var ändå skönt.. har varken powerwalkat eller sprungit idag, så lite cykelträning var perfa! Ska bara mysa resten av kvällen, mamma är äntligen hemma :) WIHO.



Äh jag drar!

Mensmonstret nr.1 är här, hälsa henne välkommen*tacktack*
Pappa pratade högt som fan imorse i telefon med sina gambian-friends, åh det är så fucking annoying.
Mami jobbar, och jag hatar när hon inte är hemma, värdelöst..
Nick försvinner ut och in hela tiden, no idea.
Sötmongot Sofhie hörde av sig och jag ska iväg och leka med henne, jag SKA KÖPA MIN GODISPÅSE IDAG!! Igår svek mig och hade ett hellregn utanför, + ingen bil hemma och jag vägrade att gå i regnet, vilket jag ångrade sen då jag nästan klättra på väggarna fram mot midnatt! Men först måste jag duscha och sådant så man är fresssch! Jag försökte få tag på Fellanpropellan också, men hon villA intA svarA, jag tror att hon sparkar boll i regnet, hon är tapper hon :) Måste kela med henne snart!! Nu är det bara jag och pappa hemma, han sa för en stund sen: Marion, jag går och "vilar lite" som han alltid säger, men jag vet att nu ligger han och tittar på Rasmus på luffen i sovrummet! Äh, jag orkar inte, jag drar!






lets go...

Så jävla keff jag är! Sitter här hemma i min ensamhet med mensvärk, en påse popcorn som jag doppar i sirap och lyssnar på Shania Twain, HAHAH. Det kan inte bli mer tragiskt än så på en fredagskväll. Tvn suger hårt idag.. Och varken jag eller Felicia var särskilt pepp på att traska hem till någon.. JAG SOM VERKLIGEN SKULLE HA LÖSGODIS IDAG!! Det var verkligen planerat, hatar när saker jag planerat inte blir av........... Det är bland de värsta jag vet.

Kör en sån här 7 sanningar du kanske inte vet om mig:

  • Jag hatar att lukta apelsin om fingrarna (dock är det gott att äta)
  • Jag är så sjuuuuuuuukt rädd för ormar, alltid varit.
  • Jag börjar läspa när någon håller på med is eller öppnar frysen (förstå då att jag inte heller gillar snön!)
  • Mitt efternamn "Prom" kommer ursprungligen från Frankrike.
  • Jag älskar tuggummi, är galen i det (enda sen jag var liten, tummti)
  • Cecilia är mitt mellannamn.
  • Jag vill resa jorden runt.

So dagens

Jerimih - birthday sex

girl you know i i i ..


duktigare än mig, no way

Fan vad jag är duktig alltså ba! Jag har powerwalkat som en idiot, kört styrkepappret, lagat middag till la familia (händer knappt!) OCH diskat. Jag känner mig så sjukt duktig nu, det var gudarna & ni veta. Vill bara att Felicia ska komma hem från sin kusins mottagning så jag kan få leka av mig och glömma bort allt som gör ont !! Jag hatar att ha tråkigt, det är så tråkigt. Nä nu ska jag gå och rensa min garderob! ELLER NEJ, klockan är halv 6 och nu börjar Real housewifes of orange county, fan vad häftigt att vara en sån mamma !! Det tycker jag verkligen, för det finns nog mycket mer än bara det man ser, men vem säger nej till glitter och glamour ? Ja inte jag iallafall.

11 dagar kvar!!!!!!!!!!! WIHO





Det röda döda'r

Gaaaaaah, ibland önskar jag verkligen att jag vore kille, den här grejen med att ha en röd vecka i månaden är inte riktigt min grej. JAG AVLIDER SNART!!!!!!!!!

Och fuck alla värktablettsreklamer, det funkar ju fan inte.. Kom på något bra och testa det innan ni går ut med det i reklam!! Fucking alvedon, ipren, panodil - skit! SKIT. Usch, jag är ett monster idag, så passa er! Vill leka med Fellan idag, hon kanske gör mig på bättre humör med sina ritualer och påtvingade saker jag jämt måste göra, som t.ex. Marion om du gör det här är du bäst, och om du springer dit är det bättre - vem vill inte vara bättre, vem vill inte vara bäst liksom?

Ska fortsätta knipa mage, dricka vatten och tugga kopiöst med tuggummin, trevlig fredag & helg. HEJ :)



CHILIIIIIIIIIIIIIIIIII !!

torsdagskväll

Mitt mode har varit upp och ner som en berg och dalbana! Idag har jag tränat ordentligt, tog mig en powerwalk på eftermiddagen och efter det rotade jag fram bland gamla papper, ett träningsprogram från gymnastiken inför RM, så det blev en helkropps-styrka! Oh shit vad drygt det var att stå på händer i 1 minut x 2. Det kändes som att axlarna skulle gå sönder !! Det är så läskigt att det kan vara så jobbigt nu med tanke på hur mycket jag stod på händer tidigare... jaja life goes on.

Lite småsugen, ska nog göra mig en kopp te och ta en bit av mitt goda bröd jag bakade igår, lite kvarteret skatan till det!
Imorgon är det freeeeeeeeeeeeedag, då är det godistajm, så jag har längtat!! OCH SNÄLLA, ge mig lite sol nu. Helgen känns som chill, jag längtar till måndag, då ska jag och mamma åka och shoppa lite i blge, ska försöka hitta en klänning till bröllopet som vi ska på nere i Norrpan (Norrköping) under midsommar :) Orkar inge mer nu........ hej


Äckeltoalett, då är du lat!

Fan vad jag är duktig alltså, pissigt sur imorse pga av mamma, blir så jävla irriterad på henne ibland, men jag älskar henne ändå! Jag tog mig an efter min springtur (som går allt bättre och bättre faktiskt) att städa toaletten där nere, som inte har gjorts på länge!! Fyfan vad jag hatar toaletter. men dem är ju "nöd"vändiga! Och jag var så jävla irriterad sedan innan så det är bland det bästa humöret man kan ha när man ska städa, för då jävlar flyger det och far grejer och man får undan allting på ett kit. Men jag har blivit fast av serien Real Housewifes of orange county, så jag sprang emellan hela tiden så jag höll med uppdaterat, lite cheezy men ändå jag älskar såna där program!

Så nu är jag klar med toan, tog hallen lite och röjde bort lite vinterkläder från hängar'n. Och när jag väl står där och grejar har min bror mage att komma och våga säga: När du väl ändå är igång kan du väl ändå ta den där uppe !? Alltså fyfan, jag visste inte om jag skulle skratta, gråta eller rentav slå till honom !? IDIOT, när jag väl kommer  på städhumor (som är dvs en gång om året) så kommer han och säger så där. Jag gav honom ett pokerface och sa: Jaha, men tänk om jag inte orkar !? Bror: Då är du lat..  KRIIIIIIIIIIIIIIIIIGA.


Sur som ett bi, luktar svett, en aningens huvudvärk och en kanonkula till rum, orkar jag ta garderoben (som egentligen bara finns konkret, när allt ligger på golvet istället för i) nae, vi får se! Men det bästa so far på den här dagen är att min pulla fellan har fixat p&l-biljett + CAMPING. HELL YEAH!! Vi kan vi, fast vi var nära the edge and the END!





WOAH

 Woooh! Jag tror ingen är lika glad som jag är just nu fast det pissar ute !! För jag, jag har fixat en peace&love biljett + camping!!! En person hade fixat en biljett, men kunde inte gå och därför får jag köpa den, idag!!!!!!!!!!! AAAH, ni anar inte lyckan jag känner inombords, trodde jag skulle bli nerruttnad hemma i sommar, inget jobb, inga pengar, inga events!!! Men nu jävlar blir det hoffmaestro för heeeeeeeeeeeela slanten, och jag kan bara säga tack, tack!

Och Felicia Bäckström, jag är så stolt över henne, hon klarade halkbanan idag och är påväg med storm, inte mycket kvar tills körkortet nu!! Henne SKA jag träffa idag, har inte setts på 5 dagar.. DET NI, är INTE normalt..

Dagens: Brick 'n lace - Love is wicked
såna sköna minnen från the voice för ett år sen med fellan!





WHOOOOOOOOOA VILKET FLOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


HEY ;D

Dagens: MGMT - Kids

så sköööööööööööön :)

Nu en springtur!

filmrulle/frulle

Fan vad trött jag är!! .. Kanske för att jag och mami tittade på en asbra film igår kväll/natt, den var asäcklig med alla ormar som invaderade huset (JAG HATAR ORMAR!!) men annars var den skitbra. Vaknade efter 12, och nu är jag hungrig som ett as, det sådär nästan kvider i magen när man inte fått mat på länge, ni vet ;) FRULLE <3

Puss


halva måndagen

Jag tog mig en powerwalk runt matsbo också, så nu är jag riktigt stolt över mig själv! :) Felicia har nu jobbat i 1 & 20 h.. Hoppas det går bra för na! :) Själv så är jag lite små rastlös, vill göra något! Jag vill åka till borlänge, det var längesen.. Men mest av allt vill jag åka till sthlm & att gud eller någon annan fin själ gav mig en p&l-biljett med camping. Jag får alltid ett sånt där rus, minst varje sommar att guuuuuuuuud vad kul att åka till sthlm, som att jag finner happiness av att tänka sthlm, vet inte vad det är som gör det, kanske alla affärer, människor, tunnelbana (ja jag tycker att det är kul att åka det!) och att man kan nog se mest blandade grupper av personer där än någon annanstans i Sverige (vad jag vet!) Därför älskar jag Arlanda, det är så sjukt häftigt, att man kan se allt från en indier till en kines. Låter som ett zoo, och zoo'n är roligt att gå på !!


förstasommarlovsmåndagen

hej måndag! Idag har dagen än så länge varit bra, gick upp halv elva, gick ut och sprang! Fyfan vad jobbigt det var idag.. man känner direkt när man ätit skit att konditionen blir så sjukt mycket sämre..Men nu efteråt känns det bra, och vet ni... jag är så jävla sugen på att dra utomlands! NU..  Åh det är så skönt hemma, alla är och jobbar så det är jag och huset, häääärligt! Nick ringde och sa att jag kanske skulle få några veckors jobb på milko, låter ju kanoners om det blir något! ;) Slipper jag vara helt pank.. + att jag kanske har hittat en röd tråd till p&l biljett !!! HOPPAS .. Annars åker jag fanken ner till Göteborg till syster min. Vad händer idag då? Njae, vet inte nå, ska ringa fellan och fråga vad hon gör, hennes första jobbdag idag nämligen! Vissa har de bra dem ;)


Grattis Mamma!

På din födelsedag :)
Dagen har bestått av onyttigheter, men goda sådana i vikmanshyttan hos kära mormor. Vi var där i några timmar, jag orkade sedan inte sitta kvar i köket och prata gammalt så jag gick och chilla i soffan till travel, jag vill OCKSÅ ha dem kanalerna, mormor är över 70 år och har ALLA kanaler, inklusive Disney Channel :O !? Öööh, fusk.. Jag ska nog rymma dit under sommarlovet när ingen annan har tid för mig, imatt jag är så jävla kass att jag inte kirrat sommarjobb, endast jobba av tid på salongen, but no money.. och jag är ännu mer kass som inte fixat peace & love biljett.. och nu är dem biljetterna med camping slut..........FAN DÅ!

Så om det är någon som vet eller har en 3 dagars + camping P&L-biljett till salu så är jag oerhört tacksam om den personen hör av sig till mig :) Jag behöver inte känna dig...

Jag körde dessutom hem idag, gick kanoners fast det var ett tag sen jag körde ;) Sen har jag mamma och pappa varit och röstat idag, höhö jag vet ju knappt hur det går till men nu är det gjort iallafall. Tog mig en långpromenad efter att vi kommit hem, kände att det blivit alldeles för mycket sötsaker under helgen nu.

Ja, resten av kvällen blir det chillness.. Imorgon är det måndag, vad har jag då? Ingenting !!! För jag har sommarlov. Kära sommarlov..



v

Lite bilder

från gårdagen























Peace & godnatt!


Fullt hus

Nu är det full rulle hemma, min bror har kommit hem och verkar vilja leva loppan efter att ha råpluggat i örebro och haft tentor hit och dit. Själv mår jag bra efter gårdagen, jag hade det verkligen skitkul och tack alla människor som gjorde min kväll så jävla rolig! Det var nog den roligaste kvällen av alla :)  Men idag är jag as-sur! Nick skulle kika biljetter till mig för p&l, och dem med camping är SLUT !!!!? :'( Seriöst, jag fick världens klump i halsen när jag såg det på internet, så nu har jag lagt bud på tradera på biljetter.. HOPPAS PÅ SVAR!!! GAAAAAAAAAAAAAH, jag måste ju, jag kan inte missa Hoffmaestro eller Milow.

SÅ OM NÅGON VET NÅGON ELLER DU SJÄLV KANSKE HAR EN BILJETT TILL SALU, MEDDELA MIG SNARAST!
TACK PÅ FÖRHAND.


Vill bara att Fellan ska komma hem nu så jag får åka till henne och mysa och äta allt flott i hela världen efter min förtjänta springtur idag.. Men vi får se om myset blir avbrutet hela tin, hon går ju så ofta på toa som en av våra knoddisar på gympan sa (vilket inte alls är sant...haha)


Alla

Godnatt!! Tack alla för en underbaaaaaaaaaaaar kväll :)

some new shit

Juste, dagens: Keri Hilson ft. Ne-you - Knock you down

Sommarlov iih!

Eller ska jag säga hagel-lov? Alltså vädret är så sjukt idag, det har regnat, haglat, blåst som fan en orkan och solen skimtar fram då och då? :O Stackars alla studenter som stod så lättklädda (även vi) och firade att de äntligen slutat skolan! Och våran själv avslutning imorse i kyrkan var den snabbaste någonsin, det enda rektorn sa i micken var: Vissa tackar vi av och andra ser vi igen till höst, ha en bra sommar. PUNKT! Hahaha, nästan så att man inte själv ens fattade att det var slut? ÅÅH, när vi kommer nästa år, alltså fyfan vad vi kommer skrika, tjoa och SOLEN KOMMER att lysa på våran speciella dag, 2010.

Käkat pizza med Felicia innan vi gick ner till utspringningen av alla studenter, frös som en lort och blev våt i trosan, såg verkligen vääääääärldens snyggaste kille !Gaaah, brunt hår med toffs (så sjukt svag för det, och killar som rullar barnvagn) bruna ögon och såg ut att ha en härlig blandning, coktail! Pappa kom och hämtade mig och så åkte vi hem till oss, äntligen fått mitt bankomatkort nu så jag har lite cash till kvällen! Fyfan vad jag är festsugen, cidern står och peppar i kylen, jag sitter i handduk efter ett härligt bad i jaccuzzin, nästan så där jävla varmt att man måste ta ner en kroppsdel i taget sakta sakta...

Åh, så nu är jag helt mjuk och len på kroppen :) Blir väl lite käk och jordgubbar m. grädde innan jag rör mig ner mot chinatown och leker galet med mina brudar, FEST! Ses ikväll? Puss o kram





sista skoldagen

Nu snart har jag sommarlov!!! Endast några timmar kvar :) Men vartfan är sommarn? ..

det ordnar

Åh!! Lyssnar på the voice, och vilken låt kommer ? Timbuktu - det löser sig, vilka minnen från förr, älskar nostalgi

Vad blire nudå?


den gamla


den nya


den invigde

Ingen aning om vad det blir på imorgon..? Kommentera gärna

Buhu, för övrigt suger det att bo här i sveariket för stunden, ge mig sol! Vart är solen :) Imorgon är det som sagt skolavslutning, blir väl en onödig tur upp imorgon till kyrkan, sedan upp på stan och fika? eller hem och tagga inför festkvällen med brudarna på sofhies balle med vattenpipa och alkohol i högsta hugg, vi gillart ! Men ärligt så ber jag till gudarna för studenternas skull att vädret ska bli bra till imorgon :) Vill att min mami ska komma hem nuuuuuuu.. så mycket bättre då.

spöregn, dodis

Värd dag idag? Gick upp kl 10:00 för att hinna fixa lite innan bussen gick vid 12:00 till skolan, palla regn ! När jag kommer till skolan är det som ett vitt tomt skal, nästan alla har tömt sina skåp och kvar i caféterian sitter ett par ensamma blivande studenter och skriker och gormar för fullt att : Vi har bara festen kvar..  Vill inte vara så pessimist, men shit. Nu blir ni vuxna istället, så festen kvar? Nja, kanske för stunden ;) Hoppas vädret tillåter imorgon iallafall, för jag ska verkligen supa ner mig! Må vara härligt att få sluta skolan efter 12 år, eller mer !! Själv har jag bara 1 år kvar!  Men jag vill inte bli vuxen, inte än på ett tag.

MVG i slutbetyg på stresshanteringen, yeah. Vi fika med lite chokladbollar och kaktus-saft, så kul att äntligen Lena var med (en av stressh-lärarna) som har varit borta en bra tid.. Efter skolan fick jag skjuts av Julia hem, men först ett stopp på hempan för att köpa en efterlängtad godispåse, men shit vad illa jag mår efter knappt halva påsen (OCH NEJ, SÅ STOR ÄR DEN INTE!) haha, måste bli så när man vänjer av kroppen med något. Mycket bra anledning att få vara inne och bara slappa, det är kallt och ruskigt ute, om ni inte visste det!

FELICIA! Nu är det allvar. Måste fixaaaaaaaaaaaaaaaaa!

PEACE.


Dagens
: Beyonce - EGO

day 'n night

mtv movie awards 2009...

Sista dagen..

På salongen innan sommarlovet börjar :) skönt men ändå tomt.. v. 28 & v.30 vet jag iallafall att jag ska jobba där.. får se hur uttråkad jag är hemma när alla andra är och jobbar om dagarna! Dagen idag har varit kanoners, Krister (praktiklärare) kom och fixade med lite papper nu inför sommaren så jag får ersättning iaf när jag jobbar av tid. Och det senaste pappret kommer förmodligen in på kontot nu till helgen... HOPPAS! Måste köpa p&l biljett NU om jag ska gå...

Med all den creds jag har fått den här veckan så kan jag gott och väl sväva på moln ett tag, det är så otroligt stort för mig att få höra hur teknisk man är, att ens handledare strålar av lycka för ens entusiasm och att man tar in allt som de på salongen säger, skulle vi jämföra detta med skolan så är det mils avstånd, men att för en gångs skull vara på en mvg-nivå, en av de duktiga, på det man gör är så otroligt kul att få höra! Kalla det skryt om ni vill, jag kallar det jeering. Så nu går det verkligen undan för mig, snart så blir det att ta emot elevklippningar! :) Och modeller kan man aldrig få för lite av, hör av dig om du vill bli klippt, kräver dock mer tid än en "vanlig" klipptid..

Köpt en ny träningsbralla idag ja.. attans! Jag ska ju inte köpa, men det där köpet var riktigt nödvändigt.. Hål mellan benen i tbyxan de e hett de !

Dagens: Diana Ross - Upside down


peace and love?

Jävla trött man ska vara då, och snorig på köpet från igår! Nej nu får mannen där uppe faktiskt ta och bestämma sig, så vi vet vad som händer.. jag säger då det, if i ruled the world.
Så dessutom nyss en peace & love reklam på tv :O ? JAG MÅSTE KÖPA NU, jag vet.. så jävla seg men jag ska, hoppas bara att det finns biljetter med camping kvar.. jag måste se HOFFMAESTRO <3

Jobb nu, häj

If i ruled the world

Åååh vilken kanondag det har varit idag :)
Började med att det spöregna imorse så jag hade ingen lust att gå ut & gå, så det blev en sovmorgon till 07:10 ;)
Upp för att duscha, fixa iordning mig och äta frukost innan bussen.. Mor min följde med idag! Vid stationen klev mormor på som skulle vara min modell på salongen för dagen. Vi började med klippningen vid tiotiden och jag var klar långt innan lunch, och ja vad ska man säga om resultatet? MVG fick jag av min handledare Ylva, och resten av gänget gav mig rikligt med creds, mormor var nog mest förvånad över att hon var så snygg under det dolda hänghåret innan. Så hon blev jätteglad :) Hann springa in på Vero Moda och handla en söt klänning som jag tyckte var värt 179 :- enkel med vit bakgrund och en massa brun/blåa blommor på, cööl. Lunchade gjorde jag sedan med mamma och mormor på fiket, kycklingsallad med mangorajasås, aaaah godast! Har du inte ätit det , så ät det, VARNING! You can be addicted.

Eftermiddagen bara flöt förbi för mitt humör var på topp nu när allt kändes så bra på förmiddagen, så gå runt och städa var bara en piece of cake, nästan kul! Så nu har jag STORA grejer på gång.. Det kommer nog bli riktigt bra :) iiiiiiiiiih!
När jag kom hem hann jag bara in och byta om och sedan tog jag min lilla motionsrunda, skönt nu i efterhand, under tiden är det ju nästan som att man dör lite grann :P

Imorgon ska jag klippa Adam på eftermiddagen, det är bäst att få ha en kund under dagen, för det underlättar så sjukt mycket och dagen bara flyger iväg, tänk då när man väl är färdigutbildad och har kunder hela dagen :) hääärligt! Sedan när jag kommer hem ska Hannah komma hit för att toppa sig :) Nu är det chill, och dagens låt får därför bli:

Lauren Hill ft. Nas - If i ruled the world



Mommas boys'

åh guud! Någon mer än jag som tittade på treans mommas boys alldeles nyss?! Jag föll i tårar när Megan brast i gråt, så oskyldigt söt djurvän som ville skänka sin plats till en annan..Åh pluppen, jag tyckte så bra om henne,så osjälvisk! Men nu insåg hon vilken bra människa hon är och att det finns någon där ute för na!


Megan albertus



Nu ska jag hoppa in i duschen, hejpa.

shoppdag

Whoawhoa
Jag är två jeansjackor rikare!! Inte ens min jeansjacka som jag redan har gick på det priset...
Mor min shoppade en jättefin bikini som hon hade sett, assnygg! Och en klänning & t-shirt!
Själv är jag ett uttagskort - , automatjäveln tog kortet så nu blir det ett nytt. Har avnjutit lite god lax nu till kvällen, så nu blir det att sätta fart på hästlåren och ut och powerwalka med mor min. Imorgon ska jag klippa mormor på salongen, sista veckan jag är där nu innan lovet, dock kommer jag att jobba in lite tid där under sommarn. menmen.. inte tvunget!



makrillsfloowboob

Hey, skönt som fan nu, ba sommar ba. Frukosten bestod av makrill på hårdmacka och tuttsnack, tuttar e bra onödigt och i vägen.. Ska duscha och göra iordning mig, ner på stan med mor och kika i lite affärer (hoppas jag inte kommer hem tomhänt, men pengarna kvar!) Föressten, så går det framåt, jag har fått flow... 1,1 :D Aja, fix nu... tjadå









jordgubbe

Blev väck för en tjugo minuter sen av fellan, hon frågade om jag skulle med och bada, men jag palla inte nå! Är inte fit for fight för stranden än, whale! Så jag sitter här, kliar som fan i ögonen av pollen, och trött som en apa, lite jogging på det så blir det nog bra :) Jättelust att åka och shoppa idag, men har jag något jag borde göra så är det att köpa p&l - biljett !!
puh..  FÖRESSTEN, FELICIA!! Vetu vad jag såg idag på internet, att det har kommit en "sommarmarabou" med jordgubbar!! No. 1 jordgubbsfreak


RSS 2.0