so if you want me to

Ah... mitt inlägg försvann!
Men som ni märker så blev det chillkväll för oss brudar, hemma hos resp.
Men jag och Lovisa trånar fortfarande om att natten är ung och fest inte skulle sitta helt fel..
Dock så pissregnar det ute och är säkert kallt, tur för dem som redan har hunnit släcka törsten med en 70is
eller några glas vin, de lär ju iallafall känna värme. Jag vill också känna värme!!

& dra mig baklänges, såg att Hoffmaestro spelar på rådhusgården imorgon i Falun.
Det är nog det bästa band jag någonsin sett spela, vilken tjutande energi!! Och det blir ju som sagt inte lugnare att Jens Malmlöf är så snygg att man skulle vilja föda hans barn. Men ne..

Några favoriter jag gillar:

Slimi Jimi bobby boy
Highwayman
Crimson sky
Chraa indian
The storm

So if you want me to be real deep, i hook you up with some poetry !



mums!

Ehm?

Chill vs. Party idag ?!
shit vad svårt....



ursäkta personen på bilden, så sjukt irriterande med folk som gör miner
när man skall vara seriös!!!

Dagens låt
:Black eyed peas - got this feeling & Big Ali - Hit the floor
kunde verkligen inte välja mellan dem två idag!

Let's have some threesome

Några till skönheter som jag stötte på, på vägen. enjoy!




Världens fulaste?

Jag tror att jag har hittat världens fulaste skor på have2have. Jag har blivit alldeles skokåt (tack vare Lovisa) så jag satt och letade lite flashiga skor, och så hittade jag dessa ?! :o HAHA, det är knappt jag finner ord för hur groteskt fula dem är.


HAHA.


Då är dem här i bättre skick och något i min smak ;)



Much better.


Snart kommer Elin också, ska klippa henne! Sedan till kvällen vettetusan vad som händer, borde spara pengarna men är festsugen (som vanligt) men det suger ju med ställen att kunna vifta sina lurviga här i stan, om man nu inte står i Felicias kök mitt i stan. Annars kanske det blir att köpa lite god choklad och lite popcorn, kolla på partypoliserna och tycka synd om mig för att indianerna har börjat kriga i vassen.. Mja återstår och se :)



Satt som ett smäck

Woho, uppe med tuppen idag (eller nej, halv nio) för att hinna käka lite härlig gröt med banan och mjölk innan jag skulle iväg och klippa Stina. När jag började cykla var det svinkallt :s jättekonstigt tänkte jag, "det såg ju varmt ut.." Men sen när jag var framme och gick upp för alla trapporna kom eftersvetten av kämpandet på cykeln, fyfan. Eftersvett är bland det värsta jag vet, man får lite sådär småpanik som kryper fram och bara gör det värre! Aja, klippningen gick bra iallafall med en sån cool och skön kund som Stina (bryr sig inte ett dyft) kör på ba, kör! & jag är 150 :- rikare, mycket för min "lilla" plånka nu för tiden.

Nu är jag hemma, käkat lite kyckling till lunch, banan som efterrätt! Satt som ett smäck.


Så om du vågar, har tid och lust får du gärna höra av dig till mig angående klippning.
Jag behöver träna så pass mycket som möjligt då jag fortfarande går min utbildning men ska försöka så fort som möjligt få börja ta emot kunder som elevklippning, så då är detta en jättebra träningsmöjlighet, och priset är 150:- :)

Hör av er!!



älskade hempan

Åh, jag älskar mina vänner, utan dem inget mig. Så tomt det skulle vara alltså, tänk bara hur hispig och otålig man kan bli av att bara ha det tråkigt en dag...... Usch! Därför undviker vi såna tankar. Vi hade mys hemma hos Felicia igår, Lovisa och jag. Vi gick till hempan och köpte bigarroer, naturgodis och mango sedan traskade vi hem i chillmode och chillklädsel, tittade på tv,gjorde helkroppsmassage på varandra, väntade på parran .......... som aldrig kom! Jag hade tittat fel, fan! Men jag var helt säker på att det stod 01:15 ... men icke. Lite sura miner men no hard feelings :) Slocknade vid 2-3 tiden...

Vaknade imorse klockan 9 av att min telefon ringde, tryckte på fel knapp.....det var mammas chef... som jag ringde igår.. som jag verkligen hade behövt pratat med angående klippning, menmen! Ringde upp flera gånger utan något svar, får hoppas att hon hör av sig imorgon igen! I need money.

Nu ska jag bara glida runt i sköna kläder, platta håret (om jag orkar)?, varit skitduktig och inte gjort det på typ en hel vecka, låter håret och huden vila så mycket som möjligt nu under sommarn och inväntar hösten/vintern. Kanske har kommit upp något nytt avsnitt av real world cancun på mtv.se ;D Let's seee!

matmeny 'n friends -

söndag:pizza
måndag:kebab m. bröd
tisdag:thaimat nr.12
onsdag: -
torsdag:kebab m. bröd

Vart ska det här sluta ?! hahah, säg inget till någon.










Klippt

Nu har jag varit hos Majk och klippt honom, för mig gick det bra. Hoppas han blev lika nöjd som han sa att han va! Cyklade dit & hem så nu orkar jag inte gå någon promenad, eller palla bli svettig igen, får duga med imorse. Tror det blir lugnt bara till kvällen om inte någon kär vän tvingar med mig på filmmys, det betyder alltså att jag dissar förlossningskliniken och big brother... :/ Men det ska nog gå. Jag har dessutom redan fått napp på klippningar, Sofhie, Sarah och Elin ska jag klippa dem närmaste dagarna :) Great! Sedan kanske jag får klippa lite folk på mammas jobb (ålderdomshem) för lite slantar! Vem vet, jag kanske står där den 25 aug på arlanda istället för att häcka här i dalarna/hedemora/skolan..........

Hoppas





Ett litet bidrag!

Det är nu så... att jag är så indeed av pengar!!
Så om någon är sugen på att klippa sig, så gör jag gärna det för 150 :-
Jag håller på att utbilda mig, så jag är inte färdig en men det är bra för mig att få träna och samla ihop till en utomlandsresa med mina kära vänner den 25 augusti! Har inte haft ett sommarjobb på hela sommaren (endast jobbat av tid på salongen) så om du skulle vilja bli klippt skriv gärna en kommentar i bloggen med ditt namn, mejl, telefonnummer. Så kontaktar jag den personen snarast och vi bestämmer tid och plats (alltså inte på salong) !

Och nej, du behöver inte känna mig för att få bli klippt, räcker med att man sett varandra förut!

:)




Inte den vägen..

Övningskörde ner till Lovisa idag och hämtade upp henne, sedan till hennes andra hus för lite filmmys.
Beställning av mat, massa mat, thaimat :) Vi tittade på Snövit (som är för den delen läskig ju!!) och åt popcorn och kokosstång. Efter nio kom Felicia som hade jobbat ett pass, åt lite rester och så slog vi på Pocahontas, åååh! Den är så fin,hon är så vacker, den är kärleksfull och så mycket mod i den.. Vi satt där alla tre i tårar och i hopp om att någon gång hitta en sådan charmör som John Smith.


Que que natora
Du ska snart förstå
Hör med hjärtan ditt
Så ska du förstå
Som en våg mot stranden
Vem har sagt vart den fick gå?
Hör med hjärtat ditt
Så ska du förstå





work out

Lovisa och jag var duktiga och gick långpromenad idag, med tröja + värme.. det var varmt!
Det blev svettigt.. det var värt det! Nu ska jag hem till Lovisa och fläka ut mig i deras nya soffa, och titta på tusen filmer.. :) Mys va, självklart.

Mmm frukost

det godaste målet på hela dagen! Vädret fuckade min morgon så jag sket i morgonjoggen, jag fick extrema skuldkänslor så det får bli en långpromenad nu istället :) Idag vet jag inte vad som händer, borde städa rummet eller göra något sånt därt tråkigt, så som min mamma säger att man måste ha ibland, tråkigt.. Men varför egentligen? Det är ju bara så tråkigt, så varför ha tråkigt om man kan ha kul. Vill till sthlm nuuuuuuuuuu!


oh happy day

Idag är en bra dag, jag har sprungit den längsta sträckan jag någonsin gjort, på vilja! Och de fungerade, jag blev så inspirerad av Running the sahara på tv, dem sprang i 4 månader, ungefär en komsi komsa 50-80 km per dag!!  Och idag är det en speciell dag för att min mamma och pappa firar 25 år som gifta, åh herregud.. må det bli många fina år till :) Väntar på maten, ska iväg och leka sedan med mina vänner, som får mig att må förjävligt bra :D

Vi var ut ...

Var ut på två promenader igår , uberskönt! Men whats up with the weather, arrgh!
 Efter att jag hade väntat på mor och far i 2 h, dem var i Husby och tittade på min bror när han spela fotboll, jag menar.. hur jävla länge fick det ta, inget tålamod ingen ro, världens packning och på med jackan, ut i spöregnet.. som tur är kommer dem precis efter gatan och jag får skjuts ner till Felicia istället där Lovisa också var :) Sega som fan försökte vi göra iordning oss, och efter cirkus 3 h var vi klara, började dricka för fullt vid tiotiden.. usch! Kunde spy på min malibu vid det laget, inget dumt mot den, jag älskar malibu men fyfaa-an vad det inte är gott efter 8 glas.................

Kvällen fortsattes genom stan och in på kingen (fick dock stå i kö för att få komma in? Nackdelen var att folk behövde komma ut först..) Ehm, helt okej ,alldeles för mycket folk (old) och varmt som fan men helt ok.. Snackstuga utanför när krogen stängde. Efterfest blev inte av, men en tallrik med havregrynsgröt till Felicia blev av (som hon tjatade om den senaste halvtimmen innan hemgång ;)) Så lika glada var vi för det. Sängen var störtskön efter ett pass lidandes med 12 cm höga klackar!!
























Dagen idag stavas BÖK :
Det är det enda jag Felicia och Lovisa har gjort, pizza, godis, glass ..... Jag mår rätt illa nu faktiskt!



Tack för en helt trevlig okej utgång :) Inte för mycket, inte för lite..




new shirt on





Skönt att bara kunna dra på sig feststischan istället för att försöka kombinera
hårtröjan..... Jag är glad, idag är det tamefanken fest, vare sig folk vill eller inte!


godisdagen

Nyss varit ut på en morgonpromenad, nu är jag fit for fight för kvällen, party!
Kanske inte världens dicsodänga, men otroligt fin

Dagens låt : Motoboy - Hero



snoooskgodis
!

Hips dont lie

nej inte fan gör dem det, jag måste gå ännu värre nu än vad jag brukar göra, mina höfter värker som fan efter att jag har sprungit runt i den där salongen i en hel vecka, fyfaan vad det känns nu! Och jag ska inte göra ett dyft idag... bara slappa och ha det coshly, ska försöka lura i mamma och pappa att dem behöver åka och shoppa lite, vi hoppas på det.. Imorgon är det fest med bästa brudarna, vad som händer vet jag inte med det har varit så great de senaste gångerna att det inte borde bli några problem. Mat nu...................... hejdå

MJ

Man in the mirror -

if you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make things change

så bra att man får chills på kroppen..





hajar du?

Dagen har varit bra idag, riktigt skön faktiskt, jag svettades knappt när jag stod där och fönade Sylvia (dockan) hårstrå för hårstrå, jag börjar komma in i det nu! Tränat mycket helformer diagonala och ökade längder, MVG av Gulcin och snart kan jag börja ta emot sådana klippningar på kunder (även fast jag redan gjort det...) Dags för lunch, och teknikerkillen som försökte fixa våran tvättmaskin(som varit trasig i 3 v) i personalrummet (som är dvärglitet) kommer i precis tid, han kände nog det fan nästan på sig också när vi skulle trängas där, tre personer samtidigt, han hade kastat runt sina meckgrejer överallt. Och inte nog med det.... Korvgrytan har börjat simma i icapåsen......... FAN! Det var liksom då vulkanen fick utbrott och jag gick till Johanssons café och beställde en bästa kycklingsallad m. mangorajasås, fyfan vad jag unnade mig den,åååh jag njööööt.

Lunchen blev knapp men vad gjorde det, Chill med Sofie och hennes kunder var helt okej. Eftermiddagen blev händelserik då en överpundare (känd i avesta) kliver in i salongen (40+) och har sin morsa med sig, för det första har hon inga tänder så pratet låter förjävligt när hon breeeer på världens stockholmska! Sedan är kranen stor som ett bowlingklot, krokig, gropig och röd. och ja, hon ser helt enkelt ut som en skogsmulle. Morsan hennes blir klippt först, själv sitter hon sniffar och lindar håret under näsan (bomben är inte släppt än..) Sen när det är hennes tur blir hon först tvättad, sedan hamnar hon i stolen och förklarar hur hon vill ha det: Pojk-kort på hjässan, rakat till botten runt örat och nacken, spara halva nackhåret och gör en fläta av det, och så kör vi några "hajar du" på det..................... GAAAAAAAAAAAH! hahaha, det måste ha varit den fulaste men roligaste frisyren jag någonsin sett... ja kul var det.

Åh hej och hå vilket väder vi har ? Jag blir alldeles rålös när personalen frågar kunderna: Ja vad ska du göra i sommar då? VA, SOMMAR tänker jag.. för mig är sommaren så gott som förbi, jag riktar mig mot hösten nu. Och jag kan här med erkänna att jag är så jävla avundsjuk på Felicia & Julia som ska åka till Djerba den 25 aug, fyfaaan....... JAG VILL OCKSÅ HA SOL. Men kul för dom...

Hihi

Hittat ett skitbra sätt att föra över bilder från en gammal mobil till en dator, här är då jag. Vad gick jag i ? sexan? Sommarlovet i sexan? Kommer iallafall ihåg att det var jag, Sofhie, Jennifer, Sanna och Hannah som var i matsbo och röjja.
Haha, ursäkta minen men längden på håret skulle jag kunna ta tillbaka......... :)




lill-lördag

Shulululu, al fadji hörs i högtalarna hela dagarna mellan musiken och hårfönarna i salongen, han är bra söt.
Dagen idag, första mullberrydagen, det känns great dock känns min hjärna/huvud giant som en vattenmelon, hjärncellerna håller nog på att dö ut efter en tung och hektisk men givande arbetsdag! Tränat på dockan idag igen, herrklippning, idag igen..Snart kommer jag att vara expert på det ! ;) Det går framåt som fan, fick MVG i betyg av Nabaz.
Och lilla lilla onsdag, är som en lill-lördag, måndag är en riktig mördardag, men efter onsdagen går det bara utför ! Så en dast två dagars "slit" till sen har jag lov igen, det ska bli skönt.. Men det enda jag längtar till är nu på lördag (då blir det fest med bästa brudarna) och stockholmshelgen med gänget i aug.. Så det är ett tag kvar : / Men vafan, då hinner jag tänka ut riktigt noga vad jag ska handla för pengarna. (Mammas pengar..) suck, så går det när man väntar in till maj innan man kommer på att ojdå, jag kanske borde söka sommarjobb ?! Eller ja, det blev ju en del komplikationer på vägen..

Korvgrytan var mumma, mätt och belåten som en gris, ska chilla sönder mina ömma fötter ett tag nu. Sen blir jag upptagen hela kvällen med förlossningskliniken/Riskförlossningar på Tv 4 Fakta, fyfan jag är som besatt. Det är så sjukt intressant hur olika förlossningar kan vara och vad som egentligen händer, the real thing you know .



Dagens låt :
Salem - Roxy
så piffad!

mullberry och debut

hej och hå, klart för dagen.. Tisdagen visade sig inte vara lika jobbig som jag trott..  Det gick galant, tränade herrklippning, skägg och föunuppbyggnad, det gick som en dans! Dessutom har jag gjort debut, 2an.. aa fyfan vettu tänkte jag först, men jag klarade mig igenom det.. Någon gång lär vara den första. Sprang in på hälskost och köpte  ett paket mullberrytabletter, ska leka försökskanin och se om det tar bort lite sötsug, skulle ju behövas! Men vem tycker inte om socker, socker är ju sött.. Åh fyfan, sitter här nuva, mätt och belåten efter lite kyckling .m ris ,kokta grönsaker och currysås, det gled ner ba! Och Jeremiah - Birthday sex är fanken så otroligt bra, nästan så man får kåtslag på låten alltså........shit !

Nä orkar inte, häejddddddddddå.


salong

Jag är så trött, tagit på mig mysdressen och det blir tidig läggdags ikväll, kunde inte somna inatt alls, så jag skickade sms till mina kära för att fördriva tiden och trodde jag skulle bli trött om jag stirrade in i mobilen i mörkret så lyset blev starkare.. Men nejdå! Vaknar klockan halv 5, kissnödig så jag nästan höll på att kissa i sängen, och ute störtar det ner i marken av regnet, åh. Bara två timmar kvar att sova... jag sov längre än vanligt och gjorde mig klar på 30 minuter, observera attt duschen var inräknad. 

I Salongen var det som vanligt, tränade herrklippning, gick riktigt bra! Jobbat med produkthyllan, märkt varor, lastat ner i lagret, och sprungit hit och dit. Jag förstår inte hur "vuxna" gör det, hur dem klarar av att jobba hela veckan, varje vecka  ! Jag är redan slut och det är jobbigt med tanke på att min utbildning inte ens är färdig, men jag tror att det har att göra med att du har så mycket krav  på dig som lärling, och lättare blir det ju inte av att löningen är 0 :- Men det blir nog bra när jag väl står där, färdig som frisör, för det ska jag bli ! Sen ska jag slå igenom med alla mina planer jag har för framtiden :)

ait, livshistoria, annat nu :) pusss

Running the Sahara

Ah, jag finner knappt ord! Sätt nog världens bästa dokumentär om tre löpare med olika bakgrunder och som klarat sig ur en del tunga saker, men som en dag bestämmer sig för att springa tvärs över Afrikas sahara ! De börjar i Senegals kust och slutar i Egypten.. 7000 km på 4 månader sprang dem, utan en enda lediga dag !!! så en dag kunde de springa 80 km !! sammanlagt 180 marathonlopp, förstå!!!!!!! Jag avlider efter 5 km, men det är sånt här som inspirerar folk, jag säger inte att jag ska försöka övervinna 7000 km men att har man vilja, så går det!

Dags att sova nu i allafall, jobb imorgon 09:00 - 17:15 ...........
wish me good luck, pusss

sådär fint

Kan inget mer säga än att gårdagen var guld värd, även fast den innehöll många tårar (som jag stod för) så hade det en stor betydelse. Nyss sett en underbar film från andra världskriget om tre flickor som hamnar på en bondgård under kriget för att försörja sig, hyss och galna dansnätter med pojkar och romantik, ååh så där fin så att det pirrar i hela kroppen!

Ska iväg och leka med mina vänner nu, det tycker jag att du också borde göra! :)

fridens dag

Morgonpromenad satt lika fint som en fot i en sportsko, det var varmt och inga insekter = great!
Svettig som en gris var jag när jag kom hem, körde lite crunches, sedan en skål med havgregrynsgröt, banan, kanel, mjölk och en knäckemacka med salami, mums! Jag ska köra någon sorts tävling med mig själv idag, ska dricka så mycket vatten jag bara kan, rensa gångarna lite :) Annars vet jag inte vad som händer, pank som en lus är jag så det blir då inget festande för min del, även fast jag är liiite sugen ja, men icke sa nicke. På måndag kör jag en hel veckas jobb på salongen också, får hoppas den går fort, det är inte lika roligt att jobba om man inte tjänar nå pengar på det, men jag får se det från den ljusa sidan, ju mer jag är där ju fortare kan jag bli frisör.

Annars sitter jag bara här , dricker vatten och pumpar äckligt skön musik , bland annat:

Jeremiah - birthday sex
Keri Hilson - Knock you down
Pitbull - I know you want me
Akon - Be with you
 
och många många fler.. gud vad jag längtar till stockholmshelgen!


stencool

Det var verkligen vi och småbarnen, men helt okej va :) Vi skrattade oss igenom hela filmen den var askul, men dock tror jag att jag tyckte tvåan var liiiiite bättre. Tack för en trevlig dag kära flickor, kul att man har sådana vänner. Imorgon är det lördag, vilket är sista dagen av frihet /söndag är bara ångest och - väntedag!) Men det blir nog lugnt, även fast jag är sugen på fest, men har festat varje helg sedan p&l så nejdu, sakta i backarna och ladda upp till sthlmshelgen istället med brudgänget :)

Puss





the beach biatch

Tro det eller ej, men jag klarade mig igenom en heldag med mina vänner i matsbo. Inte så att jag ogillar stranden & vädret, bara det att utomlands är så mycket bättre med exotisk värme, man känner ingen, ingen känner igen mig, och så skulle jag kunna skippa en 20 kg av min kropp ... Men nu är det Ice Age 3 som inväntas, vi har klubbmöte om en 50 minuter, och jag är fortfarande invirad i handduken, kanske borde hitta på något i klädväg :) Ha en bra kväll!

jag står på första raden

Helvete vad trött jag är!!
Fellan ringde och väckte mig nyss, idag var jag inte lika kaxig som igår. haha
Fyfan, jag är den som alltid har gått upp först även fast jag har gått och lagt mig hur sent som helst, morgonmänniska - my ass. Sprängande huvudvärk, och varmt är det också, kilar nog till matsan med mina kära vänner, when you need me the most, i'll be there. Thats what friends are for

Först lär jag böka lite frulle med bränsle så jag pallar dagen, ni vet. Jag är en wayner, fyfan! Solen är för stark, det är för varmt, för mycket  flugor, vattnet är kallt, vattnet är skönt, det är alldeles för mycket folk, kunde jag inte ha gått ner 20 kg på bara en springtur, kan jag aldrig låta bli godis, JAG VILL HA GODIS! Ok, fattar ni ? Inte jag heller... Är så sjukt trött på mig själv ibland.





haha, kolla småkidsen..


thai

tjao paow bloggen. Vad har ni gjort idag? Själv har jag lagat mat med mamma, det blev en thaigryta med fläskfilé,bambuskott,zucchini, en massa kryddor och ris :) supergott! Efterätten blev en smarrig blåbärspaj med vaniljgrädde till, aaaaaaaaum :) Blåbär är det godaste som finns, särskilt i paj. Är det i blåber ja då får det vara! Det kliar och sticks lite på mig, kapa frillan på mor idag, det gick bra huvaligen vad mycket hår hon har, inte konstigt att jag fått världens hästman ,
lätt afro + rikligt med hår från en finska = det ni!

Men kan inte du bara lätta lite på syret ibland, eller bara ta dig i kragen och växa upp !? Gör man någonting så tar man faktiskt reda på skiten man ställt till med  !  Men du är alldeles för jävla stolt, åååååååååh. Blir så sjukt irriterad på dig, för det finns ingen lika mer värd som du. Pinsamt!



delivery

Aaaah! Varför är det så himla jobbigt att springa? Man känner verkligen hur man har jobbat när man har sprungit, men den sista biten kvar är alltid sådan jävla pina... usch! Som sagt, springtur + lite styrka idag har jag kört innan frukosten :) Tur att jag hann ut innan regnskuren kom, shit whats up med vädret liksom?

Jag har börjat drömma skitmycket på sistonde, och allting har en rödtråd från dagen innan som jag har tänkt på, sjukt.. Drömde om gambia inatt med ändå var det ett läger med ett härligt gäng av bara brudar, och blabla.. konstigt vare! Idag vet jag inte vad som händer, förmodligen åker jag ner till fellan ett tag, hon är ledig idag & imorgon :) Och tomora äre ice age 3 spikat med brudarna, antagligen är det vi och förstaklassare som joinar salongen, men det blir nog lika kul för det.

Nu ska jag fortsätta titta på förlossningskliniken, och jag det är förjävla vackert och intressant tycker jag! Berättade även för mamma idag att jag gjort ett test på facebook, och barn väntaas 2013, det var i det tidigaste laget tyckte hon !!!!!!!!!!!!!


en helt vanlig onsdag

Jag vill tacka ännu en gång för en otroligt skön chilldag med härliga brudar, Felicia & Lovisa. Vi har hunnit böka glass, lite småplock på söttan, gått runt stan, hämtat en cykel, lega och dega i fellans säng, snackat en massa planering och skit, ätit summerrings, kvällsmacka och sedan cyklade jag hem, trögt som fan i uppförsbackarna ! Och dö åt myggor, flugjävlar och hans moster. Djungelolja on its way!

nu inväntas parran, men orkar inte att det börjar 00:25 när jag tajmat till 00:00 .........e hejdå



gött mos på er.

jag skrattar idag

Hoffmaestro hela dagen varje dag, fybubblan så bra dem är!! Mitt favoritband helt klart och jag var på svävande moln efter att ha fått hört dem på peace and love. Vaknade nyss, hade en riktigt jobbig dröm, problem problem problem, gissa om tjejer var inblandade. Jag har sagt det förut och jag säger det igen,  ibland önskar att jag vore kille .. Girls girls girls.
Fellan kommer nog rullandes förbi snart med en patient från jobbet, ska hinna heja förbi dem innan min springtur, sedan ska jag avnjuta en riktigt god frukost ! Frukost är det bästa målet som finns, efter kvällsfika då ;> Föressten, ni kommer väl ihåg grabbarna Ison & Fille, det är så jag och fellan, våran låt för några somrar sedan - vad äre för mode?
Nu är det jag skrattar idag, haha det är så roligt när jag väl tänker att det är vi. Längtar som fan till stockholm nu, exakt en månad kvar (eller vi åker några dagar innan) till våran roadtrip alla brudar!! Shopping, middag, mys,fira lovisa, utgång och konsert står på schemat :) Jag vill nunununu




trött

Om jag ska beskriva denna dag med ett enda ord, så är det trött.
Supermegatrött alltså.. fattar inte vad felet är? Kan vara min piller, får se efter kartans slut om jag byter ut dem. Förjävla jobbigt att bli en sådan som kan somna mitt i en konversation, na-aa.

Resterande timmar ska jag med mamma & pappa för att handla lite, chilla sönder, äta (såkklart) tv, chilla lite mer och ja typ ni vet..


om ni frågar mig

inväntar paradise hotel 4 på tv400, men det kommer ju aldrig ! Klockan går sent, jag är trött, håller mig vaken med kolaglass ,juice och en knäckemacka med skinka på - assgött!

flyg din fula fluga flyg

och den fula fluga(orna)n stanna.
gaaaaaaaah, galen och irriterad blev jag när jag och mamma nyss var ute på en långpromenad runt västerby, fyfan vad ättriga dem var. Mor sa att dåligt väder är då påväg om de betér sig så här. Ja inte fan var det normalt inte, jag hade sån stor lust att springa men mamma skyllde på att maten var för nära inpå. Så en varsin kvist i handen viftade vi som galningar hela vägen hem.. fuck flugor & mygg.


Tack för en great helg

great'a brudar :)

Lördagen bunkrades upp med förtäring, guacamole,en massa kläder, smink och stora leenden.
Vi rockade Felicias lägenhet till halv tolv då det blev utgång på krogen..Packat som faaan med folk, men jag träffade på en massa härliga människor :) Efterfest till 4 då jag och Felicia blev för trötta och gick hem till henne för att äta lite nattkäk, eller ska jag säga morgonkäk? Ätit leverpastej har jag gjort, Felicia sa att det smakade friskt, så jag smakade. Det smakade friskt, men eftersmaken är ryslig. Dagen efter vaknade jag upp med ett asgarv och en utbredd fellan som regerat över sängen, jag hade världens sjukaste dröm med att jag kunde flyga, fyllgubbar som ramlar på arslet i bussen, ja allt i en enda salig blandning.. Men kul var det!

Söndagen hade jag, fellan, lovisa och sofhie chill med thaikäk (felicia skulle promt ha en pizza, så hon köpte det) och sedan gick vi upp till henne och åt det. Tog oss en nap (jag,fellan,lovisa) i felicias säng alla tre *120 bred. Sov gott som aldrig förr, vi insåg att vi var hungriga, jullan ville leka med oss, så hon brummade ner, vi prata lite, sedan åkte vi till donken, köpte mat och glass. Förbi hempan, in och hyra film köpa guacamole,tortillachips,godis,summerings,naturgodis och ja.. där tog det slut. APMÄTTA efter filmen cyklade jag hem, chillade & sedan slocknade jag.


glada fina tjejor! :)


nypiercad evelina :)


fellan, hon har en blick som ett vilddjur!


Lovisa försöker göra sig snyggare, även fast det inte behövs!


och jag, i hopp om att bli snyggare på bild efter några järn


hey, tonight!

me wanna party today !! Men först ut på en powerwalk och sedan städa rummet. Vill ju se fotbollscupen också, typ det enda som händer här i hedemora. Men vi får se om vädret tillåter, nu ut på jogging! Hej

F R E D A G : )

Åh jag nästan spricker av lycka !!! Idag är det fredag (ni vet) och det betyder helg, och det betyder en veckas ledighet för mig, inge salongsvård, ingen disk som väntar, ingen städning, inge konstiga kunder, ingen telefonterror, bara peace, och now we do it my way :) Skippade korven och moset idag igen, jag pallade verkligen inte. Jag och Michelle köpte en varsin kycklingsallad med mangorajasås <3 och till efterrätt köpte Michelle en chokladboll och jag en chokladbiskvi !! Fyfan, världens jävla godaste bakelse, jag gillade inte alls den förut, men herreguuuu vad god den är :)  Tränat herrklippning x 2 idag igen, första blev asbra och fick MVG i betyg av Gulcin, sista gången var jävlig då visste jag knappt vad jag höll på med... Men så kan det gå, övning ger färdighet - The key to the dream .

Ingen buss behövde vi åka hem med idag heller, Michelles pappa var i krokarna så vi åkte bil, apskönt att komma hem tidigare, så jag passade på medans energi fanns kvar och solen sken (skiner fortfarande) att ta mig en powerwalk, men det kändes knappast som det för kärran fella ringade och pratade halva vägen så jag glömde bort att jag ens var ute och gick, haha. men det kanske var ett bra knep för att träna mera, siffrorna är mer goa och saftiga en en entrecote bit på grillen med bea just nu....... JAJA! göra annat nu, typ nästan känsla av att jag vill städa mitt rum :S Wierd, borde kanske ta tillfället i akt när jag väl känner så, jag menar.. Sofhie var ju nära att svimma och få en hjärtattack när hon såg mitt rum.. Hahaha.

Pösss

nae-j

Herrklippning x 2 idag, lärt michelle rulla permanent, dissade korv & moset till en kycklingsallad med mangorajasås, lallat runt i salongen och städat, ätit en japp, fått Torkels farsa på hjärnan : NEJ ! och jag är superglad för imorgon är det fredag, vilket innebär snart, helg vilket innebär snart ledighet :D HAPPY ! Och nu vill jag snart leka med mina kompisar igen.. fan en vecka sedan !

Bilder från den berömda festen i fredags!!


















thruth or dare, sorry resterande bilder är privata, HAHAH.

mööp

Jag är tlött, det pissregnar ute och jag hade världens finaste dröm inatt :)
Torsdag idag, innebär nästa sista dagen på salongen !! Ska bli skönt med en veckas ledighet nu, men har blivit så bortskämd på sistone. aja frulle och fix nu. häjj

Dagens låt: Jeremiah - Birthday sex
its your birtday so i know you wanna ride ooooout !

Visst ärom

fetsnygga?! Det tycker iallafall jag, nästan så jag dog lite inombords när jag såg dem i förrgår. Sådär casual men inte för tråkiga! En sak är säker, jag ska äga minst ett par innan skolan börjar.

Nike blazer mid W 899 :-






Kan dock inte bestämma mig, men lutar just nu mot den vita !?
VILKEN TYCKER DU ?

hela dan varje da

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen! Keri Hilson - Knock you down, jag är som förälskad i den!!


snyggjävel.

[Keri Hilson]
Not again
Oh this ain't supposed to happen to me

[Kanye West]
Keep rockin and keep knockin'
Whether you're Louie Vuittonin' it up, or Reebokin'
You see the hate that they serving on a plater
So what we gon have dessert or disaster?

[Keri Hilson]
I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place

I never thought I fall for you as hard as I did (as hard as I did, yeah)
You got me thinking about our life, our house and kids (Yeah)
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down (knocked me down)

[Chorus]
Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)
Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)

[Ne-Yo]
I never thought I hear myself say
Ya'll gon hate
I think I'm going to kick it with my girl today
I used to be commander-in-chief for my pimp ship flying high
Till i met this pretty little missile, who shot me out the sky

So now I'm crashing don't know how it happened
but i know it feels so damn good
Said if i could go back and make it happen faster
don't you know i would baby if i could
Miss independent, to the fullest, the load never too much
she helping me pull it, she shot bullet that ended that life
I swear to you the pimp in me just died tonight
girl sometimes love

Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)
Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)

[Kanye West]
Tell me now can you make past your caspers
So we could finally fly off into NASA
You was always the cheerleader of my dreams
to seem to only date the head of football teams,
and i was the class clown that always kept you laughing
we were never meant to be, baby we just happened
so please don't mess up the trick,
hey young world, i'm the new slick rick,
they say i move to quick but we can't let this moment past us,
let the hour glass pass right into ashes
let the wind blow the ashes right before my glasses
so i wrote this love letter right before my classes
how could a goddess ask someone that's only average, for advice
o-m-g you listen to that bitch?
woah is me, baby this is tragic
cause we had it, we was magic
i was flying, now i'm crashing
this is bad, real bad, michael jackson
now i'm mad, real mad, joe jackson
you should leave your boyfriend now, i'ma ask him

[Keri Hilson]
so you gotta take the good with the bad, the happy and the sad
or will you bring the better future then i had in the past
cause i don't want to make the same mistakes i did
i don't wanna fall back on my face again
woah, woah
i'll admit it, i was scared to answer loves call
woah, woah
and if it hits, better make it worth the fall

(When it comes around)

Sometimes love comes around (love comes around, love comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)
Sometimes love comes around (comes around)
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down (knocks you down)

Won’t see it coming when it happens
but when it happens you’re gonna feel it, let me tell you now
you see when love comes knocks you down

Won’t see it coming when it happens
but when it happens you’re gonna feel it, let me tell you now
you see when love knocks you down



Dagen har varit bra på salongen, tränat helform idag, städat, kassan, kastat sopor.. ja det vanliga!
och nu är jag trött, fram med myskläderna och på med tvn :) Puss





what a rainy day

Hejhopp! Trött som få imorse klev jag på bussen som skulle ta mig till avesta..kallt som faa-an och blött var det!
Numera är jag framme 09:00 istället för 09:15, men den där kvarten känns så mycket mera egentligen. Förmiddagen gick långsamt som få, jag fick träna herrklippning idag igen med maskin + sax, Nabaz gjorde hack redan igår som jag skulle fixa idag.. Det är svårt som fan att se om man inte får vända dockan runt och upp & ner, nästan sådär att jag inte riktigt vet vad jag håller på med. Men Gulcin sa att det är en sak inte många frisörer kan så det är jättebra att träna på, antar att jag ska nöta nöta nöta..... Under lunchen smaskade jag i mig lax, och sedan tog jag mig en runda i affärerna, en tunika rikare, 130:- fattigare, men det var det värt ! Glömde säga att jag också köpte en grön klännning med knyte i nacken igår på hm, 78:50 :-

BILLIGT !

Efter lunchen sprang jag som en vante för att ta emot kunder, beställningar, kassa, telefon och så :) Sedan kom det en drop in-kund in som Nabaz sa att jag skulle klippa, aaaaaaaaaah! Va rädd jag blev, fick inte ens tid att tänka eller veta om att jag skulle klippa, så fram med maskinerna.. det var inte så mycket som behövdes eller gick att klippa (gubben hade nämligen inte så mycket hår) Men det gick bra iallafall, och första gången jag fick ta betalt som elevklippning!
17:15 Fick jag åka hem, skööönt efter en hel dag. Och jag ska säga er att mina fötter luktar inte gått just nu, äckelskor !!!!!!!! Fast sett ett par skor redan som jag började dräggla över igår på eurosko,måste bara måste ha innan skolan börjar
Vet dock inte vilken färg jag vill ha ? Vilken tycker ni att jag ska köpa? Kommentera

Ps. jag är expert på viasatboxar nuförtin bara så ni vet, inte funkat på två dagar, jag fick ett papper med anvisningar, och tadaa alla kanaler framme på BÅDA BOXARNA , ingen i familjen klarade det innan, det ni ! Så nu blir det tv för alla ögon.
puss


nya tunikan


kapet från hm


skorna jag köpte förra helgen :)

måndagmorgon

Första dagen på salongen för den här veckan är avklarad! Det känns verkligen att jag har varit borta därifrån i en hel månad.. De har en ny tjej som ska praktisera i 3 veckor, precis som jag gjorde, Michelle :) Jag kan tänka mig precis hur det känns, man är så ivrig men vågar inte ta för mycket plats, och man är osäker på allt lite grann, men ändå så sugen på att hugga in på allt som en härlig smet! Nabaz satte mig på herrklippning på dockan igen, med maskin + sax. Det var meningen att jag skulle använda 12 mm , men efter ett tag upptäcker jag att jag har 8 på istället !! GAAAAAAAAAH, tur att det bara var en docka, men vafan shape up va! Jag skyller på morgonen, då jag var tvungen att gå upp 06:30, platta igenom min lejonman och allt annat man gör på morgonen, och jag var så jävla bra i tid. Så jag började traska till bussen. Väl framme trilskades jag med alla myggorna, vafan... UTROTA ! Det gick 5 min...10 min.. 5 min.. 5 min.... UTAN ATT EN BUSSJÄVEL KOM, gaaaaah..

Arg som fan traskade jag hem, tittade i busstidstabellen och såg att såklart har dem ändrat den busstiden till 08:08, från 08:17 , kuuuuuuuuuuuuul. Så jag fick ligga och titta på tv hemma ett tag, hinna bli lite trött, gå tillbaka till busshållsplatsen, ta bussen 09:45 till stationen, och väl framme i avesta var jag 10:40 istället för 09:15 ....... Så imorgon är det jag som står vid bussen 08:05!! Nu ska jag bara njuta av kvällen, det är så mycket bra på tv idag, så hujedamej ! Ska nog slå en pling till min käre vän Felicia också och skvallra lite. ;) Puss

Dan före dan

Söndag idag, vaknade svettig som fan vid elvatiden.. Pratade halv fyra imorse med mr. africa, det var mysigt! Och det får mig att vilja åka dit snabbare än någonsin, jag sa att om 6 månader syns vi!! Han rygga tillbaks med, hallå, det är faktiskt bara 5 månader... shit någon håller räkningen :) Nej men, sväva på moln är mycket bra, ibland..

Jag och mamma kände att vi varit så jävla lata de senaste dagarna att vi bestämde oss för en riktig långpromenad. Det var skönt, men myggjävlarna ja.. behöver inte säga mer. Efteråt var det gött att jäsa på soffan och titta på the kardishans ? show.. lite underhållning sådär! Det är lite roligt hur folk uppfattar livet olika och vilka drömmar man har och vilka olika karriärer man gör.. intressant. Några fyllda tacos senare sitter jag nu här, det är varmt...funderar på en dusch för jag har jobb imorgon på salongen i avesta, måste se fräsch ut ! Borde plocka ögonbrynen också, tänk om det vore lika lätt att plocka av kilon, fast man kan skippa ontet.. haha :) jaja.. orkar inge mer nu! Jobb hela dagen imorgon, så sakna mig inte alldeles för mycket. Pöss


Bättre fest ...

Bättre fest har jag aldrig varit med om än gårdagens !!
Vi firade Jenny som redan har fyllt 18, hemma hos henne.
Och jag lovar, att du som inte var där önskar att du vore, för det var så jävla kul!!

Vi började samlas vid 7 snåret, och grillen sattes igång, fram med dricka, partyhumöret
och lite kallprat tills det blev ASVARMT på verandan och myggjävlarna var mer glada än någonsin.
På menyn var det grillat, med potatisklyftor, sallad och beasås, bök!
Jag fick en kallelse av gud att det var slut på ätandet då jag skulle inta det sista köttspettet och tallriken for ner i knät på mig och sedan ner på golvet.... HÄRLIGT ! Men lika glad ja det var jag, men gladast var nog Jullan, hon skrattade som få :)

Vi hade även köpt en gemensam present till Jenny med en massa massa smycken, så nu kan hon bara välja och vraka, typiskt Jenny , så det passade superbra :) Efter ett tag klarade vi inte av myggen något mera så vi fortsatte festen inomhus med massa musik, beerbong, biljard, allsång, gräddkrig och en massa massa dricka..massa.

WE WENT WILD, SORRY BUT YOU MIST IT. WHATS HAPPENS IN WESTMANS HOUSE, STAY IN WESTMANS HOUSE.
to be untold.


lulliga som fan, kom snälla Mattias och hämtade upp oss och körde ner oss till kingen, trångt som fan, varmt, uteserveringen stängde, in och trängas, men det blev inge roligare.. Efterfesten var betydligt mycket roligare då, men inget går att jämföra förfesten! Vid 4snåret fick det var godnatt och tack för mig, jag vandrade hem hela vägen från stan upp till övre emaus, på en kvart !! Vafan, jag tycker det är bra med tanke på att jag var onykter. Det var ljust som fan och myggjävlarna åt bokstavligen upp mig, så jag sprang/gick hela vägen. SVETT!
Hemma blev det en a la tacofyllorulle och sedan telefonsamtal till babe i Gambia, godnatt.


Idag:Lördag

aktivitet: chill, ätit, chill, ätit, chill, chill, sovit, chill, CHILL.
och under tiden svettas jag ut all alkohol och fått besök av indianerna..


Peace & Love 2009

var jävligt grymt!



Första dagen, fresch som fan!


Det härliga tvåmanna-tältet som kändes som 1/2 manna.


Jag redo som fan inför Hoffmaestro!!


Fellan är också på G!


Våra kära grannars tält från Degerfors, efter en tjej kraschat rakt ner på det!


Det tyckte vi var mye roligt!


Bild på omgivningen ba


I smeten på Hoffmaestro, vi började med att stå 30 m. ifrån scenen, men
helt plötsligt stod vi i mitten pga sjukt mycket folk som kom bakifrån? haha


HOFFMAESTRO!!!


På bussen hem för lite välbehövlig rehab.


fultältet som kokade, tagga dag nr 2!


Varmt som fan säg,Men vi gillart! (eller fellan;))


pimpglaset, bag in boxen och vi, vandrade vidare till hedemoracamp


Där mötte vi en full och glad Sofhie :)


Emma :)


Och Adam med det finaste änglahåret jag någonsin sett :S


Fellan ba, shit marion.. adam har krulligare hår än oss TILL OCH MED :O


Jag och soffan, alltid lika duktiga på att ta kort !!!!!!!!!!!!!!!!!


Hedemoracamp


Ljuvlig musik av en hemkommen pedro


Glad fiieeeee :)


BUSTED!! Haha, kisstjejer


smile ;D


Lite förtäring på vägen, så jävla långt att gå!


Och sen gick vi!


På festivalområdet


Hej och hå! Sliriga ögon som få


Gentleman :)


Vilket skönt drag det var!!


Back to camp, bakom mina solglasögon kan jag va..


Sedan somnade fie en sväng, och fellan påpackad med kläder :P


Yepp, påklädd var det! :)


Evelina joinade klubben hon med :P


Ny dag, nya möjligheter med nytt folk :) Lina och Lovisa


Josefine kom också!!! :)


I pubblan på The sounds!! faa-n vad bra dem var, ser ni en skymt av felicia?


Vi dansade och sjöng, nästan som på dagis men då var det hejsan petronella
som gällde!


men sen blev vi trötta så vi gick upp på S2 och tog oss ett glas!


jag, lovisa och våran vän Adam som vi träffade, galen typ!


samma gäng igen, men ett vandrande skelett till ..


Hahaha, bland den skönaste bilden på hela veckan ;) Felicia & Lovisa


Shit, kommer inte ihåg om detta var mando eller Håkan, gissar på håkan!


Fulla och glada var vi iaf, eller jag och fellan ..


På campingen, brallan var förjävla jobbig att få på !! haha :) det var så kul


Felicia och Johan, som vi träffade :)


Sofhie redo för sista kvällen :)


Poliser fanns på plats om det skulle behövas (Hannah&Sarah)


Fellan och en söt Lisa :)


prickigt är klaschit :)



blö

faktiskt inge pepp alls, p&l bilder kommer någon gång..
jobb hela nästa vecka på salongen, utan betalt!!

RSS 2.0